Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(GREK @ 2009 07 21, 17:15)
smile.gif neapsižiūrėsi kaip užaugs, ir aš atrodo taip neseniai tokį kruopą 1.800g laikiau pirmą kart ant rankų, o dabar va, valgo sau spagečius ir vargo nemato  lotuliukas.gif
nuotraukoj ir nepamatysi nors, sakau, kas nežino, tai nelabai ir pastebi.

Saunuolis vaikis thumbup.gif o kam jam vargas tegu mama varga nesa lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pasirodau ir aš savo buvusiam rojuke. Ech kaip norėtusi įlyst į šias foto ir vėl ten atsidurt... rolleyes.gif doh.gif doh.gif doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 21 liepos 2009 - 18:05
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 07 21, 18:47)
Na pasirodau ir aš savo buvusiam  rojuke. Ech kaip norėtusi įlyst į šias foto ir vėl ten atsidurt...  rolleyes.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

wub.gif mhmm, faina kaip, ir aš jau noriu ten pabuvot bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
visur vaišinu, tai ir pas jus nuo pat ryto su lauktuvėm

user posted image
Atsakyti
GREK, išdalinsi visą kibirą vyšnių, nieko pačiai neliks biggrin.gif

Labas rytas ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 22, 10:47)
GREK, išdalinsi visą kibirą vyšnių, nieko pačiai neliks biggrin.gif

Labas rytas ir čia smile.gif

lotuliukas.gif nea, jau padariau kompotų pilnas stalas pririkiuotas ir trys krepšiai šaldikly bigsmile.gif
Ačiū Linalink už uogytes aciuks.gif
Atsakyti
laba ............. mes po manksteliu .......... rekem kaip visada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 07 22, 12:00)
laba ............. mes po manksteliu .......... rekem kaip visada  doh.gif

vaje, užjaučiu abi, ir kada jie supras, kad dėl jų viskas daroma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 07 21, 18:47)
Na pasirodau ir aš savo buvusiam  rojuke. Ech kaip norėtusi įlyst į šias foto ir vėl ten atsidurt...  rolleyes.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ojei tikrai kaip pas jus ten buvo grazu bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(GREK @ 2009 07 22, 10:26)
Labas rytas,
visur vaišinu, tai ir pas jus nuo pat ryto su lauktuvėm

O dekui dekui 4u.gif jei dar trukumas tresniu galit pas mus atvaziuot Zygis kemsa jau ne tik vakarais bet ir per pusrycius ir pietus lotuliukas.gif o jos kaip nesibaigia taip nesibaige doh.gif biggrin.gif

QUOTE(NikeZ @ 2009 07 22, 12:00)
laba ............. mes po manksteliu .......... rekem kaip visada  doh.gif

Kantrybes jums 4u.gif ir mano verkdavo labai.kol neissimankstinom,poto raumenukai atsipalaiduodavo issitreniruodavo,budavo lengviau ir ne taip skaudedavo mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
Mano Andrėja pyko tik pirmas savaites, kai guldydavo ant pilvo ir ji norėdavo galvą kelti, bet nepajėgdavo, va tada tai rėkė, bet dabar labai patenkinta ir laukia mankštos, supranta kada važiuojam į polikliniką, tai vaikas neš krykštauti ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 22, 13:25)
Mano Andrėja pyko tik pirmas savaites, kai guldydavo ant pilvo ir ji norėdavo galvą kelti, bet nepajėgdavo, va tada tai rėkė, bet dabar labai patenkinta ir laukia mankštos, supranta kada važiuojam į polikliniką, tai vaikas neš krykštauti ima biggrin.gif

bigsmile.gif va kaip smagu thumbup.gif ir pati geriau jautiesi kaip vaikas laimingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 22, 13:25)

nu geras thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2009 07 22, 12:44)
Ojei tikrai kaip pas jus ten buvo grazu  bigsmile.gif  thumbup.gif
O dekui dekui  4u.gif jei dar trukumas tresniu galit pas mus atvaziuot Zygis kemsa jau ne tik vakarais bet ir per pusrycius ir pietus  lotuliukas.gif o jos kaip nesibaigia taip nesibaige  doh.gif  biggrin.gif
Kantrybes jums  4u.gif ir mano verkdavo labai.kol neissimankstinom,poto raumenukai atsipalaiduodavo issitreniruodavo,budavo lengviau ir ne taip skaudedavo  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:
Laba diena  4u.gif

kojytes atsileidusios ,tfutfutfu o rankytes musu sunkesnes g.gif turiu klausima gal kas zinos ,mano mazge anksciau pastatyta stovedavo kaip styga ,dabar jau po biski kilnoja kojukes ,ar gali kisti spastika kojose ? juk nebuna lygtais pazeistois vcp tik rankutes g.gif na siiap kilo mintis man siandien tokia schmoll.gif juk nebus jau blogiau su kojukem kai matau jopg jau jas ir kilnoja ne tik kaio styga laiko g.gif
Atsakyti