Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 16, 22:37)
...o dabar...vienai iš Jūsų turiu lauktuvių čia ScrapManijoj

bigsmile.gif bigsmile.gif Ką ką? Man? bigsmile.gif Lekiu

QUOTE(lauramama @ 2009 06 16, 22:45)
As pavydziu jau relijai,kad tures tokiu graziu darbuku  4u.gif

Ane? tongue.gif O kur tavasis? Kažko kukliai kukliai, merginos g.gif Tikiuosi ne visi puslapiai tik gruodžio mėn mane pasieks, gal sakau bent jau spalį, gimimo dienos proga, galės kai kurios mane apdovanot? mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Beje, tai gali daryti kiekviena iš jūsų, pasirinkite kokius tik norite žmogiukus ir siųskite jiems šitą gėrį wink.gif
Atsakyti
user posted image
relija konkurse dalyvausi??? bigsmile.gif
relijai nerodo naujo konkurso temos foto, tai įkeliu čia wink.gif: 3 spalvu derinys ryškesnės spalvos: turkio, geltona ir žalia. Pagrindui galima naudoti juodą, baltą ar smėlio spalvos/kraft pagrindą.
***atsakyti mielės klausimą...
Tarkim yra ryskios, intensyvios spalvos (kad ir tokios, kurios numatytos konkursely). Ar yra koks nors budas panaudoti tokias ryskias spalvas kartu su j/b nuotrauka ir kad spalvos jos neuzgoztu? g.gif Gal ka patart galit? 4u.gif

Manau tokiom ryškiom spalvom kaip tik labiausiai tiktų j/b nuotrauka kad nuotraukoj spalvos nesipeštų su šiom ryškesnėm mirksiukas.gif . Kad nebūtų per ryšku naudok neutralų pagrindą: baltą, juodą, arba kraft, arba tada mažesnes ryškias detales, pavyz. tokių spalvų gėles bei kitas detales, o ne patį pagrindą ryškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 17 birželio 2009 - 21:21
Kurias domina: aptarinėjau praeitus konkursinius-- Scrapmanijos Komentaruose čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2009 - 07:33
Vis vien nematau g.gif

Dalyvaut tai abejoju, bet įdomu labai derinį sužinot bigsmile.gif

Toks?
user posted image

Labai gražus derinys bigsmile.gif dar plius balta ir psio - aš guliu bigsmile.gif
Atsakyti
nžn kodėl tau nerodo??? g.gif ar dar kam nors nerodo šios foto ScrapManijoj??
relija: panašus tiktai vietoj oranžinės - ryški citrinos geltona
user posted image
o dabar rodo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2009 - 16:35
Nea, bet bala nematė, jau įsivaizduoju puikiai biggrin.gif Mano matyt arba naršyklė netinka tai foto, arba kompe kokie dar man nežinomi nustatymai yra...
Atsakyti
Šiandien nuostabi, nepaprasta diena--išmokau kažką naujo (nu jau kelintą man anksčiau neįveikiamą šį bei tą) Photoshope... Nepereinu ant digital, bet išmokau kaip pakoreguoti nuotraukas - uždėti tokius vintage rėmelius ant nuotraukų clap.gif: yess.gif yahoo.gif yahoo.gif gal kam juokas tokia smulkmena, bet kadangi mano smegenys lengvai nepersilaužia į digital tai man čia tikrai pažanga.
Norėjau su jumis džiaugsmu pasidalinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2009 - 21:09
Puiku, išties visada smagu ką nors išmokti, o jei dar papasakotum kaip tą padarei - pradžiugintum kitas merginas biggrin.gif
Nes pvz aš sunkiai sugebu virtualiai papsakoti kaip ką daryti pogramose, o dar kai screen printas neveikia, išvis neįmanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 18, 22:05)
Norėjau su jumis džiaugsmu pasidalinti ax.gif

SAUNUOLE !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif

Ps. O as siandien ismokau kaip su Photoshop'u padidinti nuotrauku ryskuma thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2009 06 18, 14:16)
Puiku, išties visada smagu ką nors išmokti, o jei dar papasakotum kaip tą padarei - pradžiugintum kitas merginas  biggrin.gif
Nes pvz aš sunkiai sugebu virtualiai papsakoti kaip ką daryti pogramose, o dar kai screen printas neveikia, išvis neįmanoma  doh.gif

o kokia programa naudojate? ar PS CS3 ar Corel Paint Pro, ar dar ką? Jei ką daugiau sudomins tai kada padarysiu LO su tais vintage rėmeliais ant nuotraukų tai paaiškinsiu kaip, ir nuorodą įdėsiu rėmeliam wink.gif
(Man MB nupirko gimtadieniui, bet tik dabar prisiminiau kad turiu ir nenaudojau doh.gif ...pamačius konkursinį LO "Mažiukas" prisiminiau kad turiu kažką panašaus 4u.gif

SAUNUOLE !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif  Ps. O as siandien ismokau kaip su Photoshop'u padidinti nuotrauku ryskuma thumbup.gif blush2.gif

dėkoju 4u.gif
Dėl ryškumo...mano iPhoto programa (Mac), turi visuos tuos efektus: sharp, exposure, brightness, ir t.t. (iPhoto naudoju kada labai greitai noriu perbėgti per foto ir "sutvarkyti", paryškinti, eksponuoti geriau, ir t.t) .
Bet...kada nusipirkau pradžiamokslį Photoshop CS3 (Labai geras Scott Kelby PS CS3), tik tada supratau kad yra tam tikri nustatymai/duomenys šarpui: portretam, peizažam ir t.t. Jeigu pastumi 100% procentų portretam tai peršarpinta gaunasi su tokiu grūdu, ypač matosi kada ant foto popieriaus atspausdini....vž mokausi, mokausi smile.gif
Dar išmokau kaip palikti vieną spalvuotą elementą nuotraukoj o viską kas lieka kadre j/b thumbup.gif . Smagu tas PS, bet ne tiek smagu man kaip tradicinis SB biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 18 birželio 2009 - 21:42
Aš su photoshop'u ir corel'iu dirbu ir pati pagrinde knyga naudojuosi, bet kartais ir į inetą lendu, pamokymų pasiieškoti, bet va papasakoti be vizualizacijos ne labai moku cool.gif ax.gif
Vž, sėkmės paieškose ir atradimuose thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 18, 22:35)
Bet...kada nusipirkau pradžiamokslį Photoshop CS3 (Labai geras Scott Kelby PS CS3),

As siandien nusipirkau Scott Kelby knyga "Skaitmenine fotografija" thumbup.gif [atsiprasau uz poster_offtopic.gif ]
Atsakyti