Ačiū, kai ką panaudosiu tikrai
o čia mano paskutinių skirtukų įpakavimas.
Scrapuke, tai užskaityk mano Vasaros gaivumą Aš gi ten pataikiau į tas tris spalvas, tik gal ne tokios ryškios kaip reikėtų, bet bent nors į tą pusę
b_i_k, ačiū už pasisiūlymą. Kol kas didelės pagalbos nereikia, nes griaučius sutvirtinam, pasižymiu visų merginų pasiūlymus. Bet jei ką - žinosiu
Dėl vokelio, tau kada reikia? Jei neskubu, galėsiu ryt ar poryt persiųst kai kokių failų iš labai geros knygos vienos, bet tik ne šiandien, galbūt ir ne rytoj, darbai dabar labai spaudžia Tai jei ką, rašyk.
b_i_k, ačiū už pasisiūlymą. Kol kas didelės pagalbos nereikia, nes griaučius sutvirtinam, pasižymiu visų merginų pasiūlymus. Bet jei ką - žinosiu
Dėl vokelio, tau kada reikia? Jei neskubu, galėsiu ryt ar poryt persiųst kai kokių failų iš labai geros knygos vienos, bet tik ne šiandien, galbūt ir ne rytoj, darbai dabar labai spaudžia Tai jei ką, rašyk.
Relija, jei atsiūstum iki pirmadienio būtų puiku. ačiū ačiū ačiū
Gal reiktų ir man sudalyvaut konkurse, delnai niežti...
o kodėl nesudalyvauti? Nors ir su tuo atviruku kurį planuoji pagaminti; Reik tik panaudoti 3 spalvas: geltona, turkio mėlyna ir žalia (nenustatytais kiekiais) ir taip pat dar kitų spalvų gali dadėti.
tai užskaityk mano Vasaros gaivumą drinks_cheers.gif Aš gi ten pataikiau į tas tris spalvas, tik gal ne tokios ryškios kaip reikėtų, bet bent nors į tą pusę ax.gif lotuliukas.gif
užskaitau bet galėjai palaukti iki termino...būčiau oficialiai į konkursą įtraukus (bet nepamenu kaip pageidauji: tik LO formatu nedėt į apklausą ar aplamai viską ką pagamini)
todel sis mane labai nustebino bigsmile.gif blogeyr adaug detaliu nuotrauku...
jep, aš jau seniai aptikau ...man SIStv praneša iškarto kada mano Favorite'ai įkelia naujus darbelius--šį labai ilgai ir svajingai analizavau
Papildyta:
o aš dabar galutinai dabaigiu albumų organizavimą...skaitau Ali edwards blog'ą ir man labai patiko kad ji panaudojo visus tos pačios (rudos) spalvos albumus...taip viskas modernu ir tvarkingai atrodo...o aš prisipirkau įvairių spalvų albumų...dabar gailiuosi Dar pirmi mano albumai berniukam buvo toki vaikiški
Kas nori pasižiūrėti į jos D-ring albumus čia
atkreipkite dėmesį kad ji maišo įvairias American Crafts (AC) firmos įmautes į 12x12" albumus: ir A4 ir 6x12" ir tokių įmaučių su įvairaus dydžio kišenukais (kortelių kolekcijas tokiuose laiko--galima gauti kancelerinėse pardėse JAV)... nors ir skirtingo dydžio, kadangi visi tos pačios firmos -AC todėl telpa į AC albumą (bet kitų firmų įmautės gali ir netikti).
Tai va tokią tvarką bandau įvesti ir savuose albumuose:)
kiek pas ja albumu idomu kiek metu ji scrapina jau
o pas mus neseniai atsirado tu "we r memory keepers" lininiu grazuoliu, o as jau viena odini nusipirkus ir dabar antram kaupiuosi, nes i pirmaji jau seniai nebetelpa viskas, tai dabar nei sis nei tas kita linini pirkt o taip noreciau
o pas mus neseniai atsirado tu "we r memory keepers" lininiu grazuoliu, o as jau viena odini nusipirkus ir dabar antram kaupiuosi, nes i pirmaji jau seniai nebetelpa viskas, tai dabar nei sis nei tas kita linini pirkt o taip noreciau
oopsikas...2x tą patį paskelbė
kiek pas ja albumu blink.gif idomu kiek metu ji scrapina jau ax.gif
visi jos LO'liukai nuo 2002-06 m. išimti iš senų albumų...ir surūšiuota pagal metus...lygtai 2005 m. krūva mažiausia kadangi tais metais labiau scrapino mini albumus (kuriuos laiko krepšiuky ant stalo svečiam ir šeimai pavartyti).
o pas mus neseniai atsirado tu "we r memory keepers" lininiu grazuoliu,
aš šių lininių pagavau su 50 proc. nuolaida kadangi viena SB pardė užsidarė tai išpirkau kiek turėjo...bet visi skirtingom spalvom, o idealiai aš norėčiau kad būtų naturalaus lino spalva. Ir dar neapsigalvoju ką daryti su vaikų pirmų metų albumais...t.y ar perdėti į tokius We R Memory Keepers lininius...bandau įsivaizduoti sūnus jau suaugusius vyrus laikan albumą su ančiukais ir meškiukais
...vis atidedu šį projektą kadangi negaliu apsispręsti.
***šiandien su MB vakarieniaudami aptarėm SB...gavau dozę kritikos apie mano LO'liukus- įvertinamą žiūrint "vyriškom akim"...paklausiau jeigu jis scrapintų "kaip tai atrodytų"--atsakymas: tiktai digital, j/b nuotraukos, aprašymas, ir spalvos tiktai: juoda, balta ir sidabrinė...viskam "be jokių cackių". Taigi, pokalbis man galutinai įrodė kad scrapinu tiktai sau
10 knygu skirtuku sukurpiau. Keli is ju:
man tas antras
Šitą blogą aš irgi skaičiau. Grandiozinis darbas. Tiek LO, o dar viską sudėliot...
Scrap8, manau tu be reikalo kremtiesi dėl spalvotų albumų... na tarkim "anciukinius ir meskinius" ir gali pabandyt pakeist, bet tegu būna spalvoti. Juk gali pridėti kažkokią detalę, kuri suvienys visus albumus į vieną. Manau aš daryčiau viensaplvę albumo nugarėlę, kad ir iš natūralaus lino, tai taip sustatyti jie beveik nesiskirtų.
O dėl MB nuomonės. Dariau vienam vyriškiui 30 gimtadinio proga albumą iš 10 LO maždaug, jau nebepamenu. Žodžiu nebuvo lengvą kitam daryt, gaila kad nuotraukų neturiu visų LO. Nu bet aš norėjau paskayt, kad parinkau jam tamsiai rudos spalvos albumą, o viduje buvo skirtingų stilių LO, pradedant nuo vitaginio iki visiškai minimalaus... Nes buvo daug skirtingų nuotraukų iš jo vaikystės jaunystės ir jo dukrytės ir žmonos Buvo ir j/b ir spalvotų. Albumu buvo visiškai patenkintas ir aš aišku buvau palaimoje.
O be to manau, kad yra kadrų kurie neskirti būti j/b.... Be to tavo vaikai mato tavo darbus (aš tikiuosi), jų pasamonėje išsisaugos šitas vaizdas ir jiems patiks. Aš kažkodėl esu tikra tuom
Scrap8, manau tu be reikalo kremtiesi dėl spalvotų albumų... na tarkim "anciukinius ir meskinius" ir gali pabandyt pakeist, bet tegu būna spalvoti. Juk gali pridėti kažkokią detalę, kuri suvienys visus albumus į vieną. Manau aš daryčiau viensaplvę albumo nugarėlę, kad ir iš natūralaus lino, tai taip sustatyti jie beveik nesiskirtų.
O dėl MB nuomonės. Dariau vienam vyriškiui 30 gimtadinio proga albumą iš 10 LO maždaug, jau nebepamenu. Žodžiu nebuvo lengvą kitam daryt, gaila kad nuotraukų neturiu visų LO. Nu bet aš norėjau paskayt, kad parinkau jam tamsiai rudos spalvos albumą, o viduje buvo skirtingų stilių LO, pradedant nuo vitaginio iki visiškai minimalaus... Nes buvo daug skirtingų nuotraukų iš jo vaikystės jaunystės ir jo dukrytės ir žmonos Buvo ir j/b ir spalvotų. Albumu buvo visiškai patenkintas ir aš aišku buvau palaimoje.
O be to manau, kad yra kadrų kurie neskirti būti j/b.... Be to tavo vaikai mato tavo darbus (aš tikiuosi), jų pasamonėje išsisaugos šitas vaizdas ir jiems patiks. Aš kažkodėl esu tikra tuom
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 27, 06:41)
aš šių lininių pagavau su 50 proc. nuolaida kadangi viena SB pardė užsidarė tai išpirkau kiek turėjo...bet visi skirtingom spalvom, o idealiai aš norėčiau kad būtų naturalaus lino spalva. Ir dar neapsigalvoju ką daryti su vaikų pirmų metų albumais...t.y ar perdėti į tokius We R Memory Keepers lininius...bandau įsivaizduoti sūnus jau suaugusius vyrus laikan albumą su ančiukais ir meškiukais
as turejau savo vaikui ryzkiai salotini parsisiuntus is joann , bet kai nusipirkau we r memory keepers odini, tada viska perdejau ir nors turiu du dar visisiskai naujus albumus, bet dabar noriu deti i vienodus, nors ir kaip gaila, tu lininiu