Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(relija @ 2009 06 21, 16:25)
Liutuka, aš kalbėjau apie LO nuotraukos dydį forume  biggrin.gif Nes pagal taisykles failas turi būti berods 600x550 taškelių.... ar 500x550 taškelių ....  g.gif  Ot ragas, nepamenu  lotuliukas.gif

Oi, ne taip supratau lotuliukas.gif Zinosiu dabar mirksiukas.gif

QUOTE(irmulia @ 2009 06 21, 23:18)
Merginos, dėkite 500 pixelių ir neprašausite pro šalį  mirksiukas.gif  - ir foto puikiai matysis, ir forumo langas neišsikraipys  mirksiukas.gif

Kita karta taip ir bus - pasitaisysiu blush2.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 22, 06:03)
Liutuka:[/size] labai smagus LO...mane  biggrin.gif  nuteikė...ir pas mane toks bardakas, nors aš turiu netgi 2 chuliganiukus kuistukus. žiū kad spalvas pradedi parinkti 'gera akim' mirksiukas.gif

4u.gif aciu kazkaip netycia pataikiau popieriu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 06 21, 23:18)
Merginos, dėkite 500 pixelių ir neprašausite pro šalį  mirksiukas.gif  - ir foto puikiai matysis, ir forumo langas neišsikraipys  mirksiukas.gif

Vaje, tai mano pačios per didelės doh.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 22, 06:03)
relija: "Vasaros Gaivumas"...nėra man ko kartotis...iki šiol viską ką esi padarius man l.l.l  wub.gif

ax.gif 4u.gif
O tas purškalo pasigaminimas liuks reikalas, bet va jei be tos pudros juk irgi galima?
Reiks būtinai išbandyti

QUOTE(Josephin @ 2009 06 22, 14:38)
labai fainas "vasaros gaivumas"..man visi tavo darbai labai thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
O kazin ar tinka milteliams naudoti situos:
user posted image
Nes turiu visa rinkinuka g.gif
Atsakyti
vakar dienos pasedejimas smile.gif

cia manasis
user posted image
o cia tas nuo kurio nukopinau
user posted image

Papildyta:

velnias doh.gif , pamirsau parasyti kad kritika ir patarimai pageidautini (jai dar bus norinciu tai daryti unsure.gif ), nes ten tarp zoziu "seses gleby" tarpas man nepatinka, bet ten pabandzius ikisti sirdute irgi nepatiko lotuliukas.gif , tai palikau tuscia vieta tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 birželio 2009 - 09:05
Linutuk, mano akim tame darbelyje, nuo kurio lifitnai pats cinkelis yra ta sidele - detale mazyte. Tai jei tau kliuna tas tarpas, gal bakstelk koki inkliuza smile.gif
Atsakyti
QUOTE(remini @ 2009 06 23, 10:34)
LINUTUKE, man tai labai gražu  thumbup.gif tiesą pasakius, man tokie minimalistiniai net labiau patinka nei visokie perkrauti ax.gif tik kažkaip aprašymas nelabai matosi  g.gif ir domintų, kaip raideles padarei?  4u.gif
del aprsymo geras pastebejimas, uzrasiau melynu tusinuku, gal reikes paryskinti juodu g.gif , nu dar veliau pasiziuresiu, nors kai gyvai ziuriu, tai yskaitoma
pavadinima daria ulaaabai paprastai, panaudojau skrepukes dovana, tokis trafaretai, tai tik baltu rasikliu apvedziojau ir baigta, patiko kaip ziurisi thumbup.gif
QUOTE(lauramama @ 2009 06 23, 10:59)
Linutuk, mano akim tame darbelyje, nuo kurio lifitnai pats cinkelis yra ta sidele - detale mazyte. Tai jei tau kliuna tas tarpas, gal bakstelk koki inkliuza  smile.gif
tai ir man tame darbelije ta sirdute labai tinka ir labai vietoje, nu bet zinok kai as savo sirdute deliojau, tai niekaip jos neikomponavau doh.gif , nu nezinau, dar reiks padelioti, gal su dydziais pazaisti reiketu g.gif
aciu merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 06 23, 10:00)
vakar dienos pasedejimas  smile.gif

Puikus pasėdėjimas, juolab, kad tavo didžioji dalis veiksmo vyksta vis ant tos pačios sofkutės languotos lotuliukas.gif thumbup.gif
O ten kampe gal pamėgink išpjaustyt kokį kringelį, panašaus motyvo kaip popieriaus raštas ir ant jo patupdyk pora mažų širdelių?
O raidės tai galvojau kad išsiuvinėtos bigsmile.gif
Atsakyti
Linutuk, darbelis thumbup.gif Raidės ir jų pateikimo forma mane kabina mirksiukas.gif
Gaila kad negali sesės žodelytį pastumt į kairę ... gal ten tai širdutei vietos atsirastų g.gif
Atsakyti
Linutuk, wub.gif darbelis. Jei kliuna tarpelis, tai gal dek juosteles popierines dvi horizontaliai skitingu dydziu (ant vienos gali uzrasyti varda didziosios seses) ir viena kokia vertikaliai ax.gif
Atsakyti
Linutuk, man tavo darbelis wub.gif pavadinimas super atrodo. gal pabandyk kokią nedidelę širdelę ant Ė užmauti, vietoj taško? g.gif
Atsakyti
nes ten tarp zoziu "seses gleby" tarpas man nepatinka, bet ten pabandzius ikisti sirdute irgi nepatiko lotuliukas.gif , tai palikau tuscia vieta tongue.gif

thumbup.gif liftas LINUTUK:
*** bet juk originale tarpas yra tarpas kampe tarp Daddy's girl mirksiukas.gif vž, man absoliutiškai nekliūna tas tarpas
*** o ant ė raidės vietoj taškiuko širdutė irgi labai tiktų...nemanai? mirksiukas.gif

Labas rytas!!!!!!!!!!!! SB šeimynėle
Linutuk, man tavo darbelis wub.gif pavadinimas super atrodo. gal pabandyk kokią nedidelę širdelę ant Ė užmauti, vietoj taško? g.gif

drinks_cheers.gif žiū panašiai galvojam...soriukas kitų komentarų buvau neskaičius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 23 birželio 2009 - 13:09
O Joninėms darbų nedarot? Juk tokia graži šventė, gaila aš šeimoje Jonų neturiu, tačiau mąstau gal tada tiesiog šventę atspindintį darbą pasidaryti... Daug žolių, vainikai, dainos mmmm....gėris

Visoms gražių Joninių, suraskit paparčio žiedą mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti