Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .
Išskyrus angeliuko sparnus, daugiau simbolikos į galvą neateina ...
Gal kas turi kokių idėjų g.gif
Atsakyti
a Lua nuostabus LO..puikiai padirbejai..grazu ziuret thumbup.gif

Scrapuke nerealus pirkinys..fantastika..o dar kokia spalva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 30, 13:21)
Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .
Išskyrus angeliuko sparnus, daugiau simbolikos į galvą neateina ...
Gal kas turi kokių idėjų  g.gif

o jei dar kokia aureole, plunksnu baltu g.gif
Atsakyti
Sanrita,

betgi labai busimas Lo priklauso nuo to, kokie tie kriksto tevai ir kokio amziaus... gal pavyzdziui, yra kokia foto kur krikstavaikis su krikstateviais kokioj padukeliskoj nuotraukoj... tai tada garantuotai jokiu angelu & sparnu nereikia... gali buti kazkas svelniai crazy, linksmo ar dar kazkaip... nebutinai kazkokie tradiciniai elementai...

toks mano minciu lietus....
Atsakyti
o as gal naudociau baltus, arba svelniai pastyelinius drugelius, baltas geles, o taip pat kadangi per krikstynas slakstomas vanduo, naudociau gal kokius kristaliukus, arba karoliukus....bet aisku, priklauso nuo to kokia bus nuotrauka smile.gif
Atsakyti
***Palauksiu dar konkursiniu nuo Sanritos ir Miglotos, ... dar ir a Lua zadejo sudalyvauti (?)
Sanrita: nzn ka patarti...daug kas priklauso nuo foto ir pavaizduotos nuotaikos ar momento (man mintys atplaukia tiktai pamacius nuotrauka) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 birželio 2009 - 13:53
Sanrita, aš tikriausiai daryčiau LO nepamiršdama tikrosios krikšto prasmės ir jo metu naudojamų simbolių. Juk tai tokia svarbi žmogaus gyvenimo akimirka 4u.gif
Atsakyti
Sanrita: pasiziurek cia
scrapbook.com 2 puslapiai spec. religiniu ir krikstynu temos produktu...gal pamacius duos tau siokiu bei tokiu ideju?
o cia dar krikstynu temos LO galerija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 30 birželio 2009 - 14:05
Liutuka nors ir pavėluotai, bet skirtukai labai gražūs ! thumbup.gif

a Lua labai išradingai išpjaustei popierių ! Tai taip gaunasi, kad kažkiek nuotraukos išlenda kitoje lapo pusėje ? g.gif Ir dovanota širedelė akcentuota thumbup.gif

Įdedu ir aš savo greituką smile.gif
http://vigita.wordpress.com/

Atsakyti
5 dalyvės šiame konkurse (iš a Lua taip ir nesulaukiau až dėl dalyvavimo ax.gif )...taigi ilgiau nedelsus pristatau...hi.gif
ScrapManijos Konkursas balsuokite čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 liepos 2009 - 04:43
kokie konkursiniai darbeliai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas scraperės - super visų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif ir jau spėjau prabalsuoti bigsmile.gif
Atsakyti