Sanrita, nuosirdziausi sveikinimai puikus darbas
Sanrita didziausi sveikinimai uzemus , nors as as balsavau uz darbeli, kuris uzeme
Ačiū merginos bet jaučiu, kad pirmąją vietą turėčiau dalintis su Miglota Stipri kova buvo
Sanrita, pelnytai laimejai nors is tiesu, turiu pasakyt, labai dziugu, kad sitiek tikrai PUIKIU darbu dalyvavo konkurse, netgi digital saunuoles visos
sanrita sveikinu su pirma vieta
Merginos: visų konkursiniai tik tobulėja NUOSTABŪS (vėliau dar aprašysiu kas kiekvienam labai patiko
...o dabar...vienai iš Jūsų turiu lauktuvių čia ScrapManijoj
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 16, 22:37)
Merginos: visų konkursiniai tik tobulėja NUOSTABŪS (vėliau dar aprašysiu kas kiekvienam labai patiko
As pavydziu jau relijai,kad tures tokiu graziu darbuku
Nors ir velokai, bet ir as prisijungiu prie konkurso laimetojos sveikinimu Grazus darbelis
Ir... Kodel niekas nekomentuoja darbeliu? Jau man tikriausiai tik ir tyleti beliktu sia tema - nei pati galiu kitu pakomentuoti, nei apie mano darbeli yra ka pasakyti Bet.. taip noriu Jusu visu kritikos ir patarimu Vis dar skaitau visas temeles nuo pradziu (nu ir prisnekejot... bet jau esu 11 temoj ) Matau, kaip kritika jus tobulino... Ir as taip noriu...
Ir... Kodel niekas nekomentuoja darbeliu? Jau man tikriausiai tik ir tyleti beliktu sia tema - nei pati galiu kitu pakomentuoti, nei apie mano darbeli yra ka pasakyti Bet.. taip noriu Jusu visu kritikos ir patarimu Vis dar skaitau visas temeles nuo pradziu (nu ir prisnekejot... bet jau esu 11 temoj ) Matau, kaip kritika jus tobulino... Ir as taip noriu...
QUOTE(miele @ 2009 06 16, 14:51)
Nors ir velokai, bet ir as prisijungiu prie konkurso laimetojos sveikinimu Grazus darbelis
pažadu kad vėliau pakomentuosiu (šį rytą tik 3 dasitempiau iki lovos: naują konkursą skelbiau ir 'lauktuvę' mūsų merginai paruošiau.... o dar vaikai dėmesio reikalauja
As pavydziu jau relijai,kad tures tokiu graziu darbuku
tai tu sekanti ruošk keliaujančio albumo temą
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 16, 22:57)
pažadu kad vėliau pakomentuosiu
vajoj.. Net nesmagu pasidare kad cia taip prasausi Bet yra ir kitu puikiu kritikiu... Zinau tai tikrai