Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 27, 16:46)
O vakar kas nutiko wub.gif Gulejom ant pilviuko ir apsiverte ant nugarytes wub.gif 2 kartus sitaip mums pavyko wub.gif Tai jau man laimes buvo wub.gif

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 18:01)
turim baisią madą žiotis tol, kol pradeda vimdyti ir dar prie viso to rėkti  doh.gif  doh.gif  tai taip išmuša iš vėžių, kad net bartis imu, čiaupiu jos burną, bet kur tau  doh.gif  nesuprantu, koks jai malonumas net vimdytis ir žiotis kol jau kvėpuot nebegali  doh.gif

O ka gydytojai sako i ta jos ziovavima?

Pamenu kaip mano Zygis ryti nemokejo kiek mes vargom doh.gif kol nepapuolem i sanatorija ir neparode pratimukus,pradejau juos daryt masazuot ir viskas susitvarke thumbup.gif o nervas imdavo kai tik valgyt taip ir ziovavimas ir vemimas prasidedavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 16:01)
mane ir gąsdina protinis atsilikimas  verysad.gif
šaunuolė mažylė, kad vartytis ėmė  4u.gif  mes dar nesivartom  verysad.gif  ir dar turim baisią madą žiotis tol, kol pradeda vimdyti ir dar prie viso to rėkti  doh.gif  doh.gif  tai taip išmuša iš vėžių, kad net bartis imu, čiaupiu jos burną, bet kur tau  doh.gif  nesuprantu, koks jai malonumas net vimdytis ir žiotis kol jau kvėpuot nebegali  doh.gif

Jo,protinis atsilikimas tai ne kas... Kaip sakant, kai eiti negali, tai i vezimeli isesi ar lazda pasiremsi, bet kai jau galvvele neveikia, cia jau niekuom nebeparemsi verysad.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif

http://www.delfi.lt/...ue#quiz_content
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Jo, Grybauskaitė vetavo, o vyriausybė vis tiek savo padarys, tą kubilą ant rogučių ir į mišką...
Nike, negąsdinu, tiesiog visad reikia tikėtis blogiausio, o kai tai neįvyks, vadinasi blogiau jau nebus smile.gif

Atsakyti
Labas rytas, nu ir prirašėt blink.gif
Mes vakar kaimuke atsipūtėm, fainas oras, nekaršta, o jau šiandien - visi taukai nutirps man, laukia krepšys agurkų, krepšys krapų ir krepšys grybų rolleyes.gif

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 26, 21:01)
Per 118info parsisiusk telefona ir uzsiregistruosi tik neatsimenu ar reik siuntimo jei turesi blogiau nebus.ir teks eileje palaukt.ten istiesu specelistai faini.

neurologas jaučiu turi rašyt siuntimą.

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 26, 23:24)
Aciukas  Bandysiu ikelt dar kokia nuotraukyte 

as siandien tokia kaip gyvas lavonas vaikstau  Po gimdymo prasidejus menesinem baisus pms'as prasidejo  1-3 dienas kaip leisgyve vaikstau, pastoviai galova skauda ir miego noriu o su dviem vaikais tai negaliu sau leisti gulineti

Fainuolė wub.gif

jei nemaitini, bandyk kokius homeopatinius vaistukus, kam kankintis.

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 10:42)
tai va, dabar subinę kiloja ir taip keliauja po lovą biggrin.gif

lotuliukas.gif jaučiu geras vaizdas

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 12:17)
tai išmokau sėdėdama miegoti, arba iš viso nemiegoti...

vargšiukė unsure.gif

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 27, 14:12)
O mokint nebandei?  smile.gif as saviski sliauzot ismokiau  biggrin.gif

jo, ir aš Roką mokinau doh.gif kaip atsimenu lotuliukas.gif dėstau dėstau, ranką koją - mirdavom iš juoko visi, bet išmokom.

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 14:17)
Ramunka, ji neišsiima rankų iš po savęs, kai ant pilvo paguldau..ir nesiremia kai ant keturių statau, silpnos rankutės labai, tiesiamieji raumenukai silnpi..

raumenukai pastiprės, bet tikrai bandyk vis kasdien pamokint, svarbu, kad ji jau turi norą judėti.

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 27, 16:46)
Bet cia jau nebe fizinis, o protinis atsilikimas, tai jau jokiu pratimuku ir nebebus g.gif

neprisimenu, ar praleidau, kas tavo mergytei?

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 27, 18:33)
sunerimau del protinio atsilikimo  unsure.gif psichologe mus ivertino viska pagal amziu  g.gif blogiau jau nebus  schmoll.gif ?

jei raida atitinka, anau, kad neturėtų blogėti, svarbu, kad tik sveikutė augtų.

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 10:30)
Labas rytas smile.gif
*Jo, Grybauskaitė vetavo, o vyriausybė vis tiek savo padarys, tą kubilą ant rogučių ir į mišką...
**Nike, negąsdinu, tiesiog visad reikia tikėtis blogiausio, o kai tai neįvyks, vadinasi blogiau jau nebus smile.gif

*lotuliukas.gif oi, negaliu, jau tavo išsireiškimai, tai kaip visada originalūs

**Nu kas čia dabar per mąstymas, jau gausi lupt - visada reik tikėtis geriausio, tik tai yra mūsų tikslas, nors jei nepavyks, labai skaudės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 10:30)
Labas rytas smile.gif
Jo, Grybauskaitė vetavo, o vyriausybė vis tiek savo padarys, tą kubilą ant rogučių ir į mišką...
Nike, negąsdinu, tiesiog visad reikia tikėtis blogiausio, o kai tai neįvyks, vadinasi blogiau jau nebus smile.gif

jo rogutes geras thumbup.gif pritariu drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 07 28, 08:47)

jei nemaitini, bandyk kokius homeopatinius vaistukus, kam kankintis.

As vis dar maitinu savo pupa wub.gif ir dar ilgai zadu maitint, nes cia, pas mumi, visokie kiauliu gripai siaucia, tai nors biski imuniteto gaus is manes ax.gif Pamenu, kad drauge minejo kazkokius vitaminus, kur ir nesciosioms galima gert, bet va, protelis trumpas, nebepamenu lotuliukas.gif

O musu diena siandien siaubingai prasidejo cray.gif Mano maze apie 7 atsikele, o as dar miego norejau, pasiguldziau ja salia saves, papuli daviau ir gulinejau sau pati. Tadu vyresnele atejo, gavom pasislinkt ir as uzmigau... Tik girdziu bumt fear.gif Ogi mano maziuke iskrito is mano lovos cray.gif Tai visa ryta dabar toks skaudulys yra, labai labai issigando sad.gif Nosyte truputuka raudona, o siaip tai daugiau nieko... Tikekimes, kad viskas bus gerai verysad.gif bet taaaip sirdi skauda cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 28, 11:16)
As vis dar maitinu savo pupa wub.gif ir dar ilgai zadu maitint, nes cia, pas mumi, visokie kiauliu gripai siaucia, tai nors biski imuniteto gaus is manes ax.gif Pamenu, kad drauge minejo kazkokius vitaminus, kur ir nesciosioms galima gert, bet va, protelis trumpas, nebepamenu lotuliukas.gif

O musu diena siandien siaubingai prasidejo cray.gif Mano maze apie 7 atsikele, o as dar miego norejau, pasiguldziau ja salia saves, papuli daviau ir gulinejau sau pati. Tadu vyresnele atejo, gavom pasislinkt ir as uzmigau... Tik girdziu bumt fear.gif Ogi mano maziuke iskrito is mano lovos cray.gif Tai visa ryta dabar toks skaudulys yra, labai labai issigando sad.gif Nosyte truputuka raudona, o siaip tai daugiau nieko... Tikekimes, kad viskas bus gerai verysad.gif bet taaaip sirdi skauda cray.gif

vargsiukai doh.gif console.gif
Atsakyti
AS taip dziaugiausi, kad mano maziuke jau apsiverte uzvakar net 2 kartus, bet vakar nei karto nepavyko verysad.gif Ar cia nuo nuotrikos jai priklauso, ar ji vel regresuoja? verysad.gif Mums taip buvo su galvytes kelimu, nes vis nekele ir nekele, o po to pradejo kelt ir vel uz savaoteles nebekele unsure.gif Tadu ir vel ismokom is naujo kelt, kai buvo biski daugiau nei 4 menesiukai huh.gif

Atsakyti

4u.gif apžiūrėk apčiupinėk ar niekur neskauda, nėr mėlynių ir panašiai. Stebėk kaip valgo. viskas bus gerai 4u.gif

GREK, būtent, kad nebūt skaudu galvoji apie blogiausią....
Atsakyti

O musu diena siandien siaubingai prasidejo

vargšiukė, nu gal nieko bus g.gif

QUOTE(Jameelah @ 2009 07 28, 11:23)
AS taip dziaugiausi, kad mano maziuke jau apsiverte uzvakar net 2 kartus, bet vakar nei karto nepavyko

nu neturėtų taip būt, dažniau leisk pasivoliot ant žemės, atsimins vėl.

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 28, 12:59)
GREK, būtent, kad nebūt skaudu galvoji apie blogiausią....

baik tu, išprotėt gali galvodama apie blogiausią schmoll.gif tada pasaulis tamsiom spalvom nuspalvintas kasdien, aš taip nemoku. Aš džiaugiuosi kiekvienu rytu ir tikiu, kad kitas rytas bus dar gražesnis. tegul ne toks, kokio norėčiau, apie kokį svajoju, bet gražesnis už vakar ax.gif
Mesk tokias mintis iš galvos, aukščiau nosį, negali pakeist neįmanomo, bet mokykis džiaugtis tuo ką turi console.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 07 28, 13:19)
vargšiukė, nu gal nieko bus  g.gif
nu neturėtų taip būt, dažniau leisk pasivoliot ant žemės, atsimins vėl.
baik tu, išprotėt gali galvodama apie blogiausią  schmoll.gif tada pasaulis tamsiom spalvom nuspalvintas kasdien, aš taip nemoku. Aš džiaugiuosi kiekvienu rytu ir tikiu, kad kitas rytas bus dar gražesnis. tegul ne toks, kokio norėčiau, apie kokį svajoju, bet gražesnis už vakar  ax.gif
Mesk tokias mintis iš galvos, aukščiau nosį, negali pakeist neįmanomo, bet mokykis džiaugtis tuo ką turi  console.gif

va teisingai nosi reikia aukstyn thumbup.gif as va galvojau kad neimanoma bus kad zuikis vel miegos kaip miegojes ,o ka jus galvojat susitvarke tfutfutfu musu miegai gryzom prie seno ritmo : 21.30 miegucio ,3 naktipieciai,6 pas mama i lova ( cia naujove liezuvis.gif ) ir miegutis iki 8 h doh.gif grys vyras taoi gal atpratinsim ,o tai taip seniai miegojau kad man taip gera miegot ,kad net mazge imu i lova kad tuk ji ilgiau miegotu blush2.gif
Atsakyti