Sveikutes
Uzsilaksciau jau

su Zygimanto klase vazinejam i ekskursijas i savaite po kelis kartus,ko nesugebejom padaryt per visus metus tai dabar pa polnoj pragrame varom visur kur tik imanoma
Remontus miegamajo pagaliau baigem

dabar svaru,grazu,tvarkinga
airija123 kas del lavelasu tai

jau maniskis tai nagomanas

jei tik pas kuria moteriskos gimines atsove pamato lakuotus nagus prieis ir paims uz rankos nesvarbu pazystama ji ar ne

turiu visada but placiai atmerktom akim ir nepaleist jo is stebejimo zonos
joolita niu ka as galiu tau pasakyt

kai pradejom gyvent kartu su MB pradzia buvo sunki,visko buvo. juk 6m gyvenom mes tik dviese.buvo pavydo scenu,nepasitikejimo,Zygis neprisileido MB laike atstuma,bet su laiku viskas keitesi ir ejosi tik geryn.o dabar viskas gerai draugai ir begaline meile vienas kitam
Jo seima priima normaliai,didziule meile netryksta,bet ir neatstumia.bet as ir ne su jo seima ir gyvenu

man svarbu kaip sutare Zygis su MB,o ka mano kiti man nesvarbu
Kad jauties atstumta tai naturalu jiems reik laiko,kad susivoktu,susituretu su viskuo man buvo panasiai,visi ziurejo labai atsargiai

nes tiesiog jie nebuvo gyvenime susiduria su neigaliukais ir nezinodavo kaip elgtis su juo.praejo keli metai kol suprato ir suvoke,kad jam gailescio nereik ir joks jis nevargsas
asmeniskai as susideliojau prioritetus,man svarbu tas zmogus su kuriuo as gyvenu ir ka jis daro ir kaip jis elgiasi.o visi kiti man antram plane

jei tau su tuo zmogum gera,saugu,esi laiminga,jautiesi mylima ir mylinti ko dar reikia?
Butinai reiks pasimatyt kada
Audratum grazios nuotraukytes