Sanritos konkursinį gavau ir tada dar laukiu Lawrutės
taip, konkursas vyks 15 d. (kaip ir blog'e paskelbta) ...bet aš nekantri
tada nekantruolei balionelis daug balioneliu ir kantrybes kantrybes kantrybes... as pakuojuos daiktus ir bandysim yveikti tuos juokingus 300km iki konkursinio LO griebsiu fotoaparata ir siusiu Scrapukei...
... as eiliny kart apsizioplinau
... as eiliny kart apsizioplinau
QUOTE(miele @ 2009 06 14, 05:48)
Eiii.... mano darbelis persirito i antra darbu etapa Labai noreciau sudalyvauti... Ka darysit? Pradesit konkurseli ar dar truputuka palauksite? ..
lauksim ...jeigu spesi iki 15 d. 7 val ryto (LT laiku)
as pakuojuos daiktus ir bandysim yveikti tuos juokingus 300km smile.gif iki konkursinio LO smile.gif
per greit nevažiuokit...ai, aš čia padus mėgstu pasvilint merginom karts nuo karto (o jei jau išanksto turite paruošę konkursinį nelaukit iki paskutinės dienos o siųskite anksčiau...juk gali ir saulės nebūt arba aparato baterkos nepasikrovę, ir t.t
...as jau - pridaviau...
...kilometrai yveikti sekmingai - dar pakeliui paemem pora tranzuotoju nuo baltarusijos sienos - merginos po festivalio "be2gether" - apakusios kaip lietuvoj viskas europietiska ir koks visas jaunimas stilingas, kaip viskas pigu lietuvoj - kiek daug parduotuviu (aplanke akropoly, ne tik festivaly) abi merginos meninkes reiks verbuot ir platint scrapvirusa Baltarusijoj jei kas duos leidima
...labanakt...
...kilometrai yveikti sekmingai - dar pakeliui paemem pora tranzuotoju nuo baltarusijos sienos - merginos po festivalio "be2gether" - apakusios kaip lietuvoj viskas europietiska ir koks visas jaunimas stilingas, kaip viskas pigu lietuvoj - kiek daug parduotuviu (aplanke akropoly, ne tik festivaly) abi merginos meninkes reiks verbuot ir platint scrapvirusa Baltarusijoj jei kas duos leidima
...labanakt...
Atrodo kad jau visų gavau ...bet dar palauksiu iki vidurnakčio
Šį kartą net 8 dalyvės
*ir dar....po ilgo apmąstymo nusprendžiau pakeisti taisykles ir nuo šiol įtraukti į balsavimą praeito konkurso nugalėtoją Manau kuo mažiau apribojimų - tuo labiau visas skatins sudalyvauti ir parodyti savo darbelius--o tai man prioritetas. Ir šiap, jau ne vien tik tos pačios merginos laimi
ScrapManijos konkursas tuo unikalus kad apklausa ir balsavimas yra atdaras publikai, o kituose konkursuose "aptariama" ir konkurso nugalėtoja išrenkama blog'o admin arba dizainerių (nelabai man patinka tokie dalykai kadangi pastebėjau kad laimi "populiarios" dalyvės o ne tos su geriausiu/unikaliu LO). ScrapManijos apklausa tuom nepartinė...bet dar norisi kad daugiau dalyvių įtraukti į bendravimą
tad...norėjau paklausti Jūsų- kaip ScrapManijos komiteto- nuomonės??? Ką manot?
Šį kartą net 8 dalyvės
*ir dar....po ilgo apmąstymo nusprendžiau pakeisti taisykles ir nuo šiol įtraukti į balsavimą praeito konkurso nugalėtoją Manau kuo mažiau apribojimų - tuo labiau visas skatins sudalyvauti ir parodyti savo darbelius--o tai man prioritetas. Ir šiap, jau ne vien tik tos pačios merginos laimi
ScrapManijos konkursas tuo unikalus kad apklausa ir balsavimas yra atdaras publikai, o kituose konkursuose "aptariama" ir konkurso nugalėtoja išrenkama blog'o admin arba dizainerių (nelabai man patinka tokie dalykai kadangi pastebėjau kad laimi "populiarios" dalyvės o ne tos su geriausiu/unikaliu LO). ScrapManijos apklausa tuom nepartinė...bet dar norisi kad daugiau dalyvių įtraukti į bendravimą
tad...norėjau paklausti Jūsų- kaip ScrapManijos komiteto- nuomonės??? Ką manot?
DĖMESIO: atlikite savo scrapišką pareigą ir eikite balsuoti už konkursinius čia ScrapManija
DĖMESIO: atlikite savo scrapišką pareigą ir eikite balsuoti už konkursinius čia ScrapManija
streikuoja SM , neleidzia paskelbti kad konkursas startavo
aūūū matau jūs jau kelios atsikėlėt
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 15, 07:37)
aūūū matau jūs jau kelios atsikėlėt
Labai nuotaikingi konkursiniai, einu uzbalsuoti
Scrapuke, aš už. Tegul sekančiame dalyvauja ir buvusi laimėtoja (jei ji tik nori)
Kaip gražu žiūrėt kai tiek daug dalyvaujančių ...
Kuo daugiau tuo geriau
Kaip gražu žiūrėt kai tiek daug dalyvaujančių ...
Kuo daugiau tuo geriau