Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Galiu nupasakoti norvegaiciu foruma 4u.gif

Tema "Pagrindai apie foruma" ir isskirstyta y potemes:
Pagrindines forumo taisykles;
Naujokiu prisistatymas - vistik nedrasiems gerai ir nuo to pradeti.
Atviras forumas - plepalai apie viska, kas nera yvardinta kitose temose.
As visai naujas, padekit - tik pradejusiu scrapinti pagalbos sauksmas.
Patarimai, gudrybes, atlikimo technikos.
Susitikimai, parodos.
Mano scrapo vietele. Ne vien nuotraukos, kaip atrodo jus darbo vieta. Bet ir paprastos idejos ka ir kaip laikyti is priemoniu.
Tekstai/eilerasciai - isskirstyta pagal vestuves, gimtadienius, mokykla, tetos, dedes ir t.t.

Tema "Kiti yvikiai" (sitos nesu gerai isnagrinejusi):
Swapas (pvz. grupele domisi stampukais. Issirenka motyva (vestuves, krikstynos), atstampuoja ant akvarelinio balto popieriau ir siuncia toliau. Taip visos graziai apsidalina joms neturimais antspaudukais). Arba dar pavyzdys... Uzsiregistruoja ir apraso kokiame formate scrapina, kokias spalvas megsta, kokiu papuosimus ir t.t. Ir taip neres sudaro kit rinkinelius.
Bingo.
Internetiniai kursai, didesni projektai.

Konkursai ir uzduotys.
Cia vyksta labai daug yvariu dalykeliu. Galima susirasti pagal skony ir poreikius.

- LAYOUT -:
Kritikos skyrelis
1-2nuotrauku LO
3-5 nuotrauku LO
6-10 nuotrauku LO
11 ir daugiau nuotrauku LO
ColorBlock stiliaus
A4 formato
6ant6, 8ant8, 9ant9 formato
12ant6 formato
BOM (Book of Me)
Jaunieji screperiai
As niekada nebaigsiu (kuomet pastringama ties kokiu darbeliu ir reikia patarimu).
Kiti popieriniai hobiai
Nuotraukos ir foto yranga

Toliau eina temos skirtos atvirukinikams ir digital darbams. Jie turi savas galerijas savus konkursus ir t.t.

Parduotuviu tema, kur jie reklamuoja savo prekes, naujienas, nuolaidas. Ar siaip skelbimai apie yvykius parduotuvese (renka dizaineriu komanda, ar orgabizuoja kursus parduotuves patalpose ir t.t.)

Produktai ir shopingas. Maciau ten yra ydomi tema toms, kurios turi elektronines pjaustymo masineles. Ten jos aiskinasi gedimus, patarimus ir t.t. Shopinge dedamos nuotraukos kas ka ir kur nusipirko. Taip galima suzinoti ebay pigiu vieteliu ir pan.

Pliupalynas. Apie viska. Dienuorasciai, ypac populiarus susiformavus grupelems.

Pardavimu tema.
Ieskau
Keiciu
Parduodu
Dovanoju

Na ir tema iskilusiems techniniems nesklandumams.

Mums pradzioje tiek visko nereiketu, bet juk galetumem susikurti temas pagal savo poreikius 4u.gif
Papildyta:
Vasara gimusi 4u.gif Yejus y mano profily, parase galima rasti nuoroda y mano darbus 4u.gif Neslepiu as ju mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 06 20, 16:59)
Papildyta:
Vasara gimusi 4u.gif  Yejus y mano profily, parase galima rasti nuoroda y mano darbus 4u.gif Neslepiu as ju mirksiukas.gif

po profilius,matai,nelandzioju kazkaip,daba reiks lotuliukas.gif Bet ne tik darbu,o ir zmoniu pasiilgsti gi,a ne? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara gimusi @ 2009 06 20, 15:03)
po profilius,matai,nelandzioju kazkaip,daba reiks lotuliukas.gif Bet ne tik darbu,o ir zmoniu pasiilgsti gi,a ne? rolleyes.gif

Tai as plepalyne karts nuo karto pasireiskiu bigsmile.gif Nors dabar Linutukas su tuo grand meetu erzina tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 06 20, 17:09)
Tai as plepalyne karts nuo karto pasireiskiu bigsmile.gif Nors dabar Linutukas su tuo grand meetu erzina tongue.gif  lotuliukas.gif

taip,taip,nesiginciju,pasireiski,net pora zodziu parasyt sugebi
topsecret.gif lotuliukas.gif gerai,neterskim temos biggrin.gif
Atsakyti
Vakar vakare besikuičiant po popierius, galvojau, kur čia sunaudot likučius, prastesnius popierius ir neprigijusius dėl rašto popierius, vienam rankdarbių žurnale pamačiau atviruką, pagamintą "Iris folding" technika (nežinau, kaip čia išverst lietuviškai g.gif , koks "fokusinis dėliojimas" gal biggrin.gif ?), persipiešiau schemą, daviau mažiukui papjaustyt popierius juostelėmis ir sudėliojau smile.gif , nesiekiau jokių meninių aukštumų biggrin.gif biggrin.gif , tiesiog nukopinau cool.gif ir norėjau pažiūrėt, ar išvis smagu taip dėliot popierių likučius, kokio dydžio iškilumai gaunasi ir t.t., grynai dėl technikos pabandžiau. Ir visai patiko, nes tikrai galima bus sunaudot popierius netinkamu raštu, nes kai sulenki, tai nesimato...

user posted image

Mažiukui iš spalvotų žurnalų duosiu gamint, jam smagu pjaustyt popierių juostelėmis biggrin.gif , galės klijuot cool.gif ..
Atsakyti
LT saulele gal galėtum schemutę įdėti. labai patiko nereikalingo popieriaus panaudojimas. Pas manę irgi jo nemažai prisikaupė thumbup.gif
Papildyta:
Tosk šiandien apžiūrėjau tavo gražiuosius darbelius ir man labai patiko darbeliai ant apvalaus lapo. Tik iškilo vienas banalus klausimukas, kai dedi į albumą ar klijuoji sb apvalų lapą ant kito,keturkampio lapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi13 @ 2009 06 20, 17:13)
LT saulele gal galėtum schemutę įdėti. labai patiko nereikalingo popieriaus panaudojimas. Pas manę irgi jo nemažai prisikaupė thumbup.gif

nufotografavau 4u.gif

user posted image

šitam puslapyje schemukės paprastos 4u.gif , man patiko teddy bear, supamas arkliukas rolleyes.gif , tikrai panaudosiu vaikiškiems atvirukams cool.gif ...
Atsakyti
Ačių už schemutę. Na reikės bandyt ieškoti popieriukų ir ką nors gražaus meistrauti tongue.gif
Atsakyti
Kristi13 man garzu wub.gif Tokioms temoms labai tinka ta baby rozine spalva wub.gif O is kur raides? Labai grazios ax.gif wub.gif Ir pasidalink patirtimi, kaip klijavai tuos blizgancius akmenelius? Man su jais tikras vargas doh.gif Ir dar priminei, kad turiu ta mediny papuosala (tas angeliukas su dovanom) ir vis nesugalvodavau kaip ji panaudoti 4u.gif

Savo apvalius LO tiesiog dedu y kisenukus, tokius kokie jie yra (nieko nepaklijuoju, prie nieko netvirtinu).

LT saulele puiki nuoroda thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 06 20, 19:17)
Kristi13 man garzu wub.gif Tokioms temoms labai tinka ta baby rozine spalva wub.gif O is kur raides? Labai grazios ax.gif  wub.gif Ir pasidalink patirtimi, kaip klijavai tuos blizgancius akmenelius? Man su jais tikras vargas doh.gif Ir dar priminei, kad turiu ta mediny papuosala (tas angeliukas su dovanom) ir vis nesugalvodavau kaip ji panaudoti 4u.gif

Raideles gavau iš skrapukės kai kažkada į Lietuvą kelevo didžiulis siuntinukas su visomis gėrybėmis. O akmenukus pirkau jau su klijais kitoje pusėje. Kaip supratau tie akmenukai skirti mobilių telefonų puošybai biggrin.gif
Atsakyti
Labai nuliudau siandien aptikus cia tokia nemalonia atmosfera verysad.gif Nors ir tylioji lankytoja, bet seku viska nuo pat pradziu... Ir liudna darosi, kad nebera tokios atmosferos kaip buvo pradzioj ir kuri is dalies labai mane pritrauke cia... verysad.gif

Bet kad neuzbaigti liudna gaidele... Merginos thumbup.gif Labai pergyvenau giliai sirduteje, kad nekyla ideju konkurseliui, bet zinot ka? TURIU DABAR NET TRIS! Ir visas noriu igyvendinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ach... o kaip dabar issirinkti g.gif lotuliukas.gif (negalejau nepasidziaugti tokiu triumfu pries save pacia bigsmile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miele: 20 birželio 2009 - 19:55
Man reikia pagalbos blush2.gif 4u.gif Noriu pagamint padėkos atviruką į Kristupo darželį, nes jis eis dar kelias dienas ten, o nuo rudens jau kitur. Padėkit man išverst į anglų kažką tokio, kaip "ačiū už mano pirmus žodžius, pirmus žingsnius anglų kalboje" (ir gal dar kažką gražaus palinkėt galima ax.gif ) Nesimokiau anglų, savamokslė esu, kalbėt tai kalbu biggrin.gif , o su rašyba apsirikt nenoriu blush2.gif , nes nežinau, ar teisngai sakinius dėlioju blush2.gif ..

Galvoju užklijuot raideles THANK YOU, o toliau užrašyt ... for my first steps, first words....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LT saulele: 20 birželio 2009 - 20:19