Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(miele @ 2009 06 18, 14:51)
As siandien nusipirkau Scott Kelby knyga "Skaitmenine fotografija"  thumbup.gif [atsiprasau uz  poster_offtopic.gif ]

nu nevisai off-topic; gi SB susijąs su fotografija, ir visad sakau kad jei nuotraukos š...kokybės tai net gražiausios brangiausios SB priemonės neišgelbės ax.gif
(Scott Kelby yra skaitmenos ir PS žymiausias ekspertas, bet...įspėju kad jo keistas "jumoras" yra erzinantis beveik visus...pvyz. knyguose intro pasakoja kokias nesamones išgalvotas- varo kokius 2 psl o paskui "Ha ha...aš tik juokauju su jumis" doh.gif idiotiška tiesiog. Jo partneriai podcast ir youtube netgi juokiasi iš jo...taigi jeigu nekreipsi dėmesio į jo nesamones, šiap jis tikrai labai l.l daug žino.) Pasiskaityk Amazon.com šios knygos įvertinimus...ten gerokai ant jo pavaro irgi dėl to ką minėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 18, 20:05)
Šiandien nuostabi, nepaprasta diena--išmokau kažką naujo (nu jau kelintą man anksčiau neįveikiamą šį bei tą) Photoshope... Nepereinu ant digital, bet išmokau kaip pakoreguoti nuotraukas - uždėti tokius vintage rėmelius ant nuotraukų  clap.gifyess.gif  yahoo.gif  yahoo.gif gal kam juokas tokia smulkmena, bet kadangi mano smegenys lengvai nepersilaužia į digital tai man čia tikrai pažanga.
Norėjau su jumis džiaugsmu pasidalinti ax.gif

nu saunuole 4u.gif thumbup.gif galetum aisku ir pasidalinti savo atradimu biggrin.gif
as dabar pasinerus i nuotraukas, fotografavima..nera laiko SB.. doh.gif
Atsakyti
as dabar pasinerus i nuotraukas, fotografavima..nera laiko SB.. doh.gif

o aš neperseniausiai pasigedau tavęs ir tavo LO'liukų 4u.gif ....tikiuosi scrapo per ilgai neatidėsi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 19, 13:07)
o aš neperseniausiai pasigedau tavęs ir tavo LO'liukų  4u.gif ....tikiuosi scrapo per ilgai neatidėsi. mirksiukas.gif

kaip malonu kad kazkas pasigedo wub.gif

zinok nagai niezti kaip noriu prisest..ale vis laiko nerandu..nespeju visko..nors net jau galvoje ne viena LO esu sudeliojus doh.gif lotuliukas.gif tokiais atvejais pasigendu tevu, kurie melai pasiskolintu mano zuiki lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif rodausi biggrin.gif

mano sios savaites kurinys biggrin.gif daugiau foto cia

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 19 birželio 2009 - 15:32
[quote=Lawrute,2009 06 19, 16:31]

mano sios savaites kurinys biggrin.gif daugiau foto cia

nerealiai grazu!!! SUPER! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 19, 08:14)
kaip malonu kad kazkas pasigedo wub.gif

zinok nagai niezti kaip noriu prisest..ale vis laiko nerandu..nespeju visko..nors net jau galvoje ne viena LO esu sudeliojus doh.gif  lotuliukas.gif tokiais atvejais pasigendu tevu, kurie melai pasiskolintu mano zuiki lotuliukas.gif

kažkur esu mačius ir įsidėmėjau pasakymą kad laiko tik tiek turėsi kiek dabar turi mirksiukas.gif ...bet suprantu pilnai ir man taip būna kad pervargstu naktinėti, o juk dar irgi fotografija domuosi ir juvelyrika, ir knygas skaityt labai mėgstu...neužtenka 24 val įgyvendinti visus kūrybiškus norus.
(P.S. o man tavo SB visad patiko--unikalus tuo kad spalvingas...niu, su savo braižu 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 19, 14:31)

kaip grazu bigsmile.gif labai graziai juoda spalva suzaista thumbup.gif

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 19, 14:57)
kažkur esu mačius ir įsidėmėjau pasakymą kad laiko tik tiek turėsi kiek dabar turi  mirksiukas.gif ...bet suprantu pilnai ir man taip būna kad pervargstu naktinėti, o juk dar irgi fotografija domuosi ir juvelyrika, ir knygas skaityt labai mėgstu...neužtenka 24 val įgyvendinti visus kūrybiškus norus.
(P.S. o man tavo SB visad patiko--unikalus tuo kad spalvingas...niu, su savo braižu 4u.gif )

aga..pas mane dabar taspats..vakar nakti ties auskariukais dirbau(mama uzsiprase)..dar knygos puse perskaityt reikia(kol nepamirsau pirmos puses)..dar reikia seima pasirupint..dar MB apkrauna savo "reikaliukais"..mazdaug padaryk ta..istrauk info is intiko, nusiusk kazka kazkur..zodziu..zodziu..jei gaunu laisva valandziuke..tai galvoju katram malonumui skirt ta laika.. doh.gif lotuliukas.gif tikrai truksta paroj laiko..
ale manau, kad cia tox etapas..praeis..
bet man alabai malonu is taves girdet toki silta atsiliepima apie mnao sb..skatini kakza padaryt lotuliukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Lawrute, fantastiskai grazu wub.gif Man visada juodos ir baltos spalvu derinys patiko vestuviniams darbeliams thumbup.gif Dvelkia tokia prabanga
Atsakyti
Lawrute pasakisko grozio atvirukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
neseniai atradau lietuves, kurios scrapina norvegijoj, gal kam idomu paskaityt bus, ten ir digital darbeliu yra.. daug naujo suzinojau, tik deja ne apie scrapa blink.gif
http://www.lietuviai...?showtopic=1582

QUOTE(Lawrute @ 2009 06 19, 15:31)

kaip ir visi tavo atvirukai, labai grazu wub.gif
Atsakyti
neseniai atradau lietuves, kurios scrapina norvegijoj, gal kam idomu paskaityt bus, ten ir digital darbeliu yra.. daug naujo suzinojau, tik deja ne apie scrapa blink.gif http://www.lietuviai...?showtopic=1582

topsecret.gif hihihi.gif "guerilla" užpuolimo taktika ph34r.gif 'pagauni' naujokes scraperes kurios čia pradeda dalyvauti, įtikini jas kad mes čia visos negatyvios ir kritikuojančios, papasakoji savo užsigavimus ir nukentėjimus mūsų nąsruose, ir atsivedi į kitą forumą kur gali valdyt, karaliaut, ir pati patarti kitom apie "trikampius, elementų vientisumą, formą"...ir kitas siaubingas 'taisykles' kurios mūsų išsakytos dėja buvo "kritika"....(Miglota tu juk puikiai suvoki kad čia visai ne apie spalvų derinius ar kreivas linijas...o motyvacija daaaauuug giliau mirksiukas.gif
*Tom mergaitėm: pagieža lieka pagieža nors ir pribarstyta tiek daug cukriuko ir wub.gif wub.gif angel.gif angel.gif ir 1000-tį "pozityvių" emotikų.
(Nors kitavertus nenustebau- tik įtikino ką jau seniai nujaučiau 4u.gif )
*Belieka palinkėti šiom mergaitėm smagaus bendravimo ir nuostabaus akimirkų scrapinant jų namučiuose 4u.gif 4u.gif 4u.gif
_________
Nevertas tiek dėmesio šis reikalas, rolleyes.gif
Tad nedelsdama pasidalinsiu gerom naujienom thumbup.gif clap.gif clap.gif...prisėdau prie konkursinio ir panaudojau naują techniką kuria pristatysiu neužilgo ScrapManijoj--kaip pačiai pasidaryti dabar labai populiarus purškiamus dažus-- Glimmer Mist (man pavyko thumbup.gif ) su naminėm priemonėm- tikras "suvalkietiškas" atradimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 20 birželio 2009 - 00:41