Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

...as darau konkursiny smile.gif liko keli dideli darbai - suklijuoti, nufotografuoti, padaryti aprasyma ir atsiusti konkurso rengejams smile.gif...
...kaip scrapuke sako, kad mintyse jau suscrapino pora darbeliu tai man irgi buna daznai tas pats - tik kad jie taip ir neisvysta dienos sviesos doh.gif

...ir siaip pastebejau kad scrapinu tik pagal konkursu temas blush2.gif siaip neprisiverciu smile.gif uztat atvirutes kepu smile.gif rodausi su sunaus gimtadienio kvietimais

user posted image

sitie kvietimai y trylikmecio gimtadieny, daryti po to kai pamate penkiamecio gimtadienio kvietimus
user posted image

ir vestuvinis atvirukas

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lawrute, jau tokie gražūs tie kvietimai ir atvirukas wub.gif

Miglota, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 09, 15:16)
rodausi su sunaus gimtadienio kvietimais

koie grazus masiniukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 09, 14:51)
merginos, kam zadejau tai aparaciuksu jau paemiau  mirksiukas.gif
galesim kluba steigt ir dalintis formom  thumbup.gif

cia apie silueta??? 4u.gif galesim steigti smile.gif
Atsakyti
Lawrute kokie saunus pakvietimai wub.gif o jau vestuvinis atvirukas tai fantastinis thumbup.gif

o pas amne irgi tyluma scrapo srity...nu niekaip neprisedu as...tikrai oras pergeras troboj tupet..o dar su mazaja cia tenka varkt..visokie nevalgadieniai, dantys kalas..kankina juodai..zodziu as pasuoju sykart..nors tema super..
Atsakyti
labai thumbup.gif kvietimai ir vestuviniai atvirukai.... as taip pat si karta pasuoju su konkursiniu, nes labai jau oras pasitaise ir tempia mane vaikai i lauka biggrin.gif
Atsakyti
Nu lawruk, nera zodziu, kaip grazu, saunuole. Tave, matau mytai ikvepia biggrin.gif
O as apsikrovusi darbais, tai del konkursu susilaikau.
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif ax.gif 4u.gif

-MEETAI MANE YKVEPIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yahoo.gif
Atsakyti
pakvietimai superiniai!! o ir atvirute fantastiska wub.gif saunule, Lawrute thumbup.gif
Atsakyti
Lawrute: puikus atvirukai- ypac tas vestuvinis man toks wub.gif
Atsakyti
Lawrute, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Lawrute, nu tu šaunuolė 4u.gif
Kai pas mus sąstingis, tu darbuojies įsijuosusi mirksiukas.gif
Labai gražu ...

Miglota, ačiū už vargelį mirksiukas.gif

Šiuo metu tvarkau nuotraukas. Išspauzdintos nei viena scrapui neįkvepia.
Minčių pilna galva ... Rankos niežti blush2.gif
Atsakyti