Lawrute kokie masiniukai faini, o koks vestuvinis atviruas fantastiskas jega!
Lawrute, na ir groziu padarei!
aciu
***Atnaujinu temą nauju scrapu čia Scrap Manija
Puikus darbelis. Kazkuria prasme aplenkei mane. Nes as turiu rankycius- peduciu piesini savo dukriuko, kai jai buvo gal 1 menuo Planavau ji irgi "fonui" panaudot
Lekiu dar karta pastudijuoti tavo naujojo darbelio
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 12, 14:14)
Puikus darbelis. Kazkuria prasme aplenkei mane. Nes as turiu rankycius- peduciu piesini savo dukriuko, kai jai buvo gal 1 menuo Planavau ji irgi "fonui" panaudot
Dekoju Lauksiu pamatyti ir tavo Lo'liuka. Labai dziaugiuosi sia ideja kad galbut ir jaunesniam suneliui veliau ka nors panasaus padarysiu--manau daug autentiskiau panaudoti originala negu skenuota kopija, bet...kas bus del tu rugsciu stebesiu...maziau kreipiu demesi i ta acid-free- SB man dabar tapo apie pati procesa o ne galutini rezultata
Noriu ir prie konkursinio prisesti bet neseniai padariau labai dideli nuotrauku uzsakyma o kaip prisedau dirbt prie konkursinio pastebejau kad neturiu vienos labai reikiamos nuotraukos... bet butinai atliksiu galbut tik paveluotai
***Jau turiu du konkursinius
atejau pasigirti , pabaigiau ir as konkursini , manau man jau laikas i lovyte nuotraukos ir aprasymas - rytoj, oi t. y. siandien
labas rytelis mielybes , kaip miegojot
labas rytelis mielybes , kaip miegojot
as irgi vakar nakti pabaigiau, tik ne taip velai kaip linutukas kas dar jungiasi
Dėmesio***Konkursas paruoštas skelbimui (4 dalyvės)-- man beliko tik paspausti "publish" mygtuką...ar dar kuri iki paskutiniųjų valandų scrapino konkursinį ir nespėjo, ar daugiau nėra besidarbuojančių ir man konkursą skelbti???
Pašto dėžutę pasitikrink ir priimkit mane
nu jus ir isgasdinot!!!!!!!!!!!!!!1
konkursiny para\dariau praejusia savaite... laukiau grazaus oro kad geras apsvietimas butu... isvazaivom savaitgaliui y LT (vis dar ten) ir pamaniau kad nufotkinsiu gryzus juk iki 15d. dar daug laiko...
o jus cia jau dalinates yspudziais apie mygtuko paspaudima...
bet juk scrapmanijoj oficeali data birzelio15????
konkursiny para\dariau praejusia savaite... laukiau grazaus oro kad geras apsvietimas butu... isvazaivom savaitgaliui y LT (vis dar ten) ir pamaniau kad nufotkinsiu gryzus juk iki 15d. dar daug laiko...
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 14, 12:07)
nu jus ir isgasdinot!!!!!!!!!!!!!!1
1 ir 15 jau buna paskelbiami darbai, o siandien 14, manau, kad scrapuke nesitikejo daugiau darbu, todel ir pasiule diena anksciau pskelbt