Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

LT saulele, tą schemelę kažkada kažkur buvau mačius, bet pražiopllinau, o va dabar vėl turiu - ačiū ir tavo darbas liuksinis, koloritas man patiko, dabar kaip tik pradėjau į violetinę daugiau dairytis g.gif lotuliukas.gif

O dėl atviruko-padėkos mintis puiki. Jei Kristupėlis jau pats moka rašyti, duok jam tuos visus thanks'us užrašyti, manau, būtų išvis thumbup.gif
Tik va anglų mokytojai skirto atviruko su daug sakinių negaliu padėt užrašyt lotuliukas.gif vis dar padarau klaidų nemažai rašydama doh.gif lotuliukas.gif

Kreipkis į Scrapukę, jui juk puikiai moka anglų mirksiukas.gif
Papildyta:
Užvakar ir vakar pažaidžiau biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
puikiu darbeliu uzderejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o rodosi tik viena diena nebuvau uzsukus g.gif greitutes jus bigsmile.gif
Atsakyti
Relija, puikus darbelis 4u.gif Tai ir norisis paciupinet blush2.gif
Cia mano dar "siltas" (tikiuos foto ne per didele unsure.gif ):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 21 birželio 2009 - 22:15
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 20, 22:24)
Cia mano dar "siltas" (tikiuos foto ne per didele  unsure.gif ):
ne tik darbelis bet ir spalvytes tokios siiiltuteees bigsmile.gif
grazu ax.gif
Atsakyti
Liutuka, ačiū biggrin.gif
Pačiupinėjimas darbų išties yra neapsakomas malonumas. Kiek yra man tekę jų liesti, vartyti, uostyti, kramtyti... oi ne, kramtyt dar neteko lotuliukas.gif
Tai apie ką aš čia? Ai, darbai realybėje yra dauuuug smagesnį ir čia ne tik mano lotuliukas.gif visų darbai "gyi" visai kitokie, todėl, manau, pravartu dar ir į fotografijos temas užsukti, kad pasimokyti kaip gi teisingai fotografuoti savo darbus. Arba galima skenuoti, tačiau kai aš pvz mėgstu vis kažką užriesti, pastatyti... skenuoti jau nepavyksta, neturiu fotografuojančio skenerio, nes jie rupūžės brangūs biggrin.gif

Gerai, nukrypau biggrin.gif

Foto, Liutuka, yra šiek tiek per didelė, turi būti mažiau taškelių, tačiau kiek vis nepamenu ir pati g.gif Eisiu irmulės paklaust, ji gerai žino biggrin.gif
Pavadinimas beje mane labai pralinksmino thumbup.gif šaunu, kad tam tikrų objektų jau nusibodusį šūkį pritaikei savo LO. Darbas įgauna visai kita atspalvį, ir sukelia daugiau minčių bei šypsenų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 06 21, 11:23)
ne tik darbelis bet ir spalvytes tokios siiiltuteees bigsmile.gif
grazu ax.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(relija @ 2009 06 21, 15:50)
Foto, Liutuka, yra šiek tiek per didelė, turi būti mažiau taškelių, tačiau kiek vis nepamenu ir pati  g.gif  Eisiu irmulės paklaust, ji gerai žino  biggrin.gif
Pavadinimas beje mane labai pralinksmino  thumbup.gif  šaunu, kad tam tikrų objektų jau nusibodusį šūkį pritaikei savo LO. Darbas įgauna visai kita atspalvį, ir sukelia daugiau minčių bei šypsenų  thumbup.gif

Zinok jau buvau pasizymejus - kaip apipjaut nuotrauka, bet persigalvojau- nes tuo atveju nesimatytu visos skuduriuku betvarkes ax.gif
O del sukio, tai taip - prisiminsim toki asmeni doh.gif Kazkaip netycia gavosi, bet asociacijas tai kelia lotuliukas.gif
Atsakyti
Liutuka, aš kalbėjau apie LO nuotraukos dydį forume biggrin.gif Nes pagal taisykles failas turi būti berods 600x550 taškelių.... ar 500x550 taškelių .... g.gif Ot ragas, nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, dėkite 500 pixelių ir neprašausite pro šalį mirksiukas.gif - ir foto puikiai matysis, ir forumo langas neišsikraipys mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kiek man čia daug pasivyt blink.gif
***Pirma norėjau jus pakviesti į ScrapManiją čia kur pamatyste kelias įdomias pamokėles kaip pasigaminti Glimmer Mist naminėm priemonėm ir taip pat skeletinį popieriaus lapą bigsmile.gif (nu ir dar mano naujai baigtas LO ten tupi ax.gif )
*jei kils klausimų kaip? kas?, prašau klauskite komentaruose kadangi dažnai gaunu tų pačių klausimų per "kontaktai" į kurios čia SM jau buvau atsakius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 birželio 2009 - 04:41
Kristi13:: ar čia pagal kokią schemą darei ar savas dizainas--nepriekaištingas thumbup.gif ...kaip įmanoma tobulėti jei nescrapini jau ilgokai? g.gif

LT-Saulele: labai seniai jau mačius tą "iris folding" techniką--- thumbup.gif atgaivinai 4u.gif Nepamenu kur mačiau daugiau pavyz šios technikos...galbūt toj storoj SB knygoj kur dovanojau remini per pirmą persiuntimą g.gif
*mokytojai eilutės: pasirinkčiau kokią citatą google paieška "teacher appreciation quotes" :
man patiko:
“The art of teaching is the art of assisting discovery.”
Mark van Doren
Thank you for my first words and steps in learning the english language.

relija: "Vasaros Gaivumas"...nėra man ko kartotis...iki šiol viską ką esi padarius man l.l.l wub.gif

Liutuka:
labai smagus LO...mane biggrin.gif nuteikė...ir pas mane toks bardakas, nors aš turiu netgi 2 chuliganiukus kuistukus. žiū kad spalvas pradedi parinkti 'gera akim' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 birželio 2009 - 05:05
QUOTE(relija @ 2009 06 20, 19:44)

labai fainas "vasaros gaivumas"..man visi tavo darbai labai thumbup.gif
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 20, 20:24)

Cia mano dar "siltas" (tikiuos foto ne per didele  unsure.gif ):

labai siltas 4u.gif fainas bardakelis pas atve gyvena lotuliukas.gif

Scrapuke, fainas tavo paskutinis LO..patinka man tas silueto apipurskimas dazais..primena man darzelio laikus, kai vandeniniais dazias dantu sepeteliu per sukeles braukdavom..tada irgi taip gaudavosi biggrin.gif
Atsakyti
Scrapuke, fainas tavo paskutinis LO..patinka man tas silueto apipurskimas dazais..primena man darzelio laikus, kai vandeniniais dazias dantu sepeteliu per sukeles braukdavom..tada irgi taip gaudavos

dėkoju 4u.gif
o dantų šepetėlio metodą jau seniau išbandžiau ant LO, bet šį kartą su bonkute apipurškiau daug greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 22 birželio 2009 - 14:13