dar ne, mėginsiu maitint ir tada, nes daktarė po pietų dirba...
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 12:00)
dar ne, mėginsiu maitint ir tada, nes daktarė po pietų dirba...
o nevalgo gal silta ..........

o kaip temp nebera jau ?
Labu mamukai
Bet sunku turetu but gyvent tokiom pilkom spalvom nusipiesus gyvenima
manau rytojus bus toks koki tu pati ji nusipiesi
Saunuole
Net nemanau taip daryti
Sveikit greiciau
Sveikas vaikas taip
vienais metais sanatorijoj buvo toks senukas docentas jis pasake:sveikiems vaikams viskas duota su gamta jie samoningai pradeda sedet,vaiksciot,kalbet,neigaliukus viso sito reikia ismokinti daryt patys jie viso sito neismoks
visiskai su juo sutinku
Jos pacios skaniausios
nesulyginsi su darzoviene

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 21:18)
Taip, mergaitės, sutinku su Jūsų gerom mintim, gerais norais ir viltimi, esu realistė. Nemoku spalvinti gyvenimo akvarele. Jis yra toks, koks yra. Blogai, tai blogai, nedejuoju niekad iš anksto, jei gerai, tai gerai, bet pernelyg nesidžiaugiu, nes nežinau, koks bus rytojus
Pastarosiomis dienomis Andrėja stengiasi sėstis, jei tik paimu ant rankų, pasodinu į kėdutę, iš karto lenkiasi į priekį ir mėgina sėdėti pati
toks džiaugsmas, bet nebenori eiti..na, gal ne viską iš karto daryti, sako devyni amatai, dešimtas badas
o dabar mėtykit pomidorais
Pastarosiomis dienomis Andrėja stengiasi sėstis, jei tik paimu ant rankų, pasodinu į kėdutę, iš karto lenkiasi į priekį ir mėgina sėdėti pati

o dabar mėtykit pomidorais
Bet sunku turetu but gyvent tokiom pilkom spalvom nusipiesus gyvenima

Saunuole

Net nemanau taip daryti

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 09:22)
Labas rytas...nelabai labas jis, mano mažoji susirgo
Nike, na vaikas nuo 7 mėn amžiaus turi sąmoningai daryti žingsnius, tai mano dukrytė nenori žingsniuoti. Pastatai ir viskas, o kad išprovokuočiau ėjimą, tai ją į šonus sukioju, tada stato kojytes, bet labai nenoriai..
Nike, na vaikas nuo 7 mėn amžiaus turi sąmoningai daryti žingsnius, tai mano dukrytė nenori žingsniuoti. Pastatai ir viskas, o kad išprovokuočiau ėjimą, tai ją į šonus sukioju, tada stato kojytes, bet labai nenoriai..
Sveikit greiciau

Sveikas vaikas taip

QUOTE(GREK @ 2009 07 29, 09:57)
Sako kalorijos, tai tokie maži padarėliai, gyvenantys spintose ir siaurinantys drabužius, tai matyt pas mane bus įsimetę kalorijos į spintą, nes vis ką traukiu, tas ankštoka

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 12:13)
o nevalgo gal silta .......... maniske irgi streikuoja ,vos ne per prievarta pamaitinau ......... su saukstu tyreles vaisiu valgo noriai
Jos pacios skaniausios

na va, grįžome..kraujas rodo virusinę infekciją, truputį paraudusi gerklytė. Sakė, kai dantys dygsta, labai imunitetas silpnėja, tai va, jokio lauko, jokių maudynių..penktadienį vėl pas daktarytę..tiek žinių
Papildyta:
Ramunka, nėra mano gyvenimas pilkas, gal kad nerodau didelio džiaugsmo juo, todėl ir atrodau kiek liūdna
esu pamokyta, kad negalima džiaugsmo savo rodyti, nes kas nors gali nužiūrėti, todėl džiaugiuosi santūriai
Papildyta:
Ramunka, nėra mano gyvenimas pilkas, gal kad nerodau didelio džiaugsmo juo, todėl ir atrodau kiek liūdna

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:08)
na va, grįžome..kraujas rodo virusinę infekciją, truputį paraudusi gerklytė. Sakė, kai dantys dygsta, labai imunitetas silpnėja, tai va, jokio lauko, jokių maudynių..penktadienį vėl pas daktarytę..tiek žinių
Papildyta:
esu pamokyta, kad negalima džiaugsmo savo rodyti, nes kas nors gali nužiūrėti, todėl džiaugiuosi santūriai 
Papildyta:

sutinku ,mums taip daug kas pavydejo meiles su vyru ,ir mano nestumo ............. ir va mazge turiu

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:08)

Sveikit greiciau

Kas tave cia taip pamokino

Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 16:18)
sutinku ,mums taip daug kas pavydejo meiles su vyru ,ir mano nestumo ............. ir va mazge turiu
tikiu nuziurejimi
............. 

Rimtai tuo tiki ka parasei?

Ramunka, tikrai yra nužiūrėjimas. Esu optimistė tikrai tikrai

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:33)
Tai del to nesigincinu pati tuo tikiu

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 29, 17:04)
Tai del to nesigincinu pati tuo tikiu
bet tam manau reikalingos priemones (kazkoks daiktas to zmogaus ar plauku sruoga ar foto)
bandau isijaust i samanes vaidmeni 

nu nzn ,as ir tuo tikiu,o ka negali nuziuret mano pilvuko ,kuriame gyveno zuikis

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 17:33)
nu nzn ,as ir tuo tikiu,o ka negali nuziuret mano pilvuko ,kuriame gyveno zuikis
o samanes dzukiskos turiu namie 

As labiau tikiu realiai dalykais kai naudoji burtus tam zmogui ir visa kita

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 29, 18:21)
As labiau tikiu realiai dalykais kai naudoji burtus tam zmogui ir visa kita
o samane turejau ne ta omeny
(nors esu ir ja ragavus kaip Druskininkuose buvom
) samane-bureja
cia klavetura daniska pas juos nera raidziu s,z,c visu kurie su pauksciuku 

nutiko bajeris ,isvaziavau i Maxima pirkt tu rutuliuku ,kur i baseinuka susipila , nuvaziavau ,galvoju ko as cia i ta maxima trenkiausi ,nupirkau tyreliu ir namo ,gryzus prisiminiau