Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

4u.gif ai jau tikrai grazus berniukai smile.gif blondinai zidraakiai smile.gif O pacios mamytes noras tureti dukryte ,igyvendinamas manau! smile.gif
Atsakyti
blush2.gif igyvendinamas tik nedabar gal kada veliau... dar visas demesys mazyliui, ieskojimas, veziojimas ir ttt. tas begalinis noras kad nors kiek jam pageretu. paprsciausiai bijau kad atsiradus dar vienam neistengsiu skirti jam tie k demesio kuriojam reikia. manau mane supras kiekviena mama , o pasvajoti juk galima
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 05 20, 15:57)
blush2.gif igyvendinamas tik nedabar gal kada veliau... dar visas demesys mazyliui, ieskojimas, veziojimas ir ttt. tas begalinis noras kad nors kiek jam pageretu. paprsciausiai bijau kad atsiradus dar vienam neistengsiu skirti jam tie k demesio kuriojam reikia. manau mane supras kiekviena mama , o pasvajoti juk galima

Pilnai tave suprantu ,as va antram neprisiruosiu,vis galvoju, kad nespesiu dviem is paskos lakstyt biggrin.gif O ir siaip man tokia baime yra, o kas jei ir antram kas nors ne taip bus...nors zinau kad medicina siais laikais jau daug pasiekusi ir gali nustatyt viska dar maziui negimus, bet vistiek baugu kazkaip man...
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 05 20, 17:22)
4u.gif sveikos aciu uz koplimentus, tokie fainuoliai gaunasi, kad vis dazniau save pagaunu galvojant apie trecia blush2.gif  labai jau noreciau mergaites...

gera mintis, mergaitė būtų kaip lėlė mirksiukas.gif

O aš tai jau gal daugiau nenoriu schmoll.gif , gana, jau gal senstu, kažkaip pavargstu greit. Ar čia tas pavasaris, ar šiaip viskas unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif kur ju sensti, asirastu ir butu gerai pamatytum. daumoteru ant senatves gimdosi ir atjauneja. o del viso kitko kaip mano mociute sako Dievas dave dantis duos ir duonos. jei ne mazio problemos tai jau seniai buciau sumascius. paskiu senatvei kaip smagu daug anuku ir vaikams geriau gali vienas i kita atsiremti. pvz as viena seimoj oi kaip bjauru.
Atsakyti
Laba smile.gif
aha, aš ir nejučiom pamąstau apie antrą, aišku, didelė baimė, kad vėl kas nors gali būti negerai..bet tikiu, kad taip jau nebebus. Bet pirmiausiai mažę reik ant kojų pastatyti, patiems atsitiesti truputį ir manau galima tėtį bus įkalbinėti antram hihihi.gif
Atsakyti
man taip pat sukirba tokia mintis apie antra. bet pirma reikia teveli surasti,o paskui jau kazka planuoti ax.gif bet kai maniske vis auga,maziau reikia apie ja sokineti,tokia laisvesne jauciuosi. o jai jau butu antras,oi net nezinau kaip susitvarkyciau. g.gif jausciausi prirista vel prie namu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Uzsilaksciau jau doh.gif su Zygimanto klase vazinejam i ekskursijas i savaite po kelis kartus,ko nesugebejom padaryt per visus metus tai dabar pa polnoj pragrame varom visur kur tik imanoma doh.gif biggrin.gif
Remontus miegamajo pagaliau baigem doh.gif dabar svaru,grazu,tvarkinga wub.gif

airija123 kas del lavelasu tai drinks_cheers.gif jau maniskis tai nagomanas doh.gif jei tik pas kuria moteriskos gimines atsove pamato lakuotus nagus prieis ir paims uz rankos nesvarbu pazystama ji ar ne doh.gif turiu visada but placiai atmerktom akim ir nepaleist jo is stebejimo zonos lotuliukas.gif

joolita niu ka as galiu tau pasakyt smile.gif kai pradejom gyvent kartu su MB pradzia buvo sunki,visko buvo. juk 6m gyvenom mes tik dviese.buvo pavydo scenu,nepasitikejimo,Zygis neprisileido MB laike atstuma,bet su laiku viskas keitesi ir ejosi tik geryn.o dabar viskas gerai draugai ir begaline meile vienas kitam wub.gif
Jo seima priima normaliai,didziule meile netryksta,bet ir neatstumia.bet as ir ne su jo seima ir gyvenu smile.gif man svarbu kaip sutare Zygis su MB,o ka mano kiti man nesvarbu smile.gif
Kad jauties atstumta tai naturalu jiems reik laiko,kad susivoktu,susituretu su viskuo man buvo panasiai,visi ziurejo labai atsargiai cool.gif nes tiesiog jie nebuvo gyvenime susiduria su neigaliukais ir nezinodavo kaip elgtis su juo.praejo keli metai kol suprato ir suvoke,kad jam gailescio nereik ir joks jis nevargsas doh.gif
asmeniskai as susideliojau prioritetus,man svarbu tas zmogus su kuriuo as gyvenu ir ka jis daro ir kaip jis elgiasi.o visi kiti man antram plane smile.gif jei tau su tuo zmogum gera,saugu,esi laiminga,jautiesi mylima ir mylinti ko dar reikia?
Butinai reiks pasimatyt kada drinks_cheers.gif

Audratum grazios nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(joolita @ 2009 05 21, 21:39)
man taip pat sukirba tokia mintis apie antra. bet pirma reikia teveli surasti,o paskui jau kazka planuoti ax.gif  bet kai maniske vis auga,maziau reikia apie ja sokineti,tokia laisvesne jauciuosi. o jai jau butu antras,oi net nezinau kaip susitvarkyciau. g.gif jausciausi prirista vel prie namu.

smile.gif sveika ir man taip atrode, kad atsiradus dviem nesusitvarkysiu. todel laukiau ilgai tarp mano vaiku 5 metu skirtumas labai daug ir dabar gailiuosi, kad negalvojau anksciau. su pirmu vaiku mokinausi, dirbau. vaikas uzaugo pas mociutes net neisivaizdavau kaip galima su vaiku sedeti namie ir apie antra ilgai net nebuvo kalbas vyras vis kalbindavo,o as tik galva purtydavau, bet va isejo netyciukas ir dabar sedziu namie su vaikais, sukuosi kaip kaip peselus, bet viska speju, net mmasina ismokau vairuoti, kad tik visur pati vaikus nuvasciau kur reikia. esu laiminga wub.gif nors kartais ir labai pavargus ax.gif Ramunka aciu uz koplimetus blush2.gif
Atsakyti
Laba laba lens.gif listen.gif aūūūū
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 05 25, 19:10)
Laba laba  lens.gif  listen.gif aūūūū

Klausom user posted image
Atsakyti
Leba, pasirodau ir aš truputi. 4u.gif
Niu savaitgaliuką kaip jau kažkelinta vėl buvau išvykus.. Į puskytės 20-imtmetį... Gėda jau net pasakotis, kaip tik savaitgaliai taip aš po balių visa gegužę... blush2.gif Bet jau toks gimtadieningas šis menesiukas buvo, visi kvietė ka reikėjo bedaryt. smile.gif

Šiaip šią savaitę pasiryšiu rimtam žingsniui, jau gal pasveikus bus neurologė, eisiu trečiadienį jei išeis dėl kelialapio. Pastarasias savaites kol laukiau jos sveikstant, vėl buvau nusprendus nutraukt kelialapio paieškas, tiek darbų, renginių su drama, bet kai priminė apie savę stuburiukas praėjusios savaitės vidury, nemiegojau vieną visą beveik naktelę, galvojau galvojau ir sugalvojau kad visgi sveikata svarbiau tikrai. Su kuo kitu pajuokaut gal galima, bet su stuburiuku visgi menki juokeliai. Kuo toliau juo labiau jaučiu. Labai labai jau reikia procedurų. unsure.gif
Atsakyti