QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 27, 08:28)
Mano berniukui svoris auga sunkiai gal del to kad jis pats maistelio nekramto

jis springsta as turiu viska maltir skyscius geria nenoriai
O kiek jam jau laiko yra?
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 27, 08:42)
na jau groooooožis
Labas rytas

Mano Andrėja ir sunkiai svorį augina..iki 5 mėnesių atsisakydavo valgyti visai arba pildavom švirkštu už žando, o kad nevimčiotų šokom, dainavom ir kitaip dėmesį nuvedinėjom..paskui pradėjo pati valgyti, bet atsisakė valgyti daržovių tyres, vaisius, nuo 6 mėn vėl viskas pasikeitė, dabar tik vaisių nevalgo, tiesa, kai dantys ėmė kaltis, labai prastai ėmė valgyti, ji nori, bet nevalgo, tai ir kariaujam

tikiuosi, kad nekris svoris..kramto pati, nors jai mieliau yra maltas maistas, nemoka kąsti ir jei ką gauna burnon, tai iš karto čiulpia, kai gimė, neturėjo to reflekso, nes labai buvo pažeistos smegenys, beveik jokių refleksų neturėjo pirmą mėnesį, buvo zonduojama ir gulėjo kaip malkutė...

tai va, dabar subinę kiloja ir taip keliauja po lovą
Mes del to net ir nepegalvojom nieko blogo, nes manoji tai jau toooooookia judri

Kartais jauciuosi kaip slapia zuvi rankose laikydama

Bet kartais tas judrumas ir kisa mumskojyte. Ji pastaruoju metu man labai graziai sedi, bet ji daznai kazkaip ta uzpakaliuka kelia ir tada bumt buna

Nedaeina jai, kad nukris ir viskas
O vakar kas nutiko

Gulejom ant pilviuko ir apsiverte ant nugarytes

2 kartus sitaip mums pavyko

Tai jau man laimes buvo
As ja bandau paguldyti keturiom, bet ji man nei sekundes neissilaiko, tuoj pat griuna i sona

Net nebando ji pakolkas judet aplinkui. Kai kurie vaikai sukinejasi nuo pilvo ant nugaros ir t.t.taip pasiekdami norima daikta, bet jeigu ir vartysis ji, as nemanau, kad ji supras, kad galima taip judet

Bet cia jau nebe fizinis, o protinis atsilikimas, tai jau jokiu pratimuku ir nebebus
Gime 3.000 kg
6 men. 6.710
9 men. 6.960
14 men. 7.4 kg