labai mielas
scrapuke, labai siltas ir atskleidziantis vestuviu nuotaika LO, man labai uzkliuvo foto su taurem pro kurias persimato geles, ji labai jungia mano nuomone su gelem esanciom darbelio krastuose. taip pat labai puikiai atrodo ir pagyvina darbeli pasiuvinejimas ir karoliukai, o drugeliu grozis tikroveje sis darbas manau atrodo dar ispudingiau , gaila , kad kai nufotografuoji dingsta kai kuriu elementu grozis
Scrapuke, nerealus grožis. Man tai viskas tobulai atrodo. Iš tikrųjų gyvai turbūt pasakiškai žiūrisi
Scrap8, toks sentimentalus darbelis Ir aprasymas Man irgi daznai norisi panaudoti "visas" ivykio foto. Bet as "perdedu" dazniausiai ir man "nesiziuri" Vis nuotrauku fonas blasko. Uztai dabar fotografuoju, zinodama, kad gal ta nuotrauka scrapinsiu. Mokausi
Mano sios dienos greitukas:
(lupsiu tas rudas juosteles lauk...)
(lupsiu tas rudas juosteles lauk...)
QUOTE(gaga* @ 2009 06 03, 03:03)
scrapuke, labai siltas ir atskleidziantis vestuviu nuotaika LO, man labai uzkliuvo foto su taurem pro kurias persimato geles, ji labai jungia mano nuomone su gelem esanciom darbelio krastuose. taip pat labai puikiai atrodo ir pagyvina darbeli pasiuvinejimas ir karoliukai, o drugeliu grozis tikroveje sis darbas manau atrodo dar ispudingiau , gaila , kad kai nufotografuoji dingsta kai kuriu elementu grozis
*dekoju visom už komentarus
* taip, neatsitiktinai ta foto su gėlėm būtent ten buvo klijuojama, o kadangi pastebėjai ir sugebėjai paaiškinti jos veiksmą ten, esu įsitikinus kad tamstelės darbas susijas su dizainu ...tad prisipažink
Man irgi daznai norisi panaudoti "visas" ivykio foto. Bet as "perdedu" dazniausiai ir man "nesiziuri" biggrin.gif Vis nuotrauku fonas blasko.
sprendimas tada: viena pagrindinė foto spalvuota o visos kitos j/b arba sepia, tada fonas neblaškys ir spalvas galėsi derinti tik prie tos vienos spalvuotos foto
norisi pratęsimo nuo apskritimų per vidurį iki kitos lapo pusės: įsivaizduoju kokį kiauro rašto sietelį arba raštuotą skaidrų lapą kaip Hambly...dabar per daug tuščios vietos lieka.
Šiap man gražu ir žaismingas toks
Agneja sveikinu su
[quote=Scrap8,2009 06 03, 19:37]
* taip, neatsitiktinai ta foto su gėlėm būtent ten buvo klijuojama, o kadangi pastebėjai ir sugebėjai paaiškinti jos veiksmą ten, esu įsitikinus kad tamstelės darbas susijas su dizainu ...tad prisipažink
tikrai ne dizainere, bet labai pamaloninai, taciau esu baigusi dailes mokykla vaikysteje ir tai matyt labai paveike mane, labai patinka visokie rankdarbiai
tikrai ne dizainere, bet labai pamaloninai, taciau esu baigusi dailes mokykla vaikysteje ir tai matyt labai paveike mane, labai patinka visokie rankdarbiai
taciau esu baigusi dailes mokykla
aha!!! viskas aisku tada As dailes kursus lankiau irgi bet profesija visai ne sioj srity...bet tikrai pasinaudoju dailes dizaino pagrindus scrapbooking'e...nors galiu isaiskinti kodel butent ta ar ana dejau ten o ne ten. Kaip sakoma: mokslas veltui nenueina
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 04, 07:45)
aha!!! viskas aisku tada As dailes kursus lankiau irgi bet profesija visai ne sioj srity...bet tikrai pasinaudoju dailes dizaino pagrindus scrapbooking'e...nors galiu isaiskinti kodel butent ta ar ana dejau ten o ne ten. Kaip sakoma: mokslas veltui nenueina
tikrai mokslas veltui nenueina , nors labai jau norejau mesti sia mokykla, gerai,kad tevai paspaude mane ir liepe baigti mano profesija irgi toli grazu ne meninej srity
Liutuka, o man tavo darbelyje noretusi ruzavos spalvytes, kuri deretu prie striukytes ir zydros- prie vandenuko
Lauramama kaktusai įspūdingi ! Mane žavi tavo pasiuvinėjimai, matosi atkalus ranką. Svajoju ir aš taip kada nors išmokti
Labai išradingas Miglotos naujasis kūrinys. Pakaba atrodo visiškai nerealiai O tas juodas kringelis dešinėje įdomu kaip padarytas ?
Sveikinu Agneja LO pavergiantis , originalus ir žaismingas ! Komplimetų nebekartosiu, prisidedu prie jau išsakytų.
Scrap8 kaip visada nepriekaištingai prabangus pobūvis, prabangiai apipavidalintas. Berods vieną LO su šios draugės vestuvių nuotrauka jau esi padariusi - jis man taip pat labai labai
Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus.
http://vigita.wordpress.com/
Labai išradingas Miglotos naujasis kūrinys. Pakaba atrodo visiškai nerealiai O tas juodas kringelis dešinėje įdomu kaip padarytas ?
Sveikinu Agneja LO pavergiantis , originalus ir žaismingas ! Komplimetų nebekartosiu, prisidedu prie jau išsakytų.
Scrap8 kaip visada nepriekaištingai prabangus pobūvis, prabangiai apipavidalintas. Berods vieną LO su šios draugės vestuvių nuotrauka jau esi padariusi - jis man taip pat labai labai
Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus.
http://vigita.wordpress.com/
Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus. 4u.gif
Hmmmm matosi kad tobuliausias LO iki šiol; Patarimai tai tik smulkmenom, visumoj daug ką nepakeis:
-bandyk nedėti lygaus nr. elementų- t.y. būčiau segus 3 širdeles kvadratukuose o ne 4
-Tos teksto juostelės-- per dideli tarpai tuščios neatspausdintos vietos tenai. Būčiau dešinėj pusėj suklijavus (right align) o tuštumą nukirpus: tad dešinėj pusėj būtų kelios teksto juostelės o kairėj tik mėlynas fonas--toj vietoj trūksta erdvės.
Visumoj didelis šuolis į priekį žiūrint į buvusius LO'liukus . Patiko man ; nors spalvos gal toikios labiau rėkiančios negu aš pasirinkčiau močiutės temai, bet kažkaip ta žalia-simbolizuojanti šviežumą ir mažylės augimą tinka. Visumoj- gražu ir dažniau čia pasirodyk
Berods vieną LO su šios draugės vestuvių nuotrauka jau esi padariusi
dėkui ...padariau,įrėminau ir padovanojau tą LO draugei 1 jubiliejaus proga. O šį savo albumui norėjau pasilikti.