Įkraunama...
Įkraunama...

Scrapbooking - 16 tema

QUOTE(Sanrita @ 2009 05 25, 00:44)
Nesu tikra ar teisingai supratau, kas tai yra tas "doodling".
Paišau, bet ar į temą ... nežinau  blush2.gif

ax.gif Juk blog'e issamiai isaiskinau {manau} ....su vaizdine medziaga
pasiziurek cia
Jei paisai tai tiks mirksiukas.gif nenoriu apriboti sudalyvavimo tad siuskit man bent ka kur paisyta, papeckiota, pribraizyta, ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scrap8: 25 gegužės 2009 - 15:09
user posted image

user posted image

Dabar ziuriu ir galvoju: visgi tie popieriaus gabalai "per sunkus" pienes pukams g.gif Kazka reiks keist.

Jau kaip laukiu konkursiniu darbeliu wub.gif Man tie "kringeliukai" taip prie sirdies thumbup.gif
Atsakyti
Jau kaip laukiu konkursiniu darbeliu wub.gif Man tie "kringeliukai" taip prie sirdies thumbup.gif

Aš irgi labai laukiu pamatyti visus konkursinius- jau vieną turiu thumbup.gif wub.gif
Nors kringeliukų (ypač štampukų) daug turiu, manau kad tikriausiai patingėsiu ir panaudosiu "doodle" šrifto akrilinius alfabeto štampukus ir raides nuspalvinsiu ax.gif
Atsakyti
Dabar ziuriu ir galvoju: visgi tie popieriaus gabalai "per sunkus" pienes pukams g.gif Kazka reiks keist.

drinks_cheers.gif
Šiap raudona/juoda tin ka prie burtų temos, bet tie popieriaus gabalai tokie masyvūs kad labai apkrauna maža nuotraukytę ir nesimato jokio dizaino ar "tvarkos" ax.gif
Atsakyti
PAGALIAU damušiau naują LO clap.gif čia ScrapManija
Atsakyti
QUOTE(Scrap8 @ 2009 05 27, 00:02)
PAGALIAU damušiau naują LO  clap.gif čia ScrapManija

labai mielas wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, gražumėlis wub.gif
Atsakyti
Scrapuke, nerealiai gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanrita: 27 gegužės 2009 - 08:00
Scrapuke smile.gif labai grazu... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
scrapuke, thumbup.gif pasaka, ir tas zodelis "clean" labai super atrodo
Atsakyti
Dėkoju visom- už šiltus įvertinimus po balioną biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aisku as cia net nesilyginu su jusu darbeliais, nes esu tik megeja, bet gal kam ir pravers pamokele
http://www.freewebs....ryba/apps/blog/
Atsakyti