Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Sanritos konkursinį gavau ir tada dar laukiu Lawrutės 4u.gif
taip, konkursas vyks 15 d. (kaip ir blog'e paskelbta) mirksiukas.gif ...bet aš nekantri ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 birželio 2009 - 12:28
Eiii.... mano darbelis persirito i antra darbu etapa verysad.gif Labai noreciau sudalyvauti... Ka darysit? Pradesit konkurseli ar dar truputuka palauksite? .. verysad.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif tada nekantruolei balionelis 4u.gif 4u.gif daug balioneliu ir kantrybes kantrybes kantrybes... as pakuojuos daiktus ir bandysim yveikti tuos juokingus 300km smile.gif iki konkursinio LO smile.gif griebsiu fotoaparata ir siusiu Scrapukei...

... doh.gif as eiliny kart apsizioplinau doh.gif doh.gif doh.gif cool.gif

Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 06 14, 05:48)
Eiii.... mano darbelis persirito i antra darbu etapa  verysad.gif Labai noreciau sudalyvauti... Ka darysit? Pradesit konkurseli ar dar truputuka palauksite? ..  verysad.gif

lauksim ...jeigu spesi iki 15 d. 7 val ryto (LT laiku) mirksiukas.gif
as pakuojuos daiktus ir bandysim yveikti tuos juokingus 300km smile.gif iki konkursinio LO smile.gif

per greit nevažiuokit...ai, aš čia padus mėgstu pasvilint merginom karts nuo karto ax.gif (o jei jau išanksto turite paruošę konkursinį nelaukit iki paskutinės dienos o siųskite anksčiau...juk gali ir saulės nebūt arba aparato baterkos nepasikrovę, ir t.t mirksiukas.gif
Atsakyti
...as jau - pridaviau...

...kilometrai yveikti sekmingai - dar pakeliui paemem pora tranzuotoju nuo baltarusijos sienos - merginos po festivalio "be2gether" - apakusios kaip lietuvoj viskas europietiska ir koks visas jaunimas stilingas, kaip viskas pigu lietuvoj - kiek daug parduotuviu (aplanke akropoly, mirksiukas.gif ne tik festivaly) abi merginos meninkes smile.gif reiks verbuot ir platint scrapvirusa Baltarusijoj 4u.gif jei kas duos leidima 4u.gif ax.gif

...labanakt...
Atsakyti
Atrodo kad jau visų gavau thumbup.gif ...bet dar palauksiu iki vidurnakčio
Šį kartą net 8 dalyvės thumbup.gif clap.gif

*ir dar....po ilgo apmąstymo nusprendžiau pakeisti taisykles ir nuo šiol įtraukti į balsavimą praeito konkurso nugalėtoją 4u.gif Manau kuo mažiau apribojimų - tuo labiau visas skatins sudalyvauti ir parodyti savo darbelius--o tai man prioritetas. Ir šiap, jau ne vien tik tos pačios merginos laimi mirksiukas.gif
ScrapManijos konkursas tuo unikalus kad apklausa ir balsavimas yra atdaras publikai, o kituose konkursuose "aptariama" ir konkurso nugalėtoja išrenkama blog'o admin arba dizainerių (nelabai man patinka tokie dalykai kadangi pastebėjau kad laimi "populiarios" dalyvės o ne tos su geriausiu/unikaliu LO). ScrapManijos apklausa tuom nepartinė...bet dar norisi kad daugiau dalyvių įtraukti į bendravimą 4u.gif
tad...norėjau paklausti Jūsų- kaip ScrapManijos komiteto- nuomonės??? Ką manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 15 birželio 2009 - 00:00
DĖMESIO: atlikite savo scrapišką pareigą ir eikite balsuoti už konkursinius čia ScrapManija
Atsakyti
DĖMESIO: atlikite savo scrapišką pareigą ir eikite balsuoti už konkursinius čia ScrapManija
Atsakyti
streikuoja SM verysad.gif , neleidzia paskelbti kad konkursas startavo thumbup.gif
Atsakyti
aūūū matau jūs jau kelios atsikėlėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 15, 07:37)
aūūū matau jūs jau kelios atsikėlėt biggrin.gif

Labai nuotaikingi konkursiniai, einu uzbalsuoti ax.gif
Atsakyti
Scrapuke, aš už. Tegul sekančiame dalyvauja ir buvusi laimėtoja (jei ji tik nori) 4u.gif
Kaip gražu žiūrėt kai tiek daug dalyvaujančių ...
Kuo daugiau tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti