Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 12:17)
Nike, Andrėja buvo zonduojama 23 dienas, ir, kaip pamenu, rugsėjo 30 dieną pradėjo gerti iš buteliuko, tada dar savaitę palaikė skyriuje ir namo paleido, po savaitės namuose prasidėjo problemos su valgymu..tai ji per tą mėnesį ligoninėj kai priaugo kilogramą, tai buvo jos didžiausias priaugimas. Dabar ji sveria gal 7500, bet juk jai tuoj 11 mėn smile.gif o ūgio buvo 74 cm..o dėl miegojimo, tai ilgai ir aš nesidžiaugiau ramiu miegu biggrin.gif nuo didelių dozių vaistų ir antibiotikų jai labai naktimis skaudėjo pilvuką, tai išmokau sėdėdama miegoti, arba iš viso nemiegoti...

na mums gryzus namo miegas naktimis buvo geras thumbup.gif iki 6 men doh.gif nenoriu prisneket (tfutfutfu)bet lyg jau normaliai vel ismiegam visa nakty su 1 atsikelimu 4u.gif o su pilvuku mes bedu turejom iki 3 men _ tipo diegliai buvo doh.gif

daugiau jokiu bedu ,tik pirma kart pasirgom budamos 7 men ,ausis doh.gif

jei as teisingai supratau tavo mergiote sliauzia ? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 27 liepos 2009 - 11:23
Nea, ji tik nori labai tai daryti, bet..rankutėmis nesispiria, bet kai ant nugaros guli, tai subiniuką kilnodama gražiai juda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 13:29)
Nea, ji tik nori labai tai daryti, bet..rankutėmis nesispiria, bet kai ant nugaros guli, tai subiniuką kilnodama gražiai juda biggrin.gif

thumbup.gif saunuoliuke mergaite tavo .................. juk stengiasi kaip teb bebutu thumbup.gif maniske nori sedet ,o rankos nelabai remiasi doh.gif dirbam ant to dabar cool.gif o stovet nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 26, 23:24)
bet nuo 6 menesiuku sunkiai su svoriu sekesi... Nuo 7 iki 9 menesiu tepriaugo 20 gramu, bet uztad dabar biski ginames, jau 120 gr per 3 savaites priaugom!!!

Jeee!!! Ismokau pagaliau!!! Aciu, Ramunka 4u.gif

as siandien tokia kaip gyvas lavonas vaikstau unsure.gif Po gimdymo prasidejus menesinem baisus pms'as prasidejo doh.gif 1-3 dienas kaip leisgyve vaikstau, pastoviai galova skauda ir miego noriu doh.gif o su dviem vaikais tai negaliu sau leisti gulineti doh.gif

Mano Zygiui iki dabar su svoriu problemos doh.gif nu sausainis totalus doh.gif o maistui isrankus doh.gif bet kad ir mes ne is stambiuju rolleyes.gif

Nu kokia grazuolyte tavo pupa wub.gif wub.gif pietietisku bruozu turi rolleyes.gif

Ner uz ka friends.gif

Uj laikykis mamka unsure.gif nepasiduok pmsinei nuotaikai,imk balioneli reksacini 4u.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 13:29)

O mokint nebandei? smile.gif as saviski sliauzot ismokiau biggrin.gif
Atsakyti
Ramunka, ji neišsiima rankų iš po savęs, kai ant pilvo paguldau..ir nesiremia kai ant keturių statau, silpnos rankutės labai, tiesiamieji raumenukai silnpi..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 14:17)
Ramunka, ji neišsiima rankų iš po savęs, kai ant pilvo paguldau..ir nesiremia kai ant keturių statau, silpnos rankutės labai, tiesiamieji raumenukai silnpi..

verysad.gif nu nieko mankstinsites,masazuosites ir sustipresit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 14:17)

mes ir anksciau nieko schmoll.gif bet .......... dabar jau gan gerai ,o sedet tiesiog mokinu bigsmile.gif prisitaikiau prie jos megstamu pozu ir stiprinam rankas drinks_cheers.gif svarbu nenukabint nosies mirksiukas.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 27, 08:28)
Mano berniukui svoris auga sunkiai gal del to kad jis pats maistelio nekramto g.gif jis springsta as turiu viska maltir skyscius geria nenoriai g.gif

O kiek jam jau laiko yra? blush2.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 08:42)
na jau groooooožis  wub.gif  wub.gif
Labas rytas smile.gif
Mano Andrėja ir sunkiai svorį augina..iki 5 mėnesių atsisakydavo valgyti visai arba pildavom švirkštu už žando, o kad nevimčiotų šokom, dainavom ir kitaip dėmesį nuvedinėjom..paskui pradėjo pati valgyti, bet atsisakė valgyti daržovių tyres, vaisius, nuo 6  mėn vėl viskas pasikeitė, dabar tik vaisių nevalgo, tiesa, kai dantys ėmė kaltis, labai prastai ėmė valgyti, ji nori, bet nevalgo, tai ir kariaujam sad.gif tikiuosi, kad nekris svoris..kramto pati, nors jai mieliau yra maltas maistas, nemoka kąsti ir jei ką gauna burnon, tai iš karto čiulpia, kai gimė, neturėjo to reflekso, nes labai buvo pažeistos smegenys, beveik jokių refleksų neturėjo pirmą mėnesį, buvo zonduojama ir gulėjo kaip malkutė... verysad.gif tai va, dabar subinę kiloja ir taip keliauja po lovą biggrin.gif

Mes del to net ir nepegalvojom nieko blogo, nes manoji tai jau toooooookia judri doh.gif Kartais jauciuosi kaip slapia zuvi rankose laikydama lotuliukas.gif Bet kartais tas judrumas ir kisa mumskojyte. Ji pastaruoju metu man labai graziai sedi, bet ji daznai kazkaip ta uzpakaliuka kelia ir tada bumt buna doh.gif Nedaeina jai, kad nukris ir viskas doh.gif

O vakar kas nutiko wub.gif Gulejom ant pilviuko ir apsiverte ant nugarytes wub.gif 2 kartus sitaip mums pavyko wub.gif Tai jau man laimes buvo wub.gif

As ja bandau paguldyti keturiom, bet ji man nei sekundes neissilaiko, tuoj pat griuna i sona unsure.gif Net nebando ji pakolkas judet aplinkui. Kai kurie vaikai sukinejasi nuo pilvo ant nugaros ir t.t.taip pasiekdami norima daikta, bet jeigu ir vartysis ji, as nemanau, kad ji supras, kad galima taip judet unsure.gif Bet cia jau nebe fizinis, o protinis atsilikimas, tai jau jokiu pratimuku ir nebebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 27, 16:46)

O vakar kas nutiko wub.gif Gulejom ant pilviuko ir apsiverte ant nugarytes wub.gif 2 kartus sitaip mums pavyko wub.gif Tai jau man laimes buvo wub.gif

Bet cia jau nebe fizinis, o protinis atsilikimas, tai jau jokiu pratimuku ir nebebus g.gif

mane ir gąsdina protinis atsilikimas verysad.gif
šaunuolė mažylė, kad vartytis ėmė 4u.gif mes dar nesivartom verysad.gif ir dar turim baisią madą žiotis tol, kol pradeda vimdyti ir dar prie viso to rėkti doh.gif doh.gif tai taip išmuša iš vėžių, kad net bartis imu, čiaupiu jos burną, bet kur tau doh.gif nesuprantu, koks jai malonumas net vimdytis ir žiotis kol jau kvėpuot nebegali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 18:01)
mane ir gąsdina protinis atsilikimas  verysad.gif
šaunuolė mažylė, kad vartytis ėmė  4u.gif  mes dar nesivartom  verysad.gif  ir dar turim baisią madą žiotis tol, kol pradeda vimdyti ir dar prie viso to rėkti  doh.gif  doh.gif  tai taip išmuša iš vėžių, kad net bartis imu, čiaupiu jos burną, bet kur tau  doh.gif  nesuprantu, koks jai malonumas net vimdytis ir žiotis kol jau kvėpuot nebegali  doh.gif

ytariu cia mergaite daro nevalingai ,tiesiog cia nemalonumas o signalas is smegeneliu verysad.gif

sunerimau del protinio atsilikimo unsure.gif psichologe mus ivertino viska pagal amziu g.gif blogiau jau nebus schmoll.gif ?
Atsakyti
tai manyčiau, kad ne iš malonumo, bet kaip erzina tas žiojimasis, siaubas ...
Nike, blogiau visada gali būti, net ir esant labai gerai.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 19:46)
tai manyčiau, kad ne iš malonumo, bet kaip erzina tas žiojimasis, siaubas ...
Nike, blogiau visada gali būti, net ir esant labai gerai.. sad.gif

oi Medute ,tu mane vis prigasdini unsure.gif
Atsakyti