Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Merginos padėkite atsakyti į šį klausimą komentaruose Eyelets, brads, ir snaps temoj ...iš ScrapManijos čia: {prisipažinsiu...nelabai supratau} bet dar akių visiškai neatplėšiau:

sveikos, mane domina metalines juosteles kaip jus ivardijot - “Eyelets”. Turiu klausima, gal zinot kur galima tokiu ploksteliu isigyti, o tiksliau - paprastos, tiesios, paplokscios formos siaudeliu, is kuriu paskui galima butu formuoti remelius ant kartono ar kokio kito pavirsiaus? Buciau labai dekinga uz patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 birželio 2009 - 13:47
o man patinka ideja apie atskita foruma. Taip, pradzioje butu nyku ten, bet manau su laiku kaskas is to gautusi ax.gif

ir aciu visoms uz patarimus 4u.gif , galvoju ga;l sirdele kliopinsiu ant e raides, ziuresiu kaip ziurisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 birželio 2009 - 14:05
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 23, 06:38)
Merginos padėkite atsakyti į šį klausimą komentaruose Eyelets, brads, ir snaps temoj ...iš ScrapManijos čia: {prisipažinsiu...nelabai supratau} bet dar akių visiškai neatplėšiau:

sveikos, mane domina metalines juosteles kaip jus ivardijot - “Eyelets”. Turiu klausima, gal zinot kur galima tokiu ploksteliu isigyti, o tiksliau - paprastos, tiesios, paplokscios formos siaudeliu, is kuriu paskui galima butu formuoti remelius ant kartono ar kokio kito pavirsiaus? Buciau labai dekinga uz patarimus

nekantri aš...ar gal kas suprato šį prašymą ax.gif g.gif
Atsakyti
wub.gif myliu tave uz teisinga poziury y gyvenima wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, to klausimo visai nesupratau, galbūt žmogus kažką sumaišė g.gif
Atsakyti
...Minske ziaurus lietus - su dideliu veju, graisutiniais, zaibais smile.gif todel jonines prie PC smile.gif 4u.gif

na eiliny karta tersiu tema, bet ne LO smile.gif o apipavidalinta vestuvine dovanele ax.gif daugiau foto cia
...skirta žmonėms, kurie yra svetur, bet lietuvaičiai, todėl naudojamas žemėlapio motyvas... burbuliukai ir rutuliukai simbolizuoja molekules - sąsaja su jaunavedžių profesija...

user posted image
Atsakyti
o apipavidalinta vestuvine dovanele ax.gif daugiau foto cia

komentarą palikau bloge mirksiukas.gif
O aš šiandien per 1.5 val. damušiau konkursinį kol vaikai pietų miegu knarkė...bėt prie tų 3 spalvų dar panaudojau ir raudoną...labai spalvingas gavosi bet kadangi ant pilko pagrindo ne taip jau baisiai atrodo. Vakare gal pavyks skenuot ir įkelt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 birželio 2009 - 23:13
Lawrute, super dovana,man labai patinka scrapas ne LO ar atvirutės, labiausia man patinka va tai ką čia padarei thumbup.gif
Atsakyti
Mano Konkursinis
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 23, 23:29)
na eiliny karta tersiu tema, bet ne LO smile.gif o apipavidalinta vestuvine dovanele ax.gif ...skirta žmonėms, kurie yra svetur, bet lietuvaičiai, todėl naudojamas žemėlapio motyvas... burbuliukai ir rutuliukai simbolizuoja molekules - sąsaja su jaunavedžių profesija...
labai grazu thumbup.gif pagyriau tave bloge, bet ir cia reikia pagirti uz tokius grozius sumeistrautus mirksiukas.gif
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 24, 07:28)
grazuoliukas gavosi, spalvos puikiai ziurisi, bet as pati tikriausiai pasuosiu su konkursiniu, nes nelabai tokiu spalvu radau tarp savo popieriaus, bet dar ir neperknisau viska, na laikas parodys, jai ka rasiu tai gal apsigalvosiu ir sudalyvausiu lotuliukas.gif
Atsakyti
LAWRUTE, labai wub.gif dovanele. Indelio turinys labai tinka medaus mesiui thumbup.gif , o kas tuose susukutuose ritinukuose? jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
Aš šįkart sudalyvausiu konkurse, nes pavyko puslapiuką sudėlioti po ilgo laiko thumbup.gif Tik palauksiu, kol diena prašvis ir galėsiu nufotografuoti.
Atsakyti