Atidaviau balsa
QUOTE(miele @ 2009 06 01, 15:12)
Labai atsiprasau, kad klausiu cia tokiu pradmenu... Bet... Niekaip nerandu Kaip zinoti, kuris popierius tinkamas SB ir nekenks nuotraukoms?
spec. SB popierius tinkamas tikrai (yra daug firmų, pvz. Basic Grey, 7Gypsies ir t.t.). Internetinėse rankdarbių parduotuvėse tikrai yra SB popieriaus. O jei nori naudoti kokį paprastą, tai galima su spec. rašikliu patikrinti, ar jame nėra rūgščių. Rašiklį taip pat galima įsigyti specializuotose parduotuvėse.
QUOTE(justess22 @ 2009 06 01, 16:52)
O jei nori naudoti kokį paprastą, tai galima su spec. rašikliu patikrinti, ar jame nėra rūgščių.
O Apie toki rasikli dar girdejus nebuvau, aciu, reikes paieskoti
QUOTE(miele @ 2009 06 01, 16:04)
O Apie toki rasikli dar girdejus nebuvau, aciu, reikes paieskoti
aš esu bandžius tokį rašiklį.
smagi diskusija apie konkursinius
o man tai labiausiai "doodling design" atitinkantis darbelis - 08 Mažom Kojelėm - pats dooliskiausias, jeigu buciau turejus laiko, buciau dariusi tokio stiliaus LO su tokiu siuzeto pratesimu saunuokle sio darbelio autore
o man tai labiausiai "doodling design" atitinkantis darbelis - 08 Mažom Kojelėm - pats dooliskiausias, jeigu buciau turejus laiko, buciau dariusi tokio stiliaus LO su tokiu siuzeto pratesimu saunuokle sio darbelio autore
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 01, 19:27)
o man tai labiausiai "doodling design" atitinkantis darbelis - 08 Mažom Kojelėm
- pats dooliskiausias, jeigu buciau turejus laiko, buciau dariusi tokio stiliaus LO su tokiu siuzeto pratesimu saunuokle sio darbelio autore
o aš maniau, kad ten tavo darbelis
mmmm - bet tikrai butu buves panasus
gal neaptarinėjam "geriausio darbelio"/konkursinių, kadangi apklausa dar atdara (nenoriu kad kitų nuomonė įtakotų balsavimą
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 01, 21:18)
gal neaptarinėjam "geriausio darbelio"/konkursinių, kadangi apklausa dar atdara (nenoriu kad kitų nuomonė įtakotų balsavimą
atsiprasau
Išdaviau konkurso dalyves ir paskelbiau naują temą ScrapManija čia
Sveikinu Agneja Tikrai labai doodliskas darbukas Nieko neprikisi.
O nauja tema irgi kabinanti
Sveikinu Agneja Tikrai labai doodliskas darbukas Nieko neprikisi.