Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

dar ne, mėginsiu maitint ir tada, nes daktarė po pietų dirba...
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 12:00)
dar ne, mėginsiu maitint ir tada, nes daktarė po pietų dirba...

o nevalgo gal silta .......... g.gif maniske irgi streikuoja ,vos ne per prievarta pamaitinau ......... su saukstu g.gif tyreles vaisiu valgo noriai g.gif

o kaip temp nebera jau ?
Atsakyti
Labu mamukai 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 21:18)
Taip, mergaitės, sutinku su Jūsų gerom mintim, gerais norais ir viltimi, esu realistė. Nemoku spalvinti gyvenimo akvarele. Jis yra toks, koks yra. Blogai, tai blogai, nedejuoju niekad iš anksto, jei gerai, tai gerai, bet pernelyg nesidžiaugiu, nes nežinau, koks bus rytojus

Pastarosiomis dienomis Andrėja stengiasi sėstis, jei tik paimu ant rankų, pasodinu į kėdutę, iš karto lenkiasi į priekį ir mėgina sėdėti pati smile.gif toks džiaugsmas, bet nebenori eiti..na, gal ne viską iš karto daryti, sako devyni amatai, dešimtas badas

o dabar mėtykit pomidorais

Bet sunku turetu but gyvent tokiom pilkom spalvom nusipiesus gyvenima g.gif manau rytojus bus toks koki tu pati ji nusipiesi mirksiukas.gif 4u.gif

Saunuole thumbup.gif

Net nemanau taip daryti smile.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 09:22)
Labas rytas...nelabai labas jis, mano mažoji susirgo

Nike, na vaikas nuo 7 mėn amžiaus turi sąmoningai daryti žingsnius, tai mano dukrytė nenori žingsniuoti. Pastatai ir viskas, o kad išprovokuočiau ėjimą, tai ją į šonus sukioju, tada stato kojytes, bet labai nenoriai..

Sveikit greiciau 4u.gif

Sveikas vaikas taip drinks_cheers.gif vienais metais sanatorijoj buvo toks senukas docentas jis pasake:sveikiems vaikams viskas duota su gamta jie samoningai pradeda sedet,vaiksciot,kalbet,neigaliukus viso sito reikia ismokinti daryt patys jie viso sito neismoks 4u.gif visiskai su juo sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(GREK @ 2009 07 29, 09:57)
Sako kalorijos, tai tokie maži padarėliai, gyvenantys spintose ir siaurinantys drabužius, tai matyt pas mane bus įsimetę kalorijos į spintą, nes vis ką traukiu, tas ankštoka

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 12:13)
o nevalgo gal silta ..........  maniske irgi streikuoja ,vos  ne per prievarta pamaitinau ......... su saukstu tyreles vaisiu valgo noriai

Jos pacios skaniausios essen.gif nesulyginsi su darzoviene smile.gif
Atsakyti
na va, grįžome..kraujas rodo virusinę infekciją, truputį paraudusi gerklytė. Sakė, kai dantys dygsta, labai imunitetas silpnėja, tai va, jokio lauko, jokių maudynių..penktadienį vėl pas daktarytę..tiek žinių
Papildyta:
Ramunka, nėra mano gyvenimas pilkas, gal kad nerodau didelio džiaugsmo juo, todėl ir atrodau kiek liūdna smile.gif esu pamokyta, kad negalima džiaugsmo savo rodyti, nes kas nors gali nužiūrėti, todėl džiaugiuosi santūriai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:08)
na va, grįžome..kraujas rodo virusinę infekciją, truputį paraudusi gerklytė. Sakė, kai dantys dygsta, labai imunitetas silpnėja, tai va, jokio lauko, jokių maudynių..penktadienį vėl pas daktarytę..tiek žinių
Papildyta:
Ramunka, nėra mano gyvenimas pilkas, gal kad nerodau didelio džiaugsmo juo, todėl ir atrodau kiek liūdna smile.gif esu pamokyta, kad negalima džiaugsmo savo rodyti, nes kas nors gali nužiūrėti, todėl džiaugiuosi santūriai smile.gif

sutinku ,mums taip daug kas pavydejo meiles su vyru ,ir mano nestumo ............. ir va mazge turiu unsure.gif tikiu nuziurejimi schmoll.gif ............. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:08)

Sveikit greiciau 4u.gif

Kas tave cia taip pamokino unsure.gif nesupyk bet pirma kart tokia nesamone girdziu doh.gif linkiu tavo gyvenime butu maziau pesimizmo ir daugiau optimizmo mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 16:18)
sutinku ,mums taip daug kas pavydejo meiles su vyru ,ir mano nestumo ............. ir va mazge turiu  unsure.gif  tikiu nuziurejimi  schmoll.gif  .............  unsure.gif

Rimtai tuo tiki ka parasei? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ramunka, tikrai yra nužiūrėjimas. Esu optimistė tikrai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 29, 16:33)
Ramunka, tikrai yra nužiūrėjimas. Esu optimistė tikrai tikrai smile.gif

Tai del to nesigincinu pati tuo tikiu drinks_cheers.gif bet tam manau reikalingos priemones (kazkoks daiktas to zmogaus ar plauku sruoga ar foto) unsure.gif bandau isijaust i samanes vaidmeni lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 29, 17:04)
Tai del to nesigincinu pati tuo tikiu  drinks_cheers.gif bet tam manau reikalingos priemones (kazkoks daiktas to zmogaus ar plauku sruoga ar foto)  unsure.gif bandau isijaust i samanes vaidmeni  lotuliukas.gif

nu nzn ,as ir tuo tikiu,o ka negali nuziuret mano pilvuko ,kuriame gyveno zuikis unsure.gif o samanes dzukiskos turiu namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 29 liepos 2009 - 16:34
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 29, 17:33)
nu nzn ,as ir tuo tikiu,o ka negali nuziuret mano pilvuko ,kuriame gyveno zuikis  unsure.gif o samanes dzukiskos turiu namie  mirksiukas.gif

As labiau tikiu realiai dalykais kai naudoji burtus tam zmogui ir visa kita cool.gif o samane turejau ne ta omeny lotuliukas.gif (nors esu ir ja ragavus kaip Druskininkuose buvom lotuliukas.gif ) samane-bureja biggrin.gif cia klavetura daniska pas juos nera raidziu s,z,c visu kurie su pauksciuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 29 liepos 2009 - 17:22
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 29, 18:21)
As labiau tikiu realiai dalykais kai naudoji burtus tam zmogui ir visa kita  cool.gif o samane turejau ne ta omeny lotuliukas.gif (nors esu ir ja ragavus kaip Druskininkuose buvom  lotuliukas.gif ) samane-bureja  biggrin.gif cia klavetura daniska pas juos nera raidziu s,z,c visu kurie su pauksciuku  4u.gif

blush2.gif lotuliukas.gif shamane doh.gif o man vodke galvoj doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 29 liepos 2009 - 17:42
nutiko bajeris ,isvaziavau i Maxima pirkt tu rutuliuku ,kur i baseinuka susipila , nuvaziavau ,galvoju ko as cia i ta maxima trenkiausi ,nupirkau tyreliu ir namo ,gryzus prisiminiau
doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 29 liepos 2009 - 18:59