Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Sanrita, nuosirdziausi sveikinimai ploja.gif puikus darbas thumbup.gif
Atsakyti
Sanrita user posted image, saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sanrita didziausi sveikinimai uzemus first.gif, nors as as balsavau uz darbeli, kuris uzeme second.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif bet jaučiu, kad pirmąją vietą turėčiau dalintis su Miglota blush2.gif Stipri kova buvo mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 16 birželio 2009 - 11:21
Sanrita, pelnytai laimejai mirksiukas.gif nors is tiesu, turiu pasakyt, labai dziugu, kad sitiek tikrai PUIKIU darbu dalyvavo konkurse, netgi digital thumbup.gif saunuoles visos 4u.gif
Atsakyti
sanrita thumbup.gif thumbup.gif sveikinu su pirma vieta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos: visų konkursiniai tik tobulėja NUOSTABŪS wub.gif (vėliau dar aprašysiu kas kiekvienam labai patiko smile.gif

...o dabar...vienai iš Jūsų turiu lauktuvių čia ScrapManijoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 birželio 2009 - 21:38
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 16, 22:37)
Merginos: visų konkursiniai tik tobulėja NUOSTABŪS wub.gif  (vėliau dar aprašysiu kas kiekvienam labai patiko smile.gif

...o dabar...vienai iš Jūsų turiu lauktuvių čia ScrapManijoj

As pavydziu jau relijai,kad tures tokiu graziu darbuku 4u.gif
Atsakyti
Nors ir velokai, bet ir as prisijungiu prie konkurso laimetojos sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Grazus darbelis 4u.gif

Ir... Kodel niekas nekomentuoja darbeliu? g.gif Jau man tikriausiai tik ir tyleti beliktu sia tema - nei pati galiu kitu pakomentuoti, nei apie mano darbeli yra ka pasakyti ax.gif Bet.. taip noriu Jusu visu kritikos ir patarimu blush2.gif Vis dar skaitau visas temeles nuo pradziu doh.gif (nu ir prisnekejot... bet jau esu 11 temoj thumbup.gif ) Matau, kaip kritika jus tobulino... Ir as taip noriu... blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 06 16, 14:51)
Nors ir velokai, bet ir as prisijungiu prie konkurso laimetojos sveikinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Grazus darbelis  4u.gif

Ir... Kodel niekas nekomentuoja darbeliu?  g.gif Jau man tikriausiai tik ir tyleti beliktu sia tema - nei pati galiu kitu pakomentuoti, nei apie mano darbeli yra ka pasakyti  ax.gif Bet.. taip noriu Jusu visu kritikos ir patarimu  blush2.gif Vis dar skaitau visas temeles nuo pradziu  doh.gif (nu ir prisnekejot... bet jau esu 11 temoj  thumbup.gif ) Matau, kaip kritika jus tobulino... Ir as taip noriu...  blush2.gif  rolleyes.gif

pažadu kad vėliau pakomentuosiu 4u.gif (šį rytą tik 3 dasitempiau iki lovos: naują konkursą skelbiau ir 'lauktuvę' mūsų merginai paruošiau.... o dar vaikai dėmesio reikalauja mirksiukas.gif
As pavydziu jau relijai,kad tures tokiu graziu darbuku

tai tu sekanti ruošk keliaujančio albumo temą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 16 birželio 2009 - 21:58
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 16, 22:57)
pažadu kad vėliau pakomentuosiu  4u.gif 

vajoj.. Net nesmagu pasidare kad cia taip prasausi blush2.gif Bet yra ir kitu puikiu kritikiu... Zinau tai tikrai smile.gif
Atsakyti
Cia labai tylu g.gif Pabandysiu tyla isblaskyti ax.gif

Norejau paklausti... Tarkim yra ryskios, intensyvios spalvos (kad ir tokios, kurios numatytos konkursely). Ar yra koks nors budas panaudoti tokias ryskias spalvas kartu su j/b nuotrauka ir kad spalvos jos neuzgoztu? g.gif Gal ka patart galit? 4u.gif
Atsakyti