Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Atidaviau balsa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 06 01, 15:12)
Labai atsiprasau, kad klausiu cia tokiu pradmenu... Bet... Niekaip nerandu  verysad.gif  Kaip zinoti, kuris popierius tinkamas SB ir nekenks nuotraukoms?  blush2.gif

spec. SB popierius tinkamas tikrai (yra daug firmų, pvz. Basic Grey, 7Gypsies ir t.t.). Internetinėse rankdarbių parduotuvėse tikrai yra SB popieriaus. O jei nori naudoti kokį paprastą, tai galima su spec. rašikliu patikrinti, ar jame nėra rūgščių. Rašiklį taip pat galima įsigyti specializuotose parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2009 06 01, 16:52)
O jei nori naudoti kokį paprastą, tai galima su spec. rašikliu patikrinti, ar jame nėra rūgščių.

O blink.gif Apie toki rasikli dar girdejus nebuvau, aciu, reikes paieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(miele @ 2009 06 01, 16:04)
blink.gif Apie toki rasikli dar girdejus nebuvau, aciu, reikes paieskoti  bigsmile.gif

aš esu bandžius tokį rašiklį.
Atsakyti
smagi diskusija apie konkursinius lotuliukas.gif

o man tai labiausiai "doodling design" atitinkantis darbelis - 08 Mažom Kojelėm… - pats dooliskiausias, jeigu buciau turejus laiko, buciau dariusi tokio stiliaus LO smile.gif su tokiu siuzeto pratesimu 4u.gif saunuokle sio darbelio autore thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 01 birželio 2009 - 19:27
QUOTE(Lawrute @ 2009 06 01, 19:27)
o man tai labiausiai "doodling design" atitinkantis darbelis - 08 Mažom Kojelėm… - pats dooliskiausias, jeigu buciau turejus laiko, buciau dariusi tokio stiliaus LO smile.gif  su tokiu siuzeto pratesimu  4u.gif saunuokle sio darbelio autore  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

o aš maniau, kad ten tavo darbelis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif mmmm - bet tikrai butu buves panasus 4u.gif
Atsakyti
gal neaptarinėjam "geriausio darbelio"/konkursinių, kadangi apklausa dar atdara (nenoriu kad kitų nuomonė įtakotų balsavimą ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 01 birželio 2009 - 21:19
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 01, 21:18)
gal neaptarinėjam "geriausio darbelio"/konkursinių, kadangi apklausa dar atdara (nenoriu kad kitų nuomonė įtakotų balsavimą ax.gif  4u.gif

atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
Išdaviau konkurso dalyves first.gif second.gif third.gif ir paskelbiau naują temą ScrapManija čia
Atsakyti
Sveikinu Agneja 4u.gif Tikrai labai doodliskas darbukas thumbup.gif Nieko neprikisi.
O nauja tema irgi kabinanti ax.gif
Atsakyti
Sveikinu Agneja 4u.gif Tikrai labai doodliskas darbukas thumbup.gif Nieko neprikisi.
O nauja tema irgi kabinanti ax.gif
Atsakyti