Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

Liutuka Miglotos patarimas drinks_cheers.gif
Konkursiniame nedalyvausiu, MB LO apliejo aliejiniais dažais. Per dieną naujo nepadarysiu verysad.gif

blink.gif verysad.gif eina sau kaip gaila verysad.gif
Būk gudri ir pasinaudok proga sau garantuoti scrapbookingui atskirą vietą...toooli nuo TB dažų ir tapybos mirksiukas.gif
Tik klausimukas - ar tas diželis labai reikalingas ... blush2.gif

Nu man jis irgi truputėlį krito į akis, bet ne dėl to kad jo nereikia o dėl to kad būtų labiau tikę jei būtų arčiau gėlių lyg fundamentas nuotraukai, o dabar per daug atitrūkęs nuo bendros kompozicijos ax.gif
Atsakyti
Lauramama, Liutuka, Miglota, kokie nuostabūs darbeliai wub.gif Lauramama, tavo kaktusai tiesiog sužavėjo. Kaip ir Linutukui žandikaulis atvipo. Ir atvirutės nepaprastai gražios. wub.gif Miglota, be reikalo kukliniesi. Tavasis LO nuostabus. wub.gif Liutuka, man tavo darbas labai mielas. toks mano skonio, tvarkingas wub.gif
Papildyta:
Miele, sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
lauramama, labai grazus kaktusinis LO - man ypac pasiuvinejimai su biseriu patinka - juolab kad tai merginos hobi... 4u.gif

Miglota - graziai pakabinai seimyna ant pakabos 4u.gif smile.gif o tas fakturinis taskiukais poieriukas - tai cia is saldainiu dezutes??? bigsmile.gif ir Konkursiniame LO "mamos meiles skonis" toky naudojai tik ruda? ar cia kazkas ypatingesnio negu suvalgytos saldainiu dezutes likuciai 4u.gif mirksiukas.gif
man sita detale labai patinka 4u.gif

Liutuka - spalvos graziai suderintos, o Miglotos pasiulymu "TAVO smile.gif MANO heart.gif " tikrai pasinaudociau mirksiukas.gif grazi mintis smile.gif

miele 4u.gif sveika prisijungus smile.gif lauksim prisistatymo su darbeliais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lawrute: 31 gegužės 2009 - 18:55
Labas vakaras visom smile.gif

As irgi naujoke, nesenai pradejau dometis scrapu, nes labai patinka fotografuoti. Atejo toks laikas, kad norisi ne seip spausdinti nuotraukas ir deti jas i albumus arba tiesiog irasyneti i kompaktus. Norisi pacias graziausiais nuotraukas graziai apiforminti smile.gif

Perziurejau Jusu darbus - labai grazu - Jus visos profi!!!
Noreciau ir as parodyti savo darbelius smile.gif

user posted image
Atsakyti
As irgi nesudalyvausiu konkurse, nes ka tik gryzau is puikaus grupioku myto. Baigiau vakar tuos kursus ir dar i baliuka suspejau. Bet pabaigusi darbeli tikrai imesiu parodyt.
VAVKA, nuostabi pradzia thumbup.gif
Atsakyti
Vavka sveikinu prisijungus cia i musu gretas 4u.gif Pirmas blynas? bigsmile.gif rastuota popieriu labai tinkama pasirinkai prie ziedu foto. Tam trikampy tarp foto ir virs pavadinimo tiktu labai trumpas tekstas/aprasymas 4u.gif Taip ir toliau darbuokis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lawrute @ 2009 05 31, 18:53)
Miglota - graziai pakabinai seimyna ant pakabos 4u.gif  smile.gif o tas fakturinis taskiukais poieriukas - tai cia is saldainiu dezutes???  bigsmile.gif ir Konkursiniame LO "mamos meiles skonis"  toky naudojai tik ruda? ar cia kazkas ypatingesnio negu suvalgytos saldainiu dezutes likuciai 4u.gif  mirksiukas.gif

taip taip, abiejuose saldaininis popierius mirksiukas.gif

QUOTE(vavka @ 2009 05 31, 20:47)
Labas vakaras visom smile.gif

sveika, puikus pirmas darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Dėmesio: balsuokite už konkursinį Scrapmanija Čia
(šį kartą jie tokie neeiliniai thumbup.gif wub.gif
...aš nors padariau darbelį šiam konkursui parodysiu vėliau kadangi.... blush2.gif ax.gif susigėdinau. Merginos įdėjo tiek kūrybos ir originalumo, rankų-darbo papaišymų o aš sugebėjau tik panaudoti "doodle" motyvų akrilinius kringelių štampukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 06 01, 00:05)
Vavka sveikinu prisijungus cia i musu gretas 4u.gif  Pirmas blynas? bigsmile.gif  rastuota popieriu labai tinkama pasirinkai prie ziedu foto. Tam trikampy tarp foto ir virs pavadinimo tiktu labai trumpas tekstas/aprasymas 4u.gif Taip ir toliau darbuokis 4u.gif

Aciu uz grazius zodzius smile.gif Tai ne visai pirmas blynas smile.gif pirmas buvo toks

user posted image

O cia buvo antras smile.gif O del aprasymu, tai ju pas mane kolkas visur truksta blush2.gif
Kazkaip bijau labai padauginti papuosimu ax.gif
Atsakyti
vavka - sveika prisijungus 4u.gif sauniai panaudoji rastuota poprieriuka savo LO:4u: thumbup.gif

Konkursiniu nedaug 4u.gif bet uztat labai faini bigsmile.gif
Atsakyti
vavka, sveikute prisijungus i musu bureli drinks_cheers.gif , sauni pradzia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

oi kokie konkursiniai grazus wub.gif clap.gif wub.gif , nezinau uz ka balsuoti , merginos lenkiu galva pries jus notworthy.gif , noriu tris pirmas vietas skirti mastau.gif hihihi.gif flirt.gif , vaje vaje , kad dabar daryti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 01 birželio 2009 - 09:20
pamaciau puodukus ir isvirtau is koju, fantastiski iki negalejimo wub.gif
o scrapukai kokie mieli, saunuoles merginos, puikiai!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti