QUOTE(Liutuka @ 2009 06 26, 23:38)
Nu va, ikvepet mane is naujo Laikiausi nuo scrapo, laikiausi ir nesusilaikiau Vietoj to, kad lagaminus pakuociausi, as 10 knygu skirtuku sukurpiau. Keli is ju:
nuostabus skirtukai
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 27, 05:41)
visi jos LO'liukai nuo 2002-06 m. išimti iš senų albumų...ir surūšiuota pagal metus...lygtai 2005 m. krūva mažiausia kadangi tais metais labiau scrapino mini albumus (kuriuos laiko krepšiuky ant stalo svečiam ir šeimai pavartyti).
aš šių lininių pagavau su 50 proc. nuolaida kadangi viena SB pardė užsidarė tai išpirkau kiek turėjo...bet visi skirtingom spalvom, o idealiai aš norėčiau kad būtų naturalaus lino spalva. Ir dar neapsigalvoju ką daryti su vaikų pirmų metų albumais...t.y ar perdėti į tokius We R Memory Keepers lininius...bandau įsivaizduoti sūnus jau suaugusius vyrus laikan albumą su ančiukais ir meškiukais
...vis atidedu šį projektą kadangi negaliu apsispręsti.
***šiandien su MB vakarieniaudami aptarėm SB...gavau dozę kritikos apie mano LO'liukus- įvertinamą žiūrint "vyriškom akim"...paklausiau jeigu jis scrapintų "kaip tai atrodytų"--atsakymas: tiktai digital, j/b nuotraukos, aprašymas, ir spalvos tiktai: juoda, balta ir sidabrinė...viskam "be jokių cackių". Taigi, pokalbis man galutinai įrodė kad scrapinu tiktai sau
man tas antras
scrapuke, puikus tavo LO..labai labai patiko
o del scrapinimo..manau neverta dangstytis vaikais seima ir bla bla bla..mes scrapinam del saves..su mintim, kad ir vaikam patiks paziuret kai paaugs..