Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Prisipažinkit kieno kuris blush2.gif
Darbai konkursiniui fantastiški. Esu sužavėta wub.gif
Atsakyti
Man irgi darbai be proto patiko. visi verti pirmosios vietos. bet kuris kieno yra - niekaip nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
konkursiniai darbeliai tikrai grazus, o ideja su puodeliais tikrai labai originali thumbup.gif
Atsakyti
Taaaaip... puodelis fantastiskas wub.gif
Atsakyti
Prisipažinkit kieno kuris blush2.gif

nei už ką... tongue.gif gali įtakoti balsavimą; Manau kad vienas lengviau atspėjamas o kiti 2 niekaip neatspėtumėt (1 iš jų esa naujokės)
Atsakyti
speju, kad puodeliai aLua arba justess, o LO net neisivaziduoju kieno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 01, 14:03)
speju, kad puodeliai aLua arba justess, o LO net neisivaziduoju kieno  smile.gif

Geresnio komplimento net nesu girdėjusi... wub.gif Kaip būtų malonu... blush2.gif
bet iš tikrųjų aš ir pati iš klumpių išvirtau pamačiusi puodelius... wub.gif Ne mano... Kieno darbeliai, sužinosim pasibaigus balsavimui... Be galo visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2009 06 01, 14:03)
speju, kad puodeliai aLua arba justess, o LO net neisivaziduoju kieno  smile.gif

blush2.gif kažkaip per daug gerai būtų, kad tai būtų tiesa lotuliukas.gif Tikrai puodeliai ne mano...aš taip darbais užsikasus, kad iki rankdarbių dabar kaip iki mėnulio verysad.gif
Atsakyti
nepataikiau biggrin.gif laukiu finalo, kad suzinot kas kieno, labai smalsu sikart bigsmile.gif
Atsakyti
o aš jau žinau kieno puodeliai bigsmile.gif paskaitykit mūsų mergičkų blogus 4u.gif
Atsakyti
jau radau ir as wub.gif
Atsakyti
oi kokios Jus smalsuoles lotuliukas.gif griaunat konkurso ideja! doh.gif rolleyes.gif

Labai atsiprasau, kad klausiu cia tokiu pradmenu... Bet... Niekaip nerandu verysad.gif Kaip zinoti, kuris popierius tinkamas SB ir nekenks nuotraukoms? blush2.gif

Ps. Su V A S A R A ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti