Dar vienas naujas. Zinau kas "strigs" - pavadinimas. Ale realiai jis geriau matosi. Bandziau atkartoti folija is saldainio "Meska siaureje" . Niam
-Patinka tos snaigės tiktai manau dar labiau tiktų jeigu jos būtų įvairių dydžių o ne tik tokios smulkios
-pritariu Miglotai labai reikėtų ten kokio teksto;
Prisipažinsiu kad jau kelintą kartą matau tokius didelius tuščius plotus (ir kitų merginų)- visad pagalvojau kad nenorite viešinti aprašymo kurį vėliau nufotkinę LO parašysite toj vietoj...pasirodo kad klydau
Aprašymas nebūtinai turi būti susijęs su būtent tuo momentu ar ta vieta kur daryta foto; Aš dažnai tokiom nuotraukom kuriuose nevyksta nieko įspūdyngo aprašau linkėjimus sūneliam ateičiai ar aprašau mūsų ryšį.
-man taškuotas j/b popierius ant tiek kontrastingas kad reikalauja daugiau dėmesio negu pati foto
(gal jo mažiau reikėjo naudoti, ar toliau nuo foto.... gal tik įrėminti juo visą LO?)
Sveikutės, kažkurioje temoje buvo kalbėta, kaip padaryti tokį šerkšno efektą ant gėlės. Dabar niekur nerandu, gal galit padėti. Ir šiaip gal žinot kokių paprastų būdų panašiai padaryti? ax.gif Ačiū.
Pasakysiu bet...tada būsi "skolinga" priduoti savo pirmą scrap'ą čia (
kiek galima laukti)
* DecoArt Snow-Tex
*Pati gali pasidaryti su baltais ar skaidriais mikro karoliukais (
microbeads) ir baltais akrilinias dažais juos sumaišius...Pasižiūrėk į
šitą mano seną LO --antram puslapy tie trys apskritimai mėgdžioja skalbimo miltelius; Juos pasidariau tokiu metodu