Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Scrapuke, tai skubu pasveikinti su nauju pirkiniu 4u.gif
Įmesk foto, jaučiu nerealiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 29, 05:31)
Scrapuke, tai skubu pasveikinti su nauju pirkiniu  4u.gif
Įmesk foto, jaučiu nerealiai atrodo  thumbup.gif

neoficialiai pristatau (nuotraukos pardavėjo- ne manęs). Pasirinkau žalią spalvą su crackelio faktūra (kaip žalias distress crackle lotuliukas.gif )
user posted image
user posted image
pastebėjau kad ebay taip pat parduoda tiktai nupjautą klaviatūra verysad.gif kurią panaudoja juvelyrikai (apyrankėm su inicialais ir t.t)...pasijaučiau lyg kaip kokia išnykstančių gyvūnų gelbėtoja--bet šiuo atvėjo "išgelbėjau" rašomąją mašinėlę smile.gif
user posted image
user posted image
neturi rankenėlės dėžė...reikės pasidairyti labdaroj gal rasiu kokį lagaminą nuo kurio rankeną "pasiskolinsiu"
Na dabar TB neturės ramybės naktį.... biggrin.gif Arba turėsi eit barbent kur į palėpę... biggrin.gif

nors dabar turės rimtą priežastį savo bambėjimui dėl mano scrapligės lotuliukas.gif
Beje, iš kur tu tokia ankstyva šiandien??? blink.gif Ar jau nemiegi, ar dar nemiegi??? blink.gif O aš ką tik užbaigiau ir tau nusiunčiau skaitalą... biggrin.gif

...dar buvau nemiegojus iki 3...(praeitas kelias dienas nuėjau anksti miegot kada ir vaikai 21 val tai pasilepinus miegučiu galiu vėl traukti kelias dienas iki paryčių su apuokais)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 birželio 2009 - 14:08
vaje scrapuke koks lobis bigsmile.gif thumbup.gif

man mielas a Lua loliukas, neturiu prie ko prikibt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 29, 09:52)
a Lua - man labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif labai labai labailabai labai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

oj nimagu is tos Lawrutes lotuliukas.gif
a Lua,saunus darbeliukas.Man patiko,kad nuotrauka "paskendo" lape ir ideja grazi,saunuole 4u.gif
Scrapuke,uzrodei cia grazuoli wub.gif as jau vyrui pabambejau,kad reik spausdinimo masinkos.tas jau niekuo nesistebi,sako - paklausinesiu wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Scrapuke, Wow - tikras lobis. Ar bent įsivaizduoji kiek ji kainuos dar po 50 m. ?
Atsakyti
o-pa-pa, Vasara gimusi, ačiū už gerus atsiliepimus 4u.gif

Scrapuke, tai bent grožis, tai bent laimikis.... clap.gif Aš antikvariato nemėgstu, bet spausdinimo mašinėlės - išimtis. Man ši neapsakomai patiko, bliamba (!!!) - aš pati tokios norėčiau. drinks_cheers.gif Veikianti, autentiška, su apvaliais mygtukais - įsivaizduoju, kaip smagu tau bus su tokia spausdinti aprašymus... O dar žalios spalvos... "papimpinta". thumbup.gif Tu tik jos neslėpk - tai ne tik SB įrankis, bet puiki namų puošmena... wub.gif Fantastiškas pirkinys... wub.gif

Vasara gimus, jei TB panašią užmatys, o tau nepatiks - mano telefoną žinai. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 29, 14:03)
neoficialiai pristatau. Pasirinkau žalią spalvą su crackelio faktūra (kaip žalias distress crackle  lotuliukas.gif )

Scrapuke - thumb_yello.gif super pirkinys - as irgi tokio noriu noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu

ytariu kad dabar visoms reikes tokio tavo pirkinio smile.gif jau ir vasaragimus 4u.gif issake savo prasymus TB (MB) doh.gif
Atsakyti
Scrapuke - thumb_yello.gif super pirkinys - as irgi tokio noriu noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu bigsmile.gif bigsmile.gif noriu noriu noriu

Labai tiktų relijos keliaujančio albumo temai" Noriu, geidžiu... antikvaro: spausdinimo mašinėlės biggrin.gif

dėkoju visom... smagu kada ir kitiem patinka kas mano širdžiai wub.gif man ši spausdinimo mašinėlė irgi labai wub.gif tokia ypatynga sava spalva ir tiesiog jaučiau kad ji gerą energiją skleidžia ...labai ilgai rinkausi ir kelis kartus eBay bandžiau pagauti kelias kitokias bet kažkas už mane vis daugiau baksų pasiūlydavo. Atradau šią ir tiesiog nenorėjau daugiau nusivylti...tai paspaudžiau "place bid" ir bandžiau daugiau į eBay neužsukt kol man praneš aš laimėjau ar ne...vakare gavau žinutę kad laimėjau bigsmile.gif wub.gif
Tu tik jos neslėpk - tai ne tik SB įrankis, bet puiki namų puošmena... wub.gif

drinks_cheers.gif neslėpsiu tikrai...bus ir SB kambario dekoracija bei naudojamas SB įrankis (reikia dar tik naują juostelę nusipirkti).
***čia MyTypewriter.com pasižiūrėkite kokių grožybių yra...tik labai kainos "negražios" blink.gif Bet atseit visi restauruoti, menkiausia dulkelė nuvalyta, veikiantys, ir t.t...labai informatyvus tinklalapis apie kiekvieną spausdinimo mašinėlę ir jų istoriją thumbup.gif Čia pirmiausiai perskaičiau žinių pasisemt, o paskui ėjau dairytis į ebay kur kainos labai prieinamos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 birželio 2009 - 19:30
Scrapuke, puiki mašinėlė thumbup.gif O kur gausi visų reikiamų priedų? Beje kiek ir kokių jų reikia? Nes jų skirtingų tų mašinėlių būna. Aš turiu krikštatėvio padovanotą puikią mašinėlę, bet niekaip neparsivežu namo doh.gif Dabar man priminei, kad reikia tai padaryti bigsmile.gif Ilgai norėjau tokio aparatėlio, o kai gavau apsiraminau ir pamiršau visai, kad turiu pasiimt lotuliukas.gif Vž, parsivešiu ir typinsiu lotuliukas.gif

Parodyk kaip ji spausdina, parašyk mums ką nors bigsmile.gif biggrin.gif

a Lua, iš ties ilgai jau nemačiau tavęs čia, bet kai jau grįžai - pasirodei puikiai thumbup.gif

Atsakyti
Scrapuke, puiki mašinėlė thumbup.gif O kur gausi visų reikiamų priedų? Beje kiek ir kokių jų reikia? Nes jų skirtingų tų mašinėlių būna. Aš turiu krikštatėvio padovanotą puikią mašinėlę, bet niekaip neparsivežu namo doh.gif Dabar man priminei, kad reikia tai padaryti bigsmile.gif Ilgai norėjau tokio aparatėlio, o kai gavau apsiraminau ir pamiršau visai, kad turiu pasiimt lotuliukas.gif Vž, parsivešiu ir typinsiu lotuliukas.gif  Parodyk kaip ji spausdina, parašyk mums ką nors bigsmile.gif biggrin.gif

biggrin.gif
*visų priedų gausiu internetinėse parduotuvėse...jau aptikau kad yra juostelių tokiom Royal Portable mašinėlėm mirksiukas.gif
*"oficialiai" pasirodysiu savo tinklalapy kada ją geriau nufotografuosiu ir gavus juostelių paspausdinus įvertinsiu bei jum parodysiu (bet pirma jaučiu ją gerokai reikės pavalyti, dulkių zuikučiai ten turbūt užsiveisę biggrin.gif
Aš šiandien tiesiog ant debesėlių skraidau angel.gif cool.gif
Atsakyti
a Lua, nuostabus LO wub.gif
Scrapuke, pirkinys thumbup.gif Nestebina, kad žalią pirkai biggrin.gif
Atsakyti
A Lua, Agnuze, puikus darbeliai 4u.gif Scrapuke, ohoho koks pirkinys bigsmile.gif

as siandien jei suspesiu grizt namo iki vidurnakcio dar issiusiu konkursini, nes padariau jau seniai, net ir nufotografavau, tik issiust pamirsau pries isvaziuodama trumpu atostogu doh.gif
Atsakyti