Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

labai mielas wub.gif
Atsakyti
scrapuke, labai siltas ir atskleidziantis vestuviu nuotaika LO, man labai uzkliuvo foto su taurem pro kurias persimato geles, ji labai jungia mano nuomone su gelem esanciom darbelio krastuose. taip pat labai puikiai atrodo ir pagyvina darbeli pasiuvinejimas ir karoliukai, o drugeliu grozis wub.gif tikroveje sis darbas manau atrodo dar ispudingiau biggrin.gif , gaila , kad kai nufotografuoji dingsta kai kuriu elementu grozis
Atsakyti
Scrapuke, nerealus grožis. Man tai viskas tobulai atrodo. Iš tikrųjų gyvai turbūt pasakiškai žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Scrap8, toks sentimentalus darbelis wub.gif Ir aprasymas wub.gif Man irgi daznai norisi panaudoti "visas" ivykio foto. Bet as "perdedu" dazniausiai ir man "nesiziuri" biggrin.gif Vis nuotrauku fonas blasko. Uztai dabar fotografuoju, zinodama, kad gal ta nuotrauka scrapinsiu. Mokausi ax.gif

Mano sios dienos greitukas:
(lupsiu tas rudas juosteles lauk...)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gaga* @ 2009 06 03, 03:03)
scrapuke, labai siltas ir atskleidziantis vestuviu nuotaika LO, man labai uzkliuvo foto su taurem pro kurias persimato geles, ji labai jungia mano nuomone su gelem esanciom darbelio krastuose. taip pat labai puikiai atrodo ir pagyvina darbeli pasiuvinejimas ir karoliukai, o drugeliu grozis  wub.gif tikroveje sis darbas manau atrodo dar ispudingiau  biggrin.gif , gaila , kad kai nufotografuoji dingsta kai kuriu elementu grozis

*dekoju visom už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
* taip, neatsitiktinai ta foto su gėlėm būtent ten buvo klijuojama, o kadangi pastebėjai ir sugebėjai paaiškinti jos veiksmą ten, esu įsitikinus kad tamstelės darbas susijas su dizainu g.gif ...tad prisipažink biggrin.gif
Man irgi daznai norisi panaudoti "visas" ivykio foto. Bet as "perdedu" dazniausiai ir man "nesiziuri" biggrin.gif Vis nuotrauku fonas blasko.

sprendimas tada: viena pagrindinė foto spalvuota o visos kitos j/b arba sepia, tada fonas neblaškys ir spalvas galėsi derinti tik prie tos vienos spalvuotos foto mirksiukas.gif
Mano sios dienos greitukas:

norisi pratęsimo nuo apskritimų per vidurį iki kitos lapo pusės: įsivaizduoju kokį kiauro rašto sietelį arba raštuotą skaidrų lapą kaip Hambly...dabar per daug tuščios vietos lieka.
Šiap man gražu ir žaismingas toks 4u.gif
Atsakyti
Agneja sveikinu su first.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Scrap8,2009 06 03, 19:37]
*dekoju visom už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
* taip, neatsitiktinai ta foto su gėlėm būtent ten buvo klijuojama, o kadangi pastebėjai ir sugebėjai paaiškinti jos veiksmą ten, esu įsitikinus kad tamstelės darbas susijas su dizainu g.gif ...tad prisipažink biggrin.gif

biggrin.gif tikrai ne dizainere, bet labai pamaloninai, taciau esu baigusi dailes mokykla vaikysteje ir tai matyt labai paveike mane, labai patinka visokie rankdarbiai
Atsakyti
taciau esu baigusi dailes mokykla

aha!!! viskas aisku tada wink.gif As dailes kursus lankiau irgi bet profesija visai ne sioj srity...bet tikrai pasinaudoju dailes dizaino pagrindus scrapbooking'e...nors galiu isaiskinti kodel butent ta ar ana dejau ten o ne ten. Kaip sakoma: mokslas veltui nenueina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 04, 07:45)
aha!!! viskas aisku tada wink.gif As  dailes kursus lankiau irgi bet profesija visai ne sioj srity...bet tikrai pasinaudoju dailes dizaino pagrindus scrapbooking'e...nors galiu isaiskinti kodel butent ta ar ana dejau ten o ne ten. Kaip sakoma: mokslas veltui nenueina 4u.gif

tikrai mokslas veltui nenueina biggrin.gif , nors labai jau norejau mesti sia mokykla, gerai,kad tevai paspaude mane ir liepe baigti tongue.gif mano profesija irgi toli grazu ne meninej srity sad.gif
Atsakyti
Liutuka, o man tavo darbelyje noretusi ruzavos spalvytes, kuri deretu prie striukytes ir zydros- prie vandenuko biggrin.gif
Atsakyti
Lauramama – kaktusai įspūdingi ! Mane žavi tavo pasiuvinėjimai, matosi atkalus ranką. Svajoju ir aš taip kada nors išmokti ax.gif

Labai išradingas Miglotos naujasis kūrinys. Pakaba atrodo visiškai nerealiai bigsmile.gif O tas juodas kringelis dešinėje įdomu kaip padarytas ?

Sveikinu Agneja – LO pavergiantis , originalus ir žaismingas ! thumbup.gif Komplimetų nebekartosiu, prisidedu prie jau išsakytų.

Scrap8 kaip visada – nepriekaištingai – prabangus pobūvis, prabangiai apipavidalintas. Berods vieną LO su šios draugės vestuvių nuotrauka jau esi padariusi - jis man taip pat labai labai thumbup.gif

Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus. 4u.gif

http://vigita.wordpress.com/
Atsakyti
Dedu ir aš savo paskutinį kūrinuką. Būsiu dėkinga už pastabas bei pastebėjimus. 4u.gif

Hmmmm 4u.gif matosi kad tobuliausias LO iki šiol; Patarimai tai tik smulkmenom, visumoj daug ką nepakeis:
-bandyk nedėti lygaus nr. elementų- t.y. būčiau segus 3 širdeles kvadratukuose o ne 4 mirksiukas.gif
-Tos teksto juostelės-- per dideli tarpai tuščios neatspausdintos vietos tenai. Būčiau dešinėj pusėj suklijavus (right align) o tuštumą nukirpus: tad dešinėj pusėj būtų kelios teksto juostelės o kairėj tik mėlynas fonas--toj vietoj trūksta erdvės.
Visumoj didelis šuolis į priekį žiūrint į buvusius LO'liukus thumbup.gif . Patiko man wub.gif ; nors spalvos gal toikios labiau rėkiančios negu aš pasirinkčiau močiutės temai, bet kažkaip ta žalia-simbolizuojanti šviežumą ir mažylės augimą tinka. Visumoj- gražu ir dažniau čia pasirodyk mirksiukas.gif
Berods vieną LO su šios draugės vestuvių nuotrauka jau esi padariusi

dėkui 4u.gif ...padariau,įrėminau ir padovanojau tą LO draugei 1 jubiliejaus proga. O šį savo albumui norėjau pasilikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 04 birželio 2009 - 23:52