QUOTE(Jameelah @ 2009 07 27, 21:54)
Jo,protinis atsilikimas tai ne kas... Kaip sakant, kai eiti negali, tai i vezimeli isesi ar lazda pasiremsi, bet kai jau galvvele neveikia, cia jau niekuom nebeparemsi
Mano Zygiui protinis atsilikimas yra.nezinau po visko ka mes abu praejom ir isgyvenom nematau tame jokios tragedijos,susitaikiau su ta mintim kad visa jo gyvenima turesiu but salia

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 10:30)
Nike, negąsdinu, tiesiog visad reikia tikėtis blogiausio, o kai tai neįvyks, vadinasi blogiau jau nebus
O kam?

QUOTE(GREK @ 2009 07 28, 10:47)
Mes vakar kaimuke atsipūtėm, fainas oras, nekaršta, o jau šiandien - visi taukai nutirps man, laukia krepšys agurkų, krepšys krapų ir krepšys grybų
dėstau dėstau, ranką koją - mirdavom iš juoko visi, bet išmokom.
**Nu kas čia dabar per mąstymas, jau gausi lupt - visada reik tikėtis geriausio, tik tai yra mūsų tikslas
dėstau dėstau, ranką koją - mirdavom iš juoko visi, bet išmokom.
**Nu kas čia dabar per mąstymas, jau gausi lupt - visada reik tikėtis geriausio, tik tai yra mūsų tikslas
Oj kaip faina laika praleidot

100% sutinku

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 28, 11:16)
O musu diena siandien siaubingai prasidejo Mano maze apie 7 atsikele, o as dar miego norejau, pasiguldziau ja salia saves, papuli daviau ir gulinejau sau pati. Tadu vyresnele atejo, gavom pasislinkt ir as uzmigau... Tik girdziu bumt Ogi mano maziuke iskrito is mano lovos Tai visa ryta dabar toks skaudulys yra, labai labai issigando Nosyte truputuka raudona, o siaip tai daugiau nieko... Tikekimes, kad viskas bus gerai bet taaaip sirdi skauda

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 28, 11:23)
AS taip dziaugiausi, kad mano maziuke jau apsiverte uzvakar net 2 kartus, bet vakar nei karto nepavyko Ar cia nuo nuotrikos jai priklauso, ar ji vel regresuoja? Mums taip buvo su galvytes kelimu, nes vis nekele ir nekele, o po to pradejo kelt ir vel uz savaoteles nebekele
Tadu ir vel ismokom is naujo kelt, kai buvo biski daugiau nei 4 menesiukai

Mano Zygis ejo etapais taip galima pavadint

Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2009 07 28, 13:19)
baik tu, išprotėt gali galvodama apie blogiausią
tada pasaulis tamsiom spalvom nuspalvintas kasdien, aš taip nemoku. Aš džiaugiuosi kiekvienu rytu ir tikiu, kad kitas rytas bus dar gražesnis. tegul ne toks, kokio norėčiau, apie kokį svajoju, bet gražesnis už vakar
negali pakeist neįmanomo, bet mokykis džiaugtis tuo ką turi

negali pakeist neįmanomo, bet mokykis džiaugtis tuo ką turi

Butent