Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Miglota @ 2009 06 06, 20:21)
less is more  mirksiukas.gif

Skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
Dar vienas naujas. Zinau kas "strigs" - pavadinimas. Ale realiai jis geriau matosi. Bandziau atkartoti folija is saldainio "Meska siaureje" . Niam

-Patinka tos snaigės tiktai manau dar labiau tiktų jeigu jos būtų įvairių dydžių o ne tik tokios smulkios 4u.gif
-pritariu Miglotai labai reikėtų ten kokio teksto;
Prisipažinsiu kad jau kelintą kartą matau tokius didelius tuščius plotus (ir kitų merginų)- visad pagalvojau kad nenorite viešinti aprašymo kurį vėliau nufotkinę LO parašysite toj vietoj...pasirodo kad klydau blush2.gif ax.gif
Aprašymas nebūtinai turi būti susijęs su būtent tuo momentu ar ta vieta kur daryta foto; Aš dažnai tokiom nuotraukom kuriuose nevyksta nieko įspūdyngo aprašau linkėjimus sūneliam ateičiai ar aprašau mūsų ryšį.
-man taškuotas j/b popierius ant tiek kontrastingas kad reikalauja daugiau dėmesio negu pati foto ax.gif (gal jo mažiau reikėjo naudoti, ar toliau nuo foto.... gal tik įrėminti juo visą LO?)
Sveikutės, kažkurioje temoje buvo kalbėta, kaip padaryti tokį šerkšno efektą ant gėlės. Dabar niekur nerandu, gal galit padėti. Ir šiaip gal žinot kokių paprastų būdų panašiai padaryti? ax.gif Ačiū.

Pasakysiu bet...tada būsi "skolinga" priduoti savo pirmą scrap'ą čia (kiek galima laukti) ax.gif tongue.gif
user posted image
* DecoArt Snow-Tex
*Pati gali pasidaryti su baltais ar skaidriais mikro karoliukais (microbeads) ir baltais akrilinias dažais juos sumaišius...Pasižiūrėk į šitą mano seną LO --antram puslapy tie trys apskritimai mėgdžioja skalbimo miltelius; Juos pasidariau tokiu metodu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Scrap8 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Ale ziuriu kuo paprasciau darau, tuo geriau gaunasi rolleyes.gif
[/quote]

LIUTUKA
Na, manau, kad paprastume ir slypi tikrasis grozis mirksiukas.gif

SCRAPUKE:
"Pasižiūrėk į šitą mano seną LO --antram puslapy" o tie virs ir po zodelio "DAY" yra tokie kaip muilo burbuliukai, ju yra pirkti ar cia irgi kokia gudrybe? g.gif Labai fantastiškai ir tikroviškai, bent jau man jie atrodo clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaga*: 07 birželio 2009 - 10:11
Labai grazus Liutukes darbelius thumbup.gif

O as jau konkursiniam darbeliui turiu popieriaus ir nuotraukas thumbup.gif Bet tuo paciu tai bus ir pirmasis mano bandymas... Labai bijau, kad tiek prisiziurejus visokiu Jusu grozybiu labai skaudziai nusivilsiu, kai paaiskes kaip cia sukniai gaminasi tas grozis ir nieko nesigauna unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Mano įdomiausi, 'gražiausi' {bent man} darbeliai gavosi tik tada kada mažiausiai stengiausi kažką nuostabaus sukūrti.
Baimė bent kokioj formoj: baimė suklysti, baimė sugadinti LO, baimė pasirodyt pradinuke - paraližuoja kūrybą...pradėk scrapint be jokio įsipareigojimo ir duok sau leidimą klysti--klaidos kartais ir būna būtent tai kas išgelbėja darbelį nuo eilinio į kažką nuostabaus.
Visos merginos pradėjo konkursus kažkada su pirmais darbeliais ir pirmais konkursiniais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 07 birželio 2009 - 13:19
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 07, 14:18)
Mano įdomiausi, 'gražiausi' {bent man} darbeliai gavosi tik tada kada mažiausiai stengiausi kažką nuostabaus sukūrti.
Baimė bent kokioj formoj: baimė suklysti, baimė sugadinti LO, baimė pasirodyt pradinuke - paraližuoja kūrybą...pradėk scrapint be jokio įsipareigojimo ir duok sau leidimą klysti--klaidos kartais ir būna būtent tai kas išgelbėja darbelį nuo eilinio į kažką nuostabaus.
Visos merginos pradėjo konkursus kažkada su pirmais darbeliais ir pirmais konkursiniais  mirksiukas.gif

paguodziantys zodziai blush2.gif ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
unsure.gif kodel cia taip tylu? Kaip sekasi konkursiniai darbeliai Jums? doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 06 09, 06:28)
unsure.gif  kodel cia taip tylu? Kaip sekasi konkursiniai darbeliai Jums?   doh.gif mirksiukas.gif

vasara, geras oras paveikia nesedeti prie scrapo mirksiukas.gif Nors mano galvoj jau 2 LO'liukai siai konkurso temai suscrapinti, visvien kazkodel neprisedu blush2.gif --man uzeina tokie laikotarpiai kada norisi tik viska skaityti, tai jau kelias labai geras knygas apie kuryba damusiau ir jau trecia pradejau. Kas zino galbut siandien prisesiu prie konkursinio ir baigsiu...

*Kaip kitom sekasi su konkursiniais- kas dalyvauja, kuri dar neapsisprendus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 09 birželio 2009 - 13:42
as jei pabaigsiu tai dalyvausi, nes pradejau ir uzstrigau doh.gif
Atsakyti
net nepradejau blush2.gif , ir siaip, man baisingas štilius skrepo sritije doh.gif , jokiu minciu neturiu, ne tik kad konkursiniui, bet aplamai skrepo sastingis kaskoks,
sviesto visai neturiu schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
merginos, kam zadejau tai aparaciuksu jau paemiau mirksiukas.gif
galesim kluba steigt ir dalintis formom thumbup.gif
Atsakyti