Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(gaga* @ 2009 06 24, 10:44)
LAWRUTE, labai  wub.gif dovanele. Indelio turinys labai tinka medaus mesiui  thumbup.gif , o kas tuose susukutuose ritinukuose? jei ne paslaptis  ax.gif

suktinukai - tieisog dalis dekoracijos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Relija, aš optimistė, bet koncervatorė. Palaikau ir kiek galėsiu padėsiu mirksiukas.gif Tik manau turėsim darbuotis per du frontus g.gif Bent pradžiai mirksiukas.gif
Bangaa, ačiū už savo nuomonę mirksiukas.gif
Scrauke, klausimo visisškai nesupratau ir apie kokias plokšteles klausia ? g.gif Manau klausėja, kažką supainiojo blink.gif

Pls pagalbos: nuskanavau seną 1932 m nuotrauką. Kiek žinau ji vienintelė mano visos giminės arhyvuose. Dydis buvo 6x9, Gal daryta buvo kokiam pasui g.gif
Patvarkiau ir bandysiu nešt spauzdint. Ir suabejojau g.gif 10x15 padarys ? Jos formatas 360x590 pixelių ?
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2009 06 24, 14:04)
Pls pagalbos: nuskanavau seną 1932 m nuotrauką. Kiek žinau ji vienintelė mano visos giminės arhyvuose. Dydis buvo 6x9, Gal daryta buvo kokiam pasui  g.gif
Patvarkiau ir bandysiu nešt spauzdint. Ir suabejojau  g.gif 10x15 padarys ? Jos formatas 360x590 pixelių ?

padarys, bet bus nelabai ryski, as skanavau irgi keleta nuotrauku senesniu, bet jai dariau didesnes, nei kad buvo nuskanuota tai gavosi truputi paplauke, bet man rodosi pas mane daugiau tu pixeliu buvo g.gif , manau kad virs 500 g.gif
Atsakyti
grazuoliukas gavosi, spalvos puikiai ziurisi, bet as pati tikriausiai pasuosiu su konkursiniu, nes nelabai tokiu spalvu radau tarp savo popieriaus, bet dar ir neperknisau viska, na laikas parodys, jai ka rasiu tai gal apsigalvosiu ir sudalyvausiu lotuliukas.gif

Nenusimuilink nono.gif
Nebutinai popierius turi būti šių ryškesnių spalvų mirksiukas.gif : gali būti ir detalės: sagutės, juostelės, siūlai pasiuvinėjimui (kurių žinau kad turi mirksiukas.gif ), ir pagaliau bėdai privertus gali štampuoti ar nudažyti baltą popierių su šių spalvų dažais.

Bangaa: sveika prisijungus, tikiuosi ir tu pagausi scrap-virusą...tada kiti rankdarbiai ir užsiėmimai nelabai tave vilios lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Nelauk kada daugiau laiko atsiras - jo niekad daugiau neatsiras mirksiukas.gif . Pradėk be jokio įsipareigojimo kažką tobulo sukurti. Jeigu LO baugina, tai pradėk nuo ko mažesnio--gal atvirutės...svarbu pradėti ir išmokti SB pagrindus bei techniką. O čia...norint pagalbos ir patarimų visad rasi gerą kolektyvą group.gif
Scrauke, klausimo visisškai nesupratau

Scraukė aš tau aaa? tongue.gif Nu palauk tu Sanritoška kada susitiksim biggrin.gif
....prajuokinai mane šį rytą biggrin.gif
Ir suabejojau g.gif 10x15 padarys ? Jos formatas 360x590 pixelių ?

aš abejojiu irgi....kokybė bus prasta jei mažesnę nuotrauką didini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 24 birželio 2009 - 14:06
doh.gif oi Scrapuke ph34r.gif
Besijuokdama net ašarą išspaudžiau ...

O dėl nuotraukos, ai ne karvę kainuoja, padarysiu 2 variantus.
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 22, 06:03)
Kristi13:: ar čia pagal kokią schemą darei ar savas dizainas--nepriekaištingas thumbup.gif ...kaip įmanoma tobulėti jei nescrapini jau ilgokai? g.gif

Šis darbelis ilgai nebaigtas pas manę mėtėsi. Tad šiaip ne taip jį pabaigiau. Nuo rugpjūčio mėnesio išeisiu ilgų atostogų nestuke.gif tad galėsiu vėl visa pasinerti į scrapą ir rankdarbius.

Merginos ir visgi nesupratau ginčo priežasties. Jau kelintą kartą skaitau pokalbius ir pasisakymus,tačiau man nesukėlė jokių neigiamų emocijų. Nepykit nestoju nei už vieną poziciją. Niekada man netrukdė kritika ir patarimai. Aš jų tiesiog laukiu, nes tik taip matau savo darbuose klaidas. Juk aš nesu jokia dizainerė, tad ir pridarau lepsusų. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 06 24, 16:22)
Šis darbelis ilgai nebaigtas pas manę mėtėsi. Tad šiaip ne taip jį pabaigiau. Nuo rugpjūčio mėnesio išeisiu ilgų atostogų nestuke.gif tad galėsiu vėl visa pasinerti į scrapą ir rankdarbius.

O tai nuo keliu savaiciu dekretines, kad tu jau rugpjuti keliausi ilsetis?
Kazkaip nebematau tavo liniuotes, tai nezinau kiek ten tau laiko, bet lyg vos perkopei antraji trimestra g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauramama @ 2009 06 24, 21:22)
O tai nuo keliu savaiciu dekretines, kad tu jau rugpjuti keliausi ilsetis?
Kazkaip nebematau tavo liniuotes, tai nezinau kiek ten tau laiko, bet lyg vos perkopei antraji trimestra  g.gif

Rugpjūtį priklauso man atostogos. Dar išnaudosiu likusias neišnaudotas(užtaupytas) atostogas o po to imsiu biuletenį. Ir taip mano vaikelis gali būti alergiškas nuo chemikalų. Bijau labiau rizikuoti nei rizikuoju dabar smile.gif
blush2.gif
Atsakyti
Relija, aš irgi kuo galėsiu, tuo padėsiu. 4u.gif

Scrapuke, man tavo darbelis tiesiog tobulas wub.gif

Lawrute, dovana puiki wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, man tavo darbelis tiesiog tobulas wub.gif

Dėkoju 4u.gif
gal todėl kad toksai aastiškas? mirksiukas.gif minimalus ir tvarkingas smile.gif MB tokie neperkrauti ir ne superdekoratyviniai labiausiai patinka...šį kart nuo jo gavau didis.gif

*Jau turiu vieną konkursinį wub.gif bigsmile.gif Niu bet ir panašiai vienodos mintys tarp šios merginos štampavimo technikos konkursiny ir mano suplanuoto tokios pačios technikos pristatymo sekančiui konkursui blink.gif

Konkursas: skatinu visas merginas sudalyvauti. Nebūtina kad šios trys spalvos dominuotų LO; nors ir sugebėsite jas panaudoti minimaliai, visvien tiks. Svarbu kad konkurso tema įkvėptų kokį LO, o jei kūrybos procesas kur kitur jus nuves (kaip mane panaudoti daug raudonos spalvos), tebūnie taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 birželio 2009 - 14:02
Scrap8 šaunus LO.

Linutuke, man šitas tavo darbas vienas geriausių...

Kol peskaičiau jūsų pokalbius visa valanda prabėgo.. nu bet pati kata reikia dažniau užeit nei vieną kart per mėnesį... biggrin.gif

buvau trumpam išlėkus į gamtą, tai visai nuo interneto atitrūkau. ax.gif

Šiaip aš irgi už atskirą temą. Nes čia SM kartais jaučiu, kad scrap'as paklysta tarp visų temų.. Be to galėčiau prisidėti prie naujo forumo kūrybos. Dirbu su photoshopu ir corel'iu tai jei ką reiktų pamaketuot galiu mielai padėt...

Galiu padėt ir temas sukonspektuot, visvien dabar skaitau viską nuo A iki Z, tai ne kartą vis nuo pradžių pradedu skaityt...nes pamirštu susikonspektuot ir vis galvoju, kad ai prisiminsiu, bet trukt už vadžių ir vėl nuo pradžių... doh.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Mergaitės nežinau kur rasti atviručių sulankstymo būdų. Noriu padaryti atvirutę vokelį pinigams... Jau visą pusdienį bandau surasti. Jei ką ir randu tai nerandu kaip jos sulankstytos....

Help help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b_i_k: 25 birželio 2009 - 15:25
Mergaitės nežinau kur rasti atviručių sulankstymo būdų. Noriu padaryti atvirutę vokelį pinigams... Jau visą pusdienį bandau surasti. Jei ką ir randu tai nerandu kaip jos sulankstytos....  Help help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif

nors atvirutės ne mano 'ašis', galbūt čia tarp šių šablonų ką rasi Mirkwood Designs
Atsakyti