Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .
Išskyrus angeliuko sparnus, daugiau simbolikos į galvą neateina ...
Gal kas turi kokių idėjų
a Lua nuostabus LO..puikiai padirbejai..grazu ziuret
Scrapuke nerealus pirkinys..fantastika..o dar kokia spalva
Scrapuke nerealus pirkinys..fantastika..o dar kokia spalva
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 30, 13:21)
Gavau pirmąjį užsakymą: padayti LO tema - "krikšto tėvams - atsiminimui" .
Gal kas turi kokių idėjų
Gal kas turi kokių idėjų
o jei dar kokia aureole, plunksnu baltu
Sanrita,
betgi labai busimas Lo priklauso nuo to, kokie tie kriksto tevai ir kokio amziaus... gal pavyzdziui, yra kokia foto kur krikstavaikis su krikstateviais kokioj padukeliskoj nuotraukoj... tai tada garantuotai jokiu angelu & sparnu nereikia... gali buti kazkas svelniai crazy, linksmo ar dar kazkaip... nebutinai kazkokie tradiciniai elementai...
toks mano minciu lietus....
betgi labai busimas Lo priklauso nuo to, kokie tie kriksto tevai ir kokio amziaus... gal pavyzdziui, yra kokia foto kur krikstavaikis su krikstateviais kokioj padukeliskoj nuotraukoj... tai tada garantuotai jokiu angelu & sparnu nereikia... gali buti kazkas svelniai crazy, linksmo ar dar kazkaip... nebutinai kazkokie tradiciniai elementai...
toks mano minciu lietus....
o as gal naudociau baltus, arba svelniai pastyelinius drugelius, baltas geles, o taip pat kadangi per krikstynas slakstomas vanduo, naudociau gal kokius kristaliukus, arba karoliukus....bet aisku, priklauso nuo to kokia bus nuotrauka
***Palauksiu dar konkursiniu nuo Sanritos ir Miglotos, ... dar ir a Lua zadejo sudalyvauti (?)
Sanrita: nzn ka patarti...daug kas priklauso nuo foto ir pavaizduotos nuotaikos ar momento (man mintys atplaukia tiktai pamacius nuotrauka)
Sanrita: nzn ka patarti...daug kas priklauso nuo foto ir pavaizduotos nuotaikos ar momento (man mintys atplaukia tiktai pamacius nuotrauka)
Sanrita, aš tikriausiai daryčiau LO nepamiršdama tikrosios krikšto prasmės ir jo metu naudojamų simbolių. Juk tai tokia svarbi žmogaus gyvenimo akimirka
Liutuka nors ir pavėluotai, bet skirtukai labai gražūs !
a Lua labai išradingai išpjaustei popierių ! Tai taip gaunasi, kad kažkiek nuotraukos išlenda kitoje lapo pusėje ? Ir dovanota širedelė akcentuota
Įdedu ir aš savo greituką
http://vigita.wordpress.com/
a Lua labai išradingai išpjaustei popierių ! Tai taip gaunasi, kad kažkiek nuotraukos išlenda kitoje lapo pusėje ? Ir dovanota širedelė akcentuota
Įdedu ir aš savo greituką
http://vigita.wordpress.com/
5 dalyvės šiame konkurse (iš a Lua taip ir nesulaukiau až dėl dalyvavimo )...taigi ilgiau nedelsus pristatau...
ScrapManijos Konkursas balsuokite čia
ScrapManijos Konkursas balsuokite čia
Labas rytas scraperės - super visų darbeliai ir jau spėjau prabalsuoti