O as niekada ir neslepiau, kad abejoju musu kritikiu kritikos kokybe. Minejau ir nekarta, kad tikiu, kad galima mokintis ne vien is kritikos, bet ir is pagyrimu (sunorvegejau ). Todel kazkada ir pasiuliau atidaryti atskira foruma (Irmulia pasiule uzimti jos jau sukurta foruma). Pasakojau, kaip yra norvegaiciu forume: tema, kurioje dedami darbai tik kritikai ir temos, kuriose kritika yra isvis nepageidautina (nesusipratimu ten nekyla... turbut..., nes y kritikos tema noses nekisu). Vienus spyris y uzpakaly veikia kaip varomoji jega, kitus tai stabdo. Mane asmeniskai tai stabdo.
Na o kodel atidariau ta tema kitame forume. Del keliu priezasciu. 1.Tokioms kaip as, kurios tiesiog turi kita nuomone. 2. Elementarus pavydas. Nors as meetinuosi kartais su norvegaitemis, bet mielai tai daryciau ir su lietuvaitemis. Na pavydziu jums jusu susibegimu, todel bandau ieskoti bendraminciu Norgej. Nezinau kas is to iseis, nes tai labai jau sviezus dalykas.
Ir vistik svajoju apie scrapo foruma, kuriame bus tiek temu ir grupeliu, kad visos issiteks
Darbu as savo neslepiu, jie yra visiems prieinami ir dedami ten kur ir visada, ir kaikurios senbuves juos karts nuo karto pasiziuri
Tokia mano "kitokia" nuomone
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 20, 01:05)
"guerilla" užpuolimo taktika 'pagauni' naujokes scraperes kurios čia pradeda dalyvauti, įtikini jas kad mes čia visos negatyvios ir kritikuojančios, papasakoji savo užsigavimus ir nukentėjimus mūsų nąsruose, ir atsivedi į kitą forumą kur gali valdyt, karaliaut, ir pati patarti kitom apie "trikampius, elementų vientisumą, formą"...ir kitas siaubingas 'taisykles' kurios mūsų išsakytos dėja buvo "kritika"....(Miglota tu juk puikiai suvoki kad čia visai ne apie spalvų derinius ar kreivas linijas...o motyvacija daaaauuug giliau
*Tom mergaitėm: pagieža lieka pagieža nors ir pribarstyta tiek daug cukriuko ir ir 1000-tį "pozityvių" emotikų.
(Nors kitavertus nenustebau- tik įtikino ką jau seniai nujaučiau )
*Belieka palinkėti šiom mergaitėm smagaus bendravimo ir nuostabaus akimirkų scrapinant jų namučiuose
*Tom mergaitėm: pagieža lieka pagieža nors ir pribarstyta tiek daug cukriuko ir ir 1000-tį "pozityvių" emotikų.
*Belieka palinkėti šiom mergaitėm smagaus bendravimo ir nuostabaus akimirkų scrapinant jų namučiuose
As nieko blogo nematau, jei darbeliai rodomi cia ir kitur. Nieko blogo pries SM neturiu, ale mano kompas (ar kas ten tiksliau ) gan sunkiai uzkrauna SM puslapi (plius - ribotas internetas). Jei isvis uzkrauna (problema bus salinama LT).
O kadangi truputi daugiau laiko skiriu kitam forume, ir ten idedu dublikatus, tai nieko tokio
Siaip as nesiruosiu begt is jusu namuciu. Nes mane mokot O man to reikia.
Naujas:
Nesipykim
Nesipykim drinks_cheers.gif
as nesiruosiu begt is jusu namuciu. Nes mane mokot drinks_cheers.gif O man to reikia.
***Nuo šiol aš konstruktyvios kritikos bei patarimų SM viešai nedalinsiu (o tai atsidanda tokių jautruolių kurios pradžioj prašosi patarimų o po nenumatyto laiko nepranęšę kad tai jau nepageidauja, žiauriai įsižeidžia - mano karts nuo karto subjektyvia nuomone - ir vaidina nuskriaustom aukom )
Tos kurios vertina mano nuomonę ir norėtų išgirsti "patarimų"--prašau kreipkitės per až. Mano pamokymai ir pasidalinimai sava patirtim SB sferoj bus publikuojami tiktai mano tinklalapy
Naujas:
Liutuka: labiausiai man patiko "Meilė" dalis pavadinimo; šriftas (ranka pieštas? ) toks žaismingas, lyg vaiko rašytas (gerąja prasme...kadangi LO apie mažą mergytę ); Ir spalvos gerai suderintos...
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 20, 01:05)
"guerilla" užpuolimo taktika 'pagauni' naujokes scraperes kurios čia pradeda dalyvauti, įtikini jas kad mes čia visos negatyvios ir kritikuojančios, papasakoji savo užsigavimus ir nukentėjimus mūsų nąsruose, ir atsivedi į kitą forumą kur gali valdyt, karaliaut, ir pati patarti kitom apie "trikampius, elementų vientisumą, formą"...ir kitas siaubingas 'taisykles' kurios mūsų išsakytos dėja buvo "kritika"....(Miglota tu juk puikiai suvoki kad čia visai ne apie spalvų derinius ar kreivas linijas...o motyvacija daaaauuug giliau
_________
Nevertas tiek dėmesio šis reikalas,
_________
Nevertas tiek dėmesio šis reikalas,
Nelabai supratau tavo negatyvizmo Toks vaizdas, tarsi mes Liutuka (na as supratau kad tu cia apie ja rasei ) surisom ir atitempem uz plauku, kaip akmens amziuje Liutuka tame forume kitose temose bendrauja jau seniai, ir nematau nieko blogo, jei merginos bendrauja ir rodosi darbelius skirtingose vietose Taip jos gauna daugiau informacijos, daugiau ismoksta, ir nebutinai tik is viena puses
Nesupratau ir tavo pasakymo apie puolimo taktika - nebuvo cia jokios taktikos, nes tas forumas skirtas NORVEGIJOJE GYVENANCIOM merginom, kurios noretu prisijungti ir scrapinti. Cia panasiai, kaip kad butu uzsipuolimas, kad as lankausi mieliau norvegaiciu susiburimuose, nes as CIA gyvenu, o ne lekiu i LT, nes deja tam neturiu tiek laiko ir galimybiu
Nesupratau ir to pasakymo apie pagieza - nera jokios pagiezos niekam. Tiesiog kiekvienas renkasi ten bendrauti, kur jam yra mieliau ir geriau Is savo varpines galiu pasakyti tik tiek, kad pastebejau toki reiskini - jei neliaupsini 'dievuku' ir turi kitokia nuomone, geriau nesirodyk SM Nemegstu visokiu intrigu ir kabinimosi dantimis ar i plaukus Todel po paskutiniu pykciu SM scrapo tiek vienoje, tiek kitoje temoje nusprendziau is cia pasitraukti. Ir tai nesusije su kritika, bet su merginu poziuriu i bendraji scrap-bendravima Ir labai dziaugiuosi, kad Tosk sukure kita foruma, ir dziaugiuosi, kad isilieju po truputeli i norvegaiciu scraperiu gretas kitais kanalais, nes ten as augu, mokausi, einu pirmyn, bendrauju paprastai ir nuosirdziai Be to cia as turiu galimybe papulti pas labai skirtingus 'mokytojus', is kuriu labai daug geru dalyku ismokstu
Taip kad tikrai, nera ko cia daug plestis, nes intrigas ir karo taktikas matote tik jus Ir labai gaila Nes as visuomet scrapa matau TIK kaip bendravimo, draugiskumo ir geru jausmu uzsiemima O paskutiniu metu, man dar ir kaip meditacija po sunkios darbo dienos
Dekui,
Popierius pagrindui buvo vien is raidziu - as iskirpau reikiamas zodziui.
Net nezinau ka pasakyti... Man patarimu reikia.
Popierius pagrindui buvo vien is raidziu - as iskirpau reikiamas zodziui.
Net nezinau ka pasakyti... Man patarimu reikia.
Dėl atskiro forumo pritariu labai.
Ar yra daugiau norinčių imtis tai daryti?
Jei yra, sakykite, aš prisidėčiau būtinai.
Įsivaizduokite vietą, kurioje mes visos turėtume po atskirą kambarėlį su darbais, workshopais ir t.t. Na kaip kokios sistv ar kiti pan. psl.
Scrapuke, ką manai? Pas tave scrapmanijoj negalima padaryti kokių reformų ir sutalpinti tokius reikalus?
darykim savo sistv
turėtume daug temų, daug skirtingų stilių...
Įsivaizduokite vietą, kurioje mes visos turėtume po atskirą kambarėlį su darbais, workshopais ir t.t. Na kaip kokios sistv ar kiti pan. psl.
Scrapuke, ką manai? Pas tave scrapmanijoj negalima padaryti kokių reformų ir sutalpinti tokius reikalus?
darykim savo sistv
QUOTE(relija @ 2009 06 20, 05:26)
Dėl atskiro forumo pritariu labai.
darykim savo sistv
darykim savo sistv
mano tinklalapy neimanoma dadeti forumo
bet jei norime pasiskirstyt, galima juk net ir SM padaryti 2 SB temas: "kritika pageidaujama" ir "noriu tik liaupsiu"
Forumas isspres ne vien "kritika pageidaujama" ir "noriu tik liaupsiu". Forume atsirastu vieta ir digital scrapo merginom. Atskiras temas turi ir atvirukininkes (va dabar man reikia tevukui padaryti atviruke, tai as zinau, kad nereikes n puslapiu perversti ieskant kur tos atvirutes). Yra skiltis parduotuvem, kur jos reklamuojasi su naujom prekem, nuolaidom. Atsirastu skiltis, kur galima pirkti-parduoti ir taip merginos laisviau galetu pardavineti savo pertekliu ar likucius. Yra plepalu atskiros grupes, kur plepama savuose rateliuose. Ir dar daug daug kitokiu temu, kas turint nedaug laiko palengvina reikiamos info paieskas
Lygioj vietoj bangas keliat , lietuvių kalboje yra daug žodžių , galvoju, kad jei vietoj to žodžio "kritika" pasistengtumėm vartoti "patarimas", nekiltų šaršalynės be reikalo
pakeičiam į "patarimai pageidaujami" ir visai kitaip skamba
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 20, 13:07)
"kritika pageidaujama"
pakeičiam į "patarimai pageidaujami" ir visai kitaip skamba
QUOTE(LT saulele @ 2009 06 20, 13:17)
Lygioj vietoj bangas keliat
Net nebežinau, ką pasakyt.
Scrap8, manau, per jautriai reaguoji.
Jau šimtą kartų buvo kalbėta apie tą kritiką ir visus jos aspektus. Gi, man rodos, net buvo nutarta, kad kurios nori, tos pasiprašo patarimų. O kam nepriimtina, tos parašo, kad darbelių komentarai nereikalingi. Kam vėl apie tą patį.
O kad kuriasi atskiri forumai, tai man išvis galvos neskauda. Gi tai natūralus procesas. Taip ir turi būti, manau. Kiekvienas renkasi tai, kas jam reikalinga, priimtina ir pan.
Nurimkit visos, prašau. Gi čia virtuali erdvė. Nedrąskykim ir taip kol kas menkos mūsų scraperių bendruomenės.
Po labai ilgo, ilgo laiko tarpo rodausi su paskutiniu darbeli iš dviejų lapų:
Tai Kamilytės krikštynos ir 1 metuko gimtadienis vienu metu
Nepykit, kad fotkės nėra labai kokybiškos. Skubėjau."patarimai pageidaujami"
Tai Kamilytės krikštynos ir 1 metuko gimtadienis vienu metu
Nepykit, kad fotkės nėra labai kokybiškos. Skubėjau."patarimai pageidaujami"
Na merginos,ziurau vel griztam i pradini taska Lyg ir seniau viskas buvo aptarta/nutarta ir pan.
Man tai,kaip ir Isidai, ziauriai gaila vieno dalyko - "prarastu" scrapinanciu merginu Ir taip nedaug besidarbuojanciu,tai ir paskutiniasias taip prarast galim. jau seniausiai pasigedau tiek Tosk, tiek Lorietes. ir kam mum tos intrigeles reikia, kam reik izeidinet ir metytis neapgalvotom mintim. Nera cia nei kokiu ekspertu, nei "beskoniu". Visi esam skirtingi ir su skirtingais gabumais. Bet kiekvienas su savais. ir skoniai visu skirtingi. jau nutrinta ir nuvalkiota sita tema. Kiekvienas daro tai,kas miela sirdziai. scrapas - labai asmeniskas ir intymus dalykas, nes tai susije su svarbiausiu gyvenime - su seima. Tai ir gyvenkime draugiskai Kurkime ir dziaukimes savo pomegiu
Man tai,kaip ir Isidai, ziauriai gaila vieno dalyko - "prarastu" scrapinanciu merginu Ir taip nedaug besidarbuojanciu,tai ir paskutiniasias taip prarast galim. jau seniausiai pasigedau tiek Tosk, tiek Lorietes. ir kam mum tos intrigeles reikia, kam reik izeidinet ir metytis neapgalvotom mintim. Nera cia nei kokiu ekspertu, nei "beskoniu". Visi esam skirtingi ir su skirtingais gabumais. Bet kiekvienas su savais. ir skoniai visu skirtingi. jau nutrinta ir nuvalkiota sita tema. Kiekvienas daro tai,kas miela sirdziai. scrapas - labai asmeniskas ir intymus dalykas, nes tai susije su svarbiausiu gyvenime - su seima. Tai ir gyvenkime draugiskai Kurkime ir dziaukimes savo pomegiu