QUOTE(relija @ 2009 06 18, 14:16)
Puiku, išties visada smagu ką nors išmokti, o jei dar papasakotum kaip tą padarei - pradžiugintum kitas merginas
Nes pvz aš sunkiai sugebu virtualiai papsakoti kaip ką daryti pogramose, o dar kai screen printas neveikia, išvis neįmanoma
o kokia programa naudojate? ar PS CS3 ar Corel Paint Pro, ar dar ką? Jei ką daugiau sudomins tai kada padarysiu LO su tais vintage rėmeliais ant nuotraukų tai paaiškinsiu kaip, ir nuorodą įdėsiu rėmeliam
(Man MB nupirko gimtadieniui, bet tik dabar prisiminiau kad turiu ir nenaudojau
...pamačius konkursinį LO "Mažiukas" prisiminiau kad turiu kažką panašaus
SAUNUOLE !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Ps. O as siandien ismokau kaip su Photoshop'u padidinti nuotrauku ryskuma thumbup.gif blush2.gif
dėkoju
Dėl ryškumo...mano iPhoto programa (Mac), turi visuos tuos efektus: sharp, exposure, brightness, ir t.t. (iPhoto naudoju kada labai greitai noriu perbėgti per foto ir "sutvarkyti", paryškinti, eksponuoti geriau, ir t.t) .
Bet...kada nusipirkau pradžiamokslį Photoshop CS3 (Labai geras Scott Kelby PS CS3), tik tada supratau kad yra tam tikri nustatymai/duomenys šarpui: portretam, peizažam ir t.t. Jeigu pastumi 100% procentų portretam tai peršarpinta gaunasi su tokiu grūdu, ypač matosi kada ant foto popieriaus atspausdini....vž mokausi, mokausi
Dar išmokau kaip palikti vieną spalvuotą elementą nuotraukoj o viską kas lieka kadre j/b
. Smagu tas PS, bet ne tiek smagu man kaip tradicinis SB