LT saulele, tą schemelę kažkada kažkur buvau mačius, bet pražiopllinau, o va dabar vėl turiu - ačiū ir tavo darbas liuksinis, koloritas man patiko, dabar kaip tik pradėjau į violetinę daugiau dairytis
O dėl atviruko-padėkos mintis puiki. Jei Kristupėlis jau pats moka rašyti, duok jam tuos visus thanks'us užrašyti, manau, būtų išvis
Tik va anglų mokytojai skirto atviruko su daug sakinių negaliu padėt užrašyt vis dar padarau klaidų nemažai rašydama
Kreipkis į Scrapukę, jui juk puikiai moka anglų
Papildyta:
Užvakar ir vakar pažaidžiau
puikiu darbeliu uzderejo , o rodosi tik viena diena nebuvau uzsukus greitutes jus
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 20, 22:24)
Cia mano dar "siltas" (tikiuos foto ne per didele ):
ne tik darbelis bet ir spalvytes tokios siiiltuteees grazu
Liutuka, ačiū
Pačiupinėjimas darbų išties yra neapsakomas malonumas. Kiek yra man tekę jų liesti, vartyti, uostyti, kramtyti... oi ne, kramtyt dar neteko
Tai apie ką aš čia? Ai, darbai realybėje yra dauuuug smagesnį ir čia ne tik mano visų darbai "gyi" visai kitokie, todėl, manau, pravartu dar ir į fotografijos temas užsukti, kad pasimokyti kaip gi teisingai fotografuoti savo darbus. Arba galima skenuoti, tačiau kai aš pvz mėgstu vis kažką užriesti, pastatyti... skenuoti jau nepavyksta, neturiu fotografuojančio skenerio, nes jie rupūžės brangūs
Gerai, nukrypau
Foto, Liutuka, yra šiek tiek per didelė, turi būti mažiau taškelių, tačiau kiek vis nepamenu ir pati Eisiu irmulės paklaust, ji gerai žino
Pavadinimas beje mane labai pralinksmino šaunu, kad tam tikrų objektų jau nusibodusį šūkį pritaikei savo LO. Darbas įgauna visai kita atspalvį, ir sukelia daugiau minčių bei šypsenų
Pačiupinėjimas darbų išties yra neapsakomas malonumas. Kiek yra man tekę jų liesti, vartyti, uostyti, kramtyti... oi ne, kramtyt dar neteko
Tai apie ką aš čia? Ai, darbai realybėje yra dauuuug smagesnį ir čia ne tik mano visų darbai "gyi" visai kitokie, todėl, manau, pravartu dar ir į fotografijos temas užsukti, kad pasimokyti kaip gi teisingai fotografuoti savo darbus. Arba galima skenuoti, tačiau kai aš pvz mėgstu vis kažką užriesti, pastatyti... skenuoti jau nepavyksta, neturiu fotografuojančio skenerio, nes jie rupūžės brangūs
Gerai, nukrypau
Foto, Liutuka, yra šiek tiek per didelė, turi būti mažiau taškelių, tačiau kiek vis nepamenu ir pati Eisiu irmulės paklaust, ji gerai žino
Pavadinimas beje mane labai pralinksmino šaunu, kad tam tikrų objektų jau nusibodusį šūkį pritaikei savo LO. Darbas įgauna visai kita atspalvį, ir sukelia daugiau minčių bei šypsenų
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 06 21, 11:23)
Dekui
QUOTE(relija @ 2009 06 21, 15:50)
Zinok jau buvau pasizymejus - kaip apipjaut nuotrauka, bet persigalvojau- nes tuo atveju nesimatytu visos skuduriuku betvarkes
O del sukio, tai taip - prisiminsim toki asmeni Kazkaip netycia gavosi, bet asociacijas tai kelia
Liutuka, aš kalbėjau apie LO nuotraukos dydį forume Nes pagal taisykles failas turi būti berods 600x550 taškelių.... ar 500x550 taškelių .... Ot ragas, nepamenu
Merginos, dėkite 500 pixelių ir neprašausite pro šalį - ir foto puikiai matysis, ir forumo langas neišsikraipys
oho kiek man čia daug pasivyt
***Pirma norėjau jus pakviesti į ScrapManiją čia kur pamatyste kelias įdomias pamokėles kaip pasigaminti Glimmer Mist naminėm priemonėm ir taip pat skeletinį popieriaus lapą (nu ir dar mano naujai baigtas LO ten tupi )
*jei kils klausimų kaip? kas?, prašau klauskite komentaruose kadangi dažnai gaunu tų pačių klausimų per "kontaktai" į kurios čia SM jau buvau atsakius.
***Pirma norėjau jus pakviesti į ScrapManiją čia kur pamatyste kelias įdomias pamokėles kaip pasigaminti Glimmer Mist naminėm priemonėm ir taip pat skeletinį popieriaus lapą (nu ir dar mano naujai baigtas LO ten tupi )
*jei kils klausimų kaip? kas?, prašau klauskite komentaruose kadangi dažnai gaunu tų pačių klausimų per "kontaktai" į kurios čia SM jau buvau atsakius.
Kristi13:: ar čia pagal kokią schemą darei ar savas dizainas--nepriekaištingas ...kaip įmanoma tobulėti jei nescrapini jau ilgokai?
LT-Saulele: labai seniai jau mačius tą "iris folding" techniką--- atgaivinai Nepamenu kur mačiau daugiau pavyz šios technikos...galbūt toj storoj SB knygoj kur dovanojau remini per pirmą persiuntimą
*mokytojai eilutės: pasirinkčiau kokią citatą google paieška "teacher appreciation quotes" :
man patiko:
The art of teaching is the art of assisting discovery.
Mark van Doren
Thank you for my first words and steps in learning the english language.
relija: "Vasaros Gaivumas"...nėra man ko kartotis...iki šiol viską ką esi padarius man l.l.l
Liutuka: labai smagus LO...mane nuteikė...ir pas mane toks bardakas, nors aš turiu netgi 2 chuliganiukus kuistukus. žiū kad spalvas pradedi parinkti 'gera akim'
LT-Saulele: labai seniai jau mačius tą "iris folding" techniką--- atgaivinai Nepamenu kur mačiau daugiau pavyz šios technikos...galbūt toj storoj SB knygoj kur dovanojau remini per pirmą persiuntimą
*mokytojai eilutės: pasirinkčiau kokią citatą google paieška "teacher appreciation quotes" :
man patiko:
The art of teaching is the art of assisting discovery.
Mark van Doren
Thank you for my first words and steps in learning the english language.
relija: "Vasaros Gaivumas"...nėra man ko kartotis...iki šiol viską ką esi padarius man l.l.l
Liutuka: labai smagus LO...mane nuteikė...ir pas mane toks bardakas, nors aš turiu netgi 2 chuliganiukus kuistukus. žiū kad spalvas pradedi parinkti 'gera akim'
QUOTE(relija @ 2009 06 20, 19:44)
labai fainas "vasaros gaivumas"..man visi tavo darbai labai
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 20, 20:24)
Cia mano dar "siltas" (tikiuos foto ne per didele ):
labai siltas fainas bardakelis pas atve gyvena
Scrapuke, fainas tavo paskutinis LO..patinka man tas silueto apipurskimas dazais..primena man darzelio laikus, kai vandeniniais dazias dantu sepeteliu per sukeles braukdavom..tada irgi taip gaudavosi
Scrapuke, fainas tavo paskutinis LO..patinka man tas silueto apipurskimas dazais..primena man darzelio laikus, kai vandeniniais dazias dantu sepeteliu per sukeles braukdavom..tada irgi taip gaudavos
dėkoju
o dantų šepetėlio metodą jau seniau išbandžiau ant LO, bet šį kartą su bonkute apipurškiau daug greičiau