Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(aasta @ 2009 05 14, 19:42)
Na rodausi ką tiek laiko kurpiau ax.gif

čia ir čia

Asta!!!!, nieko neina iziureti, o taip idomu ax.gif
Atsakyti
aasta ax.gif pritariu Lauramamai nieko neymanoma lens.gif davai pametek didesniu photo.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aasta, matau, kad tvarkingas albumas ... daugiau nieko neįžiūriu verysad.gif

Konkursinį išsiunčiau clap.gif
Atsakyti
Na gal dabar bus geriau
čia
Atsakyti
QUOTE(aasta @ 2009 05 14, 21:01)
Na gal dabar bus geriaučia
kokie faini bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , tokie visai mano skoniui tinkantys ax.gif , o dar labiau tinkantys pasibaigusiai konkursinei temai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , graziai pasidarbavai mirksiukas.gif
Atsakyti
aastule, puikiai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
asta, kokie faini albumiukai thumbup.gif Aš vis dar svajoju prisėsti prie Kubos albumo...bet atrodo, kad ne šį pusmetį doh.gif
Atsakyti
aasta nėra žodžių... thumbup.gif
Atsakyti
aasta: Trūksta žodžių bigsmile.gif Nuostabiai viskas prisderinta ir spalvos ir dizainas; Labai sužavėjo mane kad tiek daug aprašyta viskas--ne tik uždėta kokie "travel, Journey ar vacation" lipdukai bet taip išsamiai viską aprašei bigsmile.gif Jei pateks šis albumas į mano rankas kada nors norėčiau viską iš arčiau paskaityti, apžiūrėti...lenkiuosi tau kad tokį grandiozinį darbą esi atlikus.

***Po vidurnakčio (mano laiku) įkelsiu konkursinius...taip tobulėjat kad sunku net geriausią išrinkti. Kas liečia sekančius konkursus turiu l.l LABAI gerų naujienų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 gegužės 2009 - 04:52
Konkursiniai įkelti čia
laikrodžio varpai suskambėjo 24 val, taigi jau oficialiai 15-to...tos kurios nespėjo pavirto į moliūgus (bet visvien jom galima balsuot mirksiukas.gif ), tos penkios merginos kurios spėjo, viena iš Jų gaus karūną biggrin.gif
Neeilinis šis konkursas 4u.gif
Atsakyti
Konkursiniai įkelti čia
laikrodžio varpai suskambėjo 24 val, taigi jau oficialiai 15-to...tos kurios nespėjo pavirto į moliūgus (bet visvien jom galima balsuot mirksiukas.gif ), tos penkios merginos kurios spėjo, viena iš Jų gaus karūną biggrin.gif
Neeilinis šis konkursas wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gerus žodžius. daug laiko sugaišau, daug krapščiausi, bet daug kuo nesu patenkinta. bet kaip sakoma iš klaidų mokomasi biggrin.gif
Atsakyti