Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Liutuka @ 2009 06 26, 23:38)
Nu va, ikvepet mane is naujo biggrin.gif Laikiausi nuo scrapo, laikiausi ir nesusilaikiau  lotuliukas.gif Vietoj to, kad lagaminus pakuociausi, as 10 knygu skirtuku sukurpiau. Keli is ju:

nuostabus skirtukai wub.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 27, 05:41)
user posted image
visi jos LO'liukai nuo 2002-06 m. išimti iš senų albumų...ir surūšiuota pagal metus...lygtai 2005 m. krūva mažiausia kadangi tais metais labiau scrapino mini albumus (kuriuos laiko krepšiuky ant stalo svečiam ir šeimai pavartyti).

aš šių lininių pagavau su 50 proc. nuolaida kadangi viena SB pardė užsidarė tai išpirkau kiek turėjo...bet visi skirtingom spalvom, o idealiai aš norėčiau kad būtų naturalaus lino spalva. Ir dar neapsigalvoju ką daryti su vaikų pirmų metų albumais...t.y ar perdėti į tokius We R Memory Keepers lininius...bandau įsivaizduoti sūnus jau suaugusius vyrus laikan albumą su ančiukais ir meškiukais lotuliukas.gif  doh.gif
...vis atidedu šį projektą kadangi negaliu apsispręsti.
***šiandien su MB vakarieniaudami aptarėm SB...gavau dozę kritikos apie mano LO'liukus- įvertinamą žiūrint "vyriškom akim"...paklausiau jeigu jis scrapintų "kaip tai atrodytų"--atsakymas: tiktai digital, j/b nuotraukos, aprašymas, ir spalvos tiktai: juoda, balta ir sidabrinė...viskam doh.gif "be jokių cackių". Taigi, pokalbis man galutinai įrodė kad scrapinu tiktai sau smile.gif

man tas antras  wub.gif

scrapuke, puikus tavo LO..labai labai patiko wub.gif

o del scrapinimo..manau neverta dangstytis vaikais seima ir bla bla bla..mes scrapinam del saves..su mintim, kad ir vaikam patiks paziuret kai paaugs.. doh.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Po pertraukėlės rodau šiandieninį paprastutį darbuką. Situacijos aprašymas pririštas iš kitos pusės - vieną rytą pusryčiavom lauke ir griaustinis pradėjo dundėti, tada Elzei kilo visokių klausimų biggrin.gif Nuotrauka pavasarį daryta, bet man čia tiko.

user posted image

user posted image
Atsakyti
b_i_k, išsiunčiau, nieko blatno, bet gal užves ant kelio mirksiukas.gif

Scrapuke, nereikia įtraukinėt manęs, aš tik dėl kompanijos darau jei kada spėju biggrin.gif

Liutuka, padirbėjai thumbup.gif Matau b_i_k parodyti skirtukai eina į trasą thumbup.gif aš irgi jau pridariau tokių MB į visas knygas, kurias dabar skaito biggrin.gif

Agnuže, thumbup.gif Kaip aparatas? Ar jau pjaustei ką nors? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 27, 20:19)
Agnužethumbup.gif  Kaip aparatas? Ar jau pjaustei ką nors?  bigsmile.gif

Pjausčiau jau, veikia thumbup.gif Svarbiausia, kad suprantu, kaip naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Po pertraukėlės rodau šiandieninį paprastutį darbuką. Situacijos aprašymas pririštas iš kitos pusės - vieną rytą pusryčiavom lauke ir griaustinis pradėjo dundėti, tada Elzei kilo visokių klausimų biggrin.gif Nuotrauka pavasarį daryta, bet man čia tiko.

patinka man tokie LO'liukai kur vaiku ismintis pavaizduota; spalvos gerai pritaikytos thumbup.gif
Agnuže, thumbup.gif Kaip aparatas? Ar jau pjaustei ką nors? bigsmile.gif

ziuriu kad visos Silueta nusipirko--sudarykite Silueto kluba 4u.gif ...o as regresuoju technologijos atzvilgiu. Dairausi pirkti antikvara--spausdinimo masinele (dar veikiancia) nuo Pirmo pasaulinio karo ir netgi plunksnakoti su rasalu nusipirkau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnužė @ 2009 06 27, 20:14)

4u.gif paprastutis bet labao "protingas" darbelis 4u.gif ax.gif graziai spalvas suderinai... ir pavadinimas aiskiai matosi smile.gif stebukladarys tas siluetas smile.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 28, 12:55)
Dairausi pirkti antikvara--spausdinimo masinele (dar veikiancia) nuo Pirmo pasaulinio karo ir netgi plunksnakoti su rasalu nusipirkau  wub.gif

taip taip as irgi labai noreciau veikiancios spausdinimo masineles... puikiai galima pritaikyti scrapui ir namuose grazi dekoracija...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Ir aš noriu pasirodyti po pertraukėlės... blush2.gif

LO'liukas scrapintas iš įkvėpimo. Turėjau šį suomišką SB popierių ir vis nesugalvodavau, kaip jį panaudoti. Bet vieną dieną staiga gimė mintis ir tą patį vakarą susidėliojo darbelis. smile.gif Paprastutis, bet su meile. ax.gif

Tai mano pirmas LO, skirtas MB. Istorija yra tokia: gimus dukrytei užsiminiau MB, kad norėčiau ta proga gauti iš jo sidabrinį pakabuką-širdelę. Bet jis man išrinko cirkonio širdelę. Kadangi ji nedidelė ir balta, nuotraukoje, kad išryškėtų, ją įrėminau raudonu lipduku-širdele. Virš mūsų galvų sudėliojau širdį iš blizgučių - tai ir cirkonio širdelės simbolis (blizgučiai primena cirkonio akmenukus), ir apskritai meilės simbolis. smile.gif

LO technika paprasta: kadangi pats SB popierius jau buvo gausiai dekoruotas raižyta (embosinta) gėlių pieva, man beliko pridėti kelias detales. Raižytą motyvą išpjausčiau peiliuku, kraštelius nudažiau Distress rašalu. Pavadinimas - nutrinami lipdukai. MB komentaras: "Pavadinimą galėjai padaryt ir su Photo shop'u". smile.gif Mano atsakymas: "Žinau, bet čia ir yra esmė - viską daryti rankomis." smile.gif

Aprašymą užrašiau ant lapelio, kurį įdėjau į mini "pirkinių maišelį" (kairėj pusėj apačioje). Gavau tokių maišelių pakuotę nuo Scrapukės kaip laimėto SB konkurso prizą. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
aLua, puikus darbelis 4u.gif Man labai graži popieriaus spalva ir pats popierius thumbup.gif
Atsakyti
Scrapuke, kai turėsiu daug albumų ir LO juos užpildyti, jie bus visi vienodos spalvos. Šiuo metu turiu tris: juodą, ružavą ir rudą ... Ir tikrai nei vienas nebeatitinka mano poreikių doh.gif
Agnuže, nieko ir nebeparašysiu protingo. Minimalistinis, neperkrautas informatyvus. Šaunuolė thumbup.gif
a Lua, ką matau thumbup.gif Pagaliau mirksiukas.gif Seniai dingusi ir koks nuostabus sugrįžimas. Labai šiltas ir mielas LO. Ta širdelė ant tavo kaklo - maniau su photoshopu raudonai nudažei mirksiukas.gif Tobulai, ką čia bepridursi wub.gif
Atsakyti
a Lua - man labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif labai labai labailabai labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
a Lua: Popierius man kažkur matytas biggrin.gif mirksiukas.gif ...dabar niekaip kitaip neįsivaizduoju kaip kitaip jį panaudoti tik su tokiais iškarpymais tad bent ką padarysiu gausis tiktai SB-liftas nuo šio tavo LO. blush2.gif
Ta širdelė ant tavo kaklo - maniau su photoshopu raudonai nudažei

drinks_cheers.gif man irgi taip pasirodė ax.gif
MB komentaras: "Pavadinimą galėjai padaryt ir su Photo shop'u". smile.gif Mano atsakymas: "Žinau, bet čia ir yra esmė - viską daryti rankomis."

Nebūtinai ax.gif esmė yra tai kas greičiau ir kas po rankomis, ir šiap karts nuo karto smagu yra eksperimentuoti ir su PS mirksiukas.gif Aš ant pačios 8x12" nuotraukos atspausdinau visą tekstą tuščioj vietoj takelio forma...greičiau būtų buvę ranka rašyti ant kokio tag'iuko, bet norėjau pabandyti hibridinį scrapą 4u.gif
***Man šis tavo LO tobuliausias wub.gif
**parūpo kas ten do rašiklio plunksna ant maišelio...ar koks rub-onas? labai "gudrai" sugalvota taip pažymėti kad ten užrašas.
Scrapuke, kai turėsiu daug albumų ir LO juos užpildyti, jie bus visi vienodos spalvos. Šiuo metu turiu tris: juodą, ružavą ir rudą ... Ir tikrai nei vienas nebeatitinka mano poreikių doh.gif

šį parytį jau pasiekiau sprendimą kaip suvienyti tuos albumus clap.gif . Kadangi dauguma jų tokių natūralių blankių lininių spalvų, tai padariau atskirom kategorijom (pačiame albume) titulinius puslapius štampuodama šių albumų viršelių spalvom ir tą pačią juostelę panaudojau...už porą dienų galbūt sugebėsiu pristatyti pilną reportažą ScrapManijoj apie šį LO'liukų rūšiavimo metodą...neblogai gavosi.

***šiandien aš tapau anksčiau minėtos Pirmo Pasaulinio Karo spausdinimo mašinėlės nauja savininkė...supažindinsiu jus ateity thumbup.gif ...reikia dar jai (o gal jam?) vardą sugalvoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 29 birželio 2009 - 09:06
Merginos, dėkui, malonu, kad ir jums patiko... Bet visai neįsižeisčiau ir dėl pastabų. smile.gif

Scrapuke, tavo pastaba dėl PS gera - kartais digital elementai atrodo efektingiau negu ranka daryti. drinks_cheers.gif Aš visai norėčiau pradžiai bent mokėt panaudot digital rėmelius nuotraukoms (kaip tas, kurį rodei). Bet šiame LO man digital visai nesinorėjo - aš MB norėjau pasakyt, kad tiesiog kaifuoju nuo tradicinio SB. Nors tas pavadinimo raideles reikėjo karpyt ir klijuot po vieną.... doh.gif biggrin.gif

Lawrute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Niugi labai mane pralinksminai....

Agnuže, man tavo pastarasis irgi labai patiko... wub.gif thumb_yello.gif Tik pamiršau pakomentuot - atsiprašau... blush2.gif

Scrapuke, labai lauksiu tavo reportažo bloge apie albumų ir LO rūšiavimą. thumbup.gif

Ohohoho, tai taip greit įsigijai senovinę spausdinimo mašinėlę??? bigsmile.gif Sveikinu!!! Na dabar TB neturės ramybės naktį.... biggrin.gif Arba turėsi eit barbent kur į palėpę... biggrin.gif

Beje, iš kur tu tokia ankstyva šiandien??? blink.gif Ar jau nemiegi, ar dar nemiegi??? blink.gif O aš ką tik užbaigiau ir tau nusiunčiau skaitalą... biggrin.gif

doh.gif Pamiršau pasiaiškinti dėl plunksnos ant pirkinių maišiuko... Nagi iškirpau paveikslėlį ir priklijavau prie maišelio. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a Lua: 29 birželio 2009 - 10:15