Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 21:19)

Mano Deimantelis nuo 4nakties nemiega retai kada keliasi 5ryto.mes abu naktinukai. o kada buna pilnatis buna suirzes. g.gif ar jusu vaikiukam neturi itakos menulis?

zinok nzn ,maniske iki 6 ,5 men nakty buvo auksinis vaikas ,kaip laikrodis 3h valgyt ir iki 7 nuo 22h thumbup.gif o dabar kosmaras kuiciasi verkia muistosi ,tikiuosi dantys tai,,,,,,,,,,,,,, doh.gif ir kad praeis greit doh.gif nes vienai sunku ir nakty ir dienaa nemiegojus but .......... na dar 3 savaites ir MB grys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 24 liepos 2009 - 20:31
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 22:31)
zinok nzn ,maniske iki 6 ,5 men nakty buvo auksinis vaikas ,kaip laikrodis 3h valgyt ir iki 7 nuo 22h  thumbup.gif o dabar kosmaras kuiciasi verkia muistosi ,tikiuosi dantys tai,,,,,,,,,,,,,,  doh.gif ir kad praeis greit  doh.gif nes vienai sunku ir nakty ir dienaa nemiegojus but .......... na dar 3 savaites ir MB grys  thumbup.gif
Taip tai gali buti del dantuku.jei dar seilyciu padaugejo jei nori viska kist i burnyte ir supyksta tai laukit dantuku. lotuliukas.gif As jau 5metai nezinau kas yra geras miegas.Auga trys berniukai issimiegosiu kai pasensiu. lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 22:45)
Taip tai gali buti del dantuku.jei dar seilyciu padaugejo jei nori viska kist i burnyte ir supyksta tai laukit dantuku. lotuliukas.gif As jau 5metai nezinau kas yra geras miegas.Auga trys berniukai issimiegosiu kai pasensiu. lotuliukas.gif
Labanaktukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 21:51)

Papildyta:
Labanaktukas tongue.gif

jo seiliu yra ,rankas kisasi ,as jai tyreles sausksta o ji dar ir pirstus susikisa o poto i plaukus su tais pirstais doh.gif laukiu nedaug jau liko ,bet ytarimas jog mum du apatiniai ri du virsutiniai g.gif

gero sestadienio ,as ryt varau i kaima ,jei iseis tai grybaut isleksiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 24 liepos 2009 - 21:03
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 20:18)

Vai kaip aciu wub.gif 4u.gif

Mano Deimantelis nuo 4nakties nemiega retai kada keliasi 5ryto.mes abu naktinukai. o kada buna pilnatis buna suirzes. g.gif ar jusu vaikiukam neturi itakos menulis?

Buna irzlesnis cool.gif bet miega nakti gerai.kai maziukas buvo vargdavau,labai neramiai miegodavo cool.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 22:02)
as ryt varau i kaima ,jei iseis tai grybaut isleksiu  tongue.gif

Gero ir tau savaitgalio mirksiukas.gif jaunatis pats grybu augimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 24 liepos 2009 - 21:15
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 24, 23:14)
Vai kaip aciu  wub.gif  4u.gif
Buna irzlesnis  cool.gif bet miega nakti gerai.kai maziukas buvo vargdavau,labai neramiai miegodavo  cool.gif
Gero ir tau savaitgalio  mirksiukas.gif jaunatis pats grybu augimas  thumbup.gif

Prisiminiau zinokit nebegausim kelionpinigiu kur po 32lt.mokedavo. jau ateme.
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 23:17)

Kaaaaaaaaaaaaa?????????? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif kur tai radot parasyta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 25 liepos 2009 - 00:23
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 25, 02:13)
Kaaaaaaaaaaaaa??????????  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif kur tai radot parasyta?  g.gif
Labas Rytelis 4u.gif Mano vyras vaziavo i soc.skyriu tvarkyt vaikams nemokamus pietus mokyklai ir soc.pasalpa mums tai priklauso nes turim tris vaikus ir slaugantis yra vyras nes as turiu 2grupe.tai va inspektore pasake ar zinot
kad nebegausit kelionpinigiu jau nueme ir vaikeliui ir man as grupe turiu is vaiktstes ir be termino tai kelionpinigius gaudavau ir as.Berots rugpjuti jau negausim.Mano uosviene kadangi jau sena ji irgi gaudavo pas ja ten daug ligu ji turi 1gr.tai ji jau nebegavo. doh.gif unsure.gif verysad.gif Jiems jau nera nieko svento jei dryso skriausti pacius pazeidziamiausius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 25, 06:33)
Labas Rytelis 4u.gif Mano vyras vaziavo i soc.skyriu tvarkyt vaikams nemokamus pietus mokyklai ir soc.pasalpa mums tai priklauso nes turim tris vaikus ir slaugantis yra vyras nes as turiu 2grupe.tai va inspektore pasake ar zinot
kad nebegausit kelionpinigiu jau nueme ir vaikeliui ir man as grupe turiu is vaiktstes ir be termino tai kelionpinigius gaudavau ir as.Berots rugpjuti jau negausim.Mano uosviene kadangi jau sena ji irgi gaudavo pas ja ten daug ligu ji turi 1gr.tai ji jau nebegavo. doh.gif  unsure.gif  verysad.gif Jiems jau nera nieko svento jei dryso skriausti pacius pazeidziamiausius doh.gif
O dar ka girdejau apie sauskelnes del ko mes vargstam ir negaunam pampers sauskelniu. doh.gif doh.gif buvo paskelbtas konkursas ji laimejo tas tiekejas kuris tiekia Hapi sauskelnes.jos ligoniu kasoms atseina pigiau. doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 24, 18:17)
Vaaaauuu kokia sauluoliuke  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu kaip man smagu del jusu  wub.gif  thumbup.gif
Oj ne patikek tik ne man  schmoll.gif man neuztekdavo kantrybes jei kas nesigaudavo  doh.gif ir pazliumbdavau ir parekdavau ant saves i kita kambari nuejus,kad Zygis nematytu  biggrin.gif uztat sakau mane jis jos ir ismokino  wub.gif
Kiek jau laiko lovos rezimas?  smile.gif
Cia daug kam taip manau pasakyta yra  smile.gif ne isimtis ir mes mus isvis gyva mesa vadino  :bltai va ir irodziau kad ta mesa dar ir sedet,vaiksciot ir kal

Pasikartosiu ,nes labai sunku atsirinkt kur atsakymas  cool.gif  4u.gif
Norint atsakyti posta spaudi desinej pusej apacioje "atsakyti" ir rasai  o jei nori atsakyti ne i viena posta tada spaudi "cituoti" ir susirenki visus postus i kuriuos nori atsakyti  cituojant posta neistrynti paskutiniu eiluciu skliausteliuose tada viskas aiskiai pasicituos ir bus skirtas tam zmogui kuriam nori atsakyti  4u.gif
Papildyta:
Atsiusk ir mums to karscio  biggrin.gif jau nusibodo lyja ir lyja diena dienon  doh.gif

mielai pasidalinsiu tuo karsciu, kokiu adresu atsiusti? g.gif girdejau kalbant , kad is vaikuciu spaudziat viska ka galit tad ir mano situacija ta pati norejau, kad iki dvieju metuku ismoktu atsisesti, bet kip sakoma smegenu nepakeisi. dabar jam trys su puse, o vis dar nesedim nors dirbam istisai, ka jau padarysi... bet ranku nenuleidziam as tikiu, kad mano maziuis vaikscios. nors kartais taip sunku pasidaro, paverkiu, palakstau su masina, kad nervai nurimtu ir toliau pirmyn. ismokau daktaru klausyti, bet i galva per daug neimti. apie maniski irgi buvo kalbama nurasytas, bet stumemes pirmyn isleto bet stumemes tad mergaites stiprybes jums zinau ka jauciat, nes pati ta issgyvenu...
Atsakyti
QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 25, 05:33)
Mano vyras vaziavo i soc.skyriu tvarkyt vaikams nemokamus pietus mokyklai ir soc.pasalpa mums tai priklauso nes turim tris vaikus ir slaugantis yra vyras nes as turiu 2grupe.tai va inspektore pasake ar zinot
kad nebegausit kelionpinigiu jau nueme ir vaikeliui ir man as grupe turiu is vaiktstes ir be termino tai kelionpinigius gaudavau ir as.Berots rugpjuti jau negausim.Mano uosviene kadangi jau sena ji irgi gaudavo pas ja ten daug ligu ji turi 1gr.tai ji jau nebegavo. doh.gif  unsure.gif  verysad.gif Jiems jau nera nieko svento jei dryso skriausti pacius pazeidziamiausius doh.gif

Na nezinau isknisau visa soc.ministerijos puslapi ir niekur apie tai neradau parasyta g.gif tokius dalykus manau turetu pranesti bent jau per zinias cool.gif
gal cia asmeniskai tik jums nueme g.gif na nezinau belieka tik laukti rugpjucio cool.gif

QUOTE(audratum @ 2009 07 25, 11:38)
mielai pasidalinsiu tuo karsciu, kokiu adresu atsiusti?

girdejau kalbant , kad is vaikuciu spaudziat viska ka galit tad ir mano situacija ta pati norejau, kad iki dvieju metuku ismoktu atsisesti, bet kip sakoma smegenu nepakeisi. dabar jam trys su puse, o vis dar nesedim nors dirbam istisai, ka jau padarysi... bet ranku nenuleidziam as tikiu, kad mano maziuis vaikscios. nors kartais taip sunku pasidaro, paverkiu, palakstau su masina, kad nervai nurimtu ir toliau pirmyn. ismokau daktaru klausyti, bet i galva per daug neimti. apie maniski irgi buvo kalbama nurasytas, bet stumemes pirmyn isleto bet stumemes tad mergaites stiprybes jums zinau ka jauciat, nes pati ta issgyvenu...

Na ne karta sakiau kad atostogaujam Danijoj smile.gif ir profilyje tai parasyta mirksiukas.gif

Saunuole kad nenuleidi ranku thumbup.gif tikejimas ir begalinis darbas daro stebuklus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 25 liepos 2009 - 12:32
[quote=Ramunka:),2009 07 25, 14:27]
Na nezinau isknisau visa soc.ministerijos puslapi ir niekur apie tai neradau parasyta g.gif tokius dalykus manau turetu pranesti bent jau per zinias cool.gif
gal cia asmeniskai tik jums nueme g.gif na nezinau belieka tik laukti rugpjucio cool.gif
Noreciau kad tai butu netiesa bet musu miestelyje yra dar viena moteryte ji augina mergite desimties m.tai jai ta pati sake. doh.gif
Atsakyti
Sveikos uogos,
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 14:25)
nera pas mano vaika "centro" va ...........  :

o kas tau čia taip sakė? Pagal aprašymą tavo, tada kojyčių raumenys silpni g.gif

QUOTE(Mimmi @ 2009 07 24, 14:33)
.Mano mergaitei daugybinės kaulų egzostozės,kaulų augliai.Turim lengvą invalidumą.Mus per metus operuoja kartą ar du.Dabar laukiam sudėtingos klubų operacijos.Bet mano mergytė dar per maža,todėl daktarai  leido pirmą klasę baigti.

o tu vargeli, kaip gaila, kantrybės ir sveikatukės jum abiem 4u.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 15:42)
tfutfutfu nenori persigirrt bet va po 5  mankstu ka mokam 

nu labai šaunu, stumiatės kaip reikiant į priekį, valio, taip ir toliau.

ar jusu vaikiukam neturi itakos menulis?

aišku, kad turi, ne tik vaikam, aš ir pati kaip zombis vaikštau nemiegojus.

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 24, 21:31)
na dar 3 savaites ir MB grys  thumbup.gif

nu va, kiek nedaug liko, leis tau atsipūst biskelį.

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 24, 23:17)

man blondinei paaiškinkit, kokie čia pinigai?

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 25, 06:02)
O dar ka girdejau apie sauskelnes

jo, žinau ir aš, nebent dar tinka 4 dydis, tada gautum dar.

QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 25, 13:27)
profilyje parasyta 

geriau pasakyk, kada ten koks svarbesnis įrašas bus, čia danija tai juokas įrašyt ax.gif tik nemušk labai blush2.gif

QUOTE(Dalmantinelota @ 2009 07 25, 15:57)

Noreciau kad tai butu netiesa bet musu miestelyje yra dar viena moteryte ji augina mergite desimties m.tai jai ta pati sake. doh.gif

tai gal čia koks vietos valdžios sprendimas pataupyt?
Atsakyti