Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Lawrute kokie masiniukai faini, o koks vestuvinis atviruas fantastiskas wub.gif jega!
Atsakyti
Lawrute, na ir groziu padarei! 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
***Atnaujinu temą nauju scrapu čia Scrap Manija
Atsakyti
Puikus darbelis. Kazkuria prasme aplenkei mane. Nes as turiu rankycius- peduciu piesini savo dukriuko, kai jai buvo gal 1 menuo biggrin.gif Planavau ji irgi "fonui" panaudot drinks_cheers.gif
Lekiu dar karta pastudijuoti tavo naujojo darbelio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 12, 14:14)
Puikus darbelis. Kazkuria prasme aplenkei mane. Nes as turiu rankycius- peduciu piesini savo dukriuko, kai jai buvo gal 1 menuo  biggrin.gif  Planavau ji irgi "fonui" panaudot drinks_cheers.gif 
Lekiu dar karta pastudijuoti tavo naujojo darbelio  4u.gif

Dekoju 4u.gif smile.gif Lauksiu pamatyti ir tavo Lo'liuka. Labai dziaugiuosi sia ideja kad galbut ir jaunesniam suneliui veliau ka nors panasaus padarysiu--manau daug autentiskiau panaudoti originala negu skenuota kopija, bet...kas bus del tu rugsciu stebesiu...maziau kreipiu demesi i ta acid-free- SB man dabar tapo apie pati procesa o ne galutini rezultata mirksiukas.gif

Noriu ir prie konkursinio prisesti bet neseniai padariau labai dideli nuotrauku uzsakyma o kaip prisedau dirbt prie konkursinio pastebejau kad neturiu vienos labai reikiamos nuotraukos... bet butinai atliksiu galbut tik paveluotai blush2.gif ax.gif

***Jau turiu du konkursinius thumbup.gif
Atsakyti
atejau pasigirti tongue.gif , pabaigiau ir as konkursini ax.gif , manau man jau laikas i lovyte tongue.gif nuotraukos ir aprasymas - rytoj, oi rolleyes.gif t. y. siandien lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

labas rytelis mielybes mirksiukas.gif , kaip miegojot bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi vakar nakti pabaigiau, tik ne taip velai kaip linutukas biggrin.gif kas dar jungiasi bigsmile.gif
Atsakyti
Dėmesio***Konkursas paruoštas skelbimui (4 dalyvės)-- man beliko tik paspausti "publish" mygtuką...ar dar kuri iki paskutiniųjų valandų scrapino konkursinį ir nespėjo, ar daugiau nėra besidarbuojančių ir man konkursą skelbti???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 14 birželio 2009 - 04:12

Pašto dėžutę pasitikrink ir priimkit mane blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 14 birželio 2009 - 11:35
nu jus ir isgasdinot!!!!!!!!!!!!!!1 doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
konkursiny para\dariau praejusia savaite... laukiau grazaus oro kad geras apsvietimas butu... isvazaivom savaitgaliui y LT (vis dar ten) ir pamaniau kad nufotkinsiu gryzus juk iki 15d. dar daug laiko...
o jus cia jau dalinates yspudziais apie mygtuko paspaudima... blush2.gif blush2.gif

bet juk scrapmanijoj oficeali data birzelio15????
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 14, 12:07)
nu jus ir isgasdinot!!!!!!!!!!!!!!1 doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
konkursiny para\dariau praejusia savaite... laukiau grazaus oro kad geras apsvietimas butu... isvazaivom savaitgaliui y LT (vis dar ten) ir pamaniau kad nufotkinsiu gryzus juk iki 15d. dar daug laiko...
o jus cia jau dalinates yspudziais apie mygtuko paspaudima... blush2.gif  blush2.gif

bet juk scrapmanijoj oficeali data birzelio15????

1 ir 15 jau buna paskelbiami darbai, o siandien 14, manau, kad scrapuke nesitikejo daugiau darbu, todel ir pasiule diena anksciau pskelbt smile.gif
Atsakyti