Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Bangaa @ 2009 06 04, 23:31)
Labai išradingas Miglotos naujasis kūrinys. Pakaba atrodo visiškai nerealiai  bigsmile.gif  O tas juodas kringelis dešinėje įdomu kaip padarytas ?

Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus.  4u.gif

http://vigita.wordpress.com/

mano kringeliukas is primos serijos
user posted image

o tavo darbelis man labai patiko, gal kiek per daug astriu kampu, bet labai grazus krasciukas apacioj ir sirdutes panaudotos labai mielos ir medeli salia pagrindines nuotraukos labai grazu nupiesei, saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif

pagaliau ir as grizau i eteri..atsiprasau, kad jus taip apleidau..bet atsotogavau LT 5 sav. ir dar grizus namus i sventa dvasia teko atvest.. doh.gif

permeciau biski jusu darbelius..viskas tiesiog nuostabu..ir konkursiniai fantastiski..sauniai darbuojates..pazadu ir as kada jau prisest..puiki tema naujam konkursiniui..ale nespeju as niekur.. doh.gif darbais apsikrovus dabar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Josephin: 05 birželio 2009 - 16:01
Ačiu Scrap8 ir Miglota už pastabas - man jos labai vertingos thumbup.gif

Stengsiuosi pasirodyti dažniau, scrapinti žiauriai noriu ir kuo daugiau. Paskutiniu metu dar sezoniniai darbai užgriuvo. doh.gif Visokios progos, kaip močiutės gimtadienis ir pan. bent priverčia kad ir miego sąskaita mažą žingsnelį žengti į priekį scrapbookingo pasaulyje thumbup.gif

O jūsų veiklą pastoviai seku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bangaa: 05 birželio 2009 - 17:05
Dar vienas naujas. Zinau kas "strigs" - pavadinimas. Ale realiai jis geriau matosi. Bandziau atkartoti folija is saldainio "Meska siaureje" . Niam tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
jei desinej pusej ant to didziulio tuscio melyno ploto uzrasysi tekstuka su keliones aprasymu, istorija ar marsrutu, bus labai thumbup.gif o kodel tagiukas tuscias? bent jau data uzlipdyk ar meskos galva kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 05, 23:00)
jei desinej pusej ant to didziulio tuscio melyno ploto uzrasysi tekstuka su keliones aprasymu, istorija ar marsrutu, bus labai  thumbup.gif o kodel tagiukas tuscias? bent jau data uzlipdyk ar meskos galva kokia  biggrin.gif

Aciu aciu uz idejas. Liepos men kaip tik planuoju mesku uzsivezti lotuliukas.gif Reiks nepamirst popieriuka pasilikt. Tagiukas pagal "schema" lygtai buvo tuscias. O rasyt tai ner cia ka net... Cia koks kilometras nuo namu. Tiesiog tai viena is nedaugelio foto, kur esam kartu su dukra rolleyes.gif (ir as dar padoriau atrodau lotuliukas.gif )
Atsakyti
Liutuka, man sis tavo darbelis labai thumbup.gif Pritarius Miglotos pastebejimams, tik as snaigutes nuimciau nuo tagiuko juosteliu, nes labai dirbtinai atrodo jos ten, o uzdeciau daugiau snaiguciu ant viso LO, kad atrodytu jis dar turtingesnis biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, kažkurioje temoje buvo kalbėta, kaip padaryti tokį šerkšno efektą ant gėlės. Dabar niekur nerandu, gal galit padėti. Ir šiaip gal žinot kokių paprastų būdų panašiai padaryti? ax.gif
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 06, 00:32)
O rasyt tai ner cia ka net... Cia koks kilometras nuo namu. Tiesiog tai viena is nedaugelio foto, kur esam kartu su dukra  rolleyes.gif (ir as dar padoriau atrodau  lotuliukas.gif )

uzrasyk bent jau tai ka cia man parasei, kodel ta nuotrauka norejai scrapinti, kaip tau ir dukrai patinka ta vieta, ka ten veikiat.. perdaug tuscios vietos ten 4u.gif
Atsakyti
Liutuka, smagu matyti kaip tobuleji 4u.gif 4u.gif 4u.gif sis LO tikrai vienas tavo geriausiu (iki siol) 4u.gif 4u.gif

as irgi pritarciau bangos nuomonei, kad padidinus snaigi kieky darbelis butu yspudingesnis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu, merginos 4u.gif
Snaigiu turiu dar - prikresiu biggrin.gif Ir pora zodziu parasysiu thumbup.gif
Ale ziuriu kuo paprasciau darau, tuo geriau gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutuka @ 2009 06 06, 21:11)
Ale ziuriu kuo paprasciau darau, tuo geriau gaunasi  rolleyes.gif

less is more mirksiukas.gif
Atsakyti