Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Labas rytas, pabudome ir kelkimės bigsmile.gif
kava miegalėms
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Kiek daug pas jus geru naujienu bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2009 07 13, 16:27)
sveika, matai maniskis dar pats nesedi tai jau ka kalbeti apie stovejima. bet pagerejo tai tikrai koju nekryziuoja ir jos pasidare laisvos dabar lengva pampersa pakeisti ir sei juda geriau jauciasi laisvesnis, dakktaras sake, kad butinas dalykas tas botulinas jam, nes bijo, kad neisivystytu kazkokia liga ar kaip ja pavadinti net nezinau . sako vienintelis vaistas botulinas kol mazas galima uzkirsti kelia tai tiek. o mes planavome prie juros praleisti savaitgali, bet tetukas musu darboholikas dirbo ir sekmadieni tad nenuvaziavom. prizadejo kita savaitgali nuvesti, paziuresim... tiesa po botulino yra butinos terapijos, kad pagerintu vaisto veikima, nes sako be ju botulinas kaip ir neveikia.

labukas,
maniske taippat dar nesedi pati. bet vezimelyje(mike) jau graziai sedi. uz pazastu palaikoma bando zingsniuoti,bet labai kojas kryziuoja.
o jus po butulino i sanatorija vaziuojate,ar taip pas privacia kineziste einate?
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 07 14, 18:58)
Tai ji jau pati atsikibus atsistoja? bigsmile.gif O ar sedi? Ropoja? Mane privati fizioterape ismoke kazkoki neurologininmasaza, kuris labai stimuliuoja ir turetu padet. Nes mes ir naktim ziauriai sunkiai miega. Kaip bebandziau, jokios sistemos ivest neimanoma, kartais atsikelus nakti tiesiog klykia ir net nesiojimas ant ranku nepadeda, o kartais atsikelia ir zaist nori bigsmile.gif

jei laikai už rankučių,ji stojasi, ir sėstis mėgina, ropoti nori, bet nesigauna, kojas prigraukia, orankomis nieko nedaro, ir tada guli, subinė iškelta ir pyksta biggrin.gif na, miega ir Andrėja sunkiai, malasi daug, bet čia taip visad buvo g.gif
Laba visoms, karšta, bet kava padeda, ačiū, GREK mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
jau lietutis pazadino mus. as noreau paklausti,ar jus gaunate kompensuojamas sauskelnes? as jau keleta menesiu nebegaunu.
Atsakyti
Tiesa pasakius nesinaudojau dar ta lengvata...
Labas rytas, taip, šnd oras ne koks sad.gif
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(joolita @ 2009 07 16, 07:35)
sveikos,
jau lietutis pazadino mus.  as noreau paklausti,ar jus gaunate kompensuojamas sauskelnes?  as jau keleta menesiu nebegaunu.

jo, bet tik tuos nelaimingus Happy bella schmoll.gif nepatinka man jie, nors dabar tai jau mum nereikia thumbup.gif mes dideli, tsakant tongue.gif
O kodėl tu negauni? ar tik pampers nerandi, net nevark, aš rašiau į ligonių kasas visur, gavau atsakymą, kad pampers kompensuoja tik 4 dydį, tai jei jum tinka, tada turi atlėkt Alytun, nes Linalink tikrai pirko vaikui. O jei didesnių reik, tada Happy unsure.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 16, 10:33)
Tiesa pasakius nesinaudojau dar ta lengvata...
Labas rytas, taip, šnd oras ne koks sad.gif

O ko jau tu čia mandriniesi, duoda imk, muša bėk, teisingas posakis. Nors tiek naudos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 07 15, 14:25)
labukas,
maniske taippat dar nesedi pati. bet vezimelyje(mike) jau graziai sedi. uz pazastu palaikoma bando zingsniuoti,bet labai kojas kryziuoja.
o jus po butulino i sanatorija vaziuojate,ar taip pas privacia kineziste einate?

4u.gif sveikos,ne pas mus sanatoriju nera. vaziuojam i reabilitacijos centra vaziuojam ten net atostogu nera tai varom kiekviena diena. norejom samdyti privacia, bet neurologas patare taip nedaryti, nes vaikiui bus blogai tai nusprendem leisti i baseina juk irgi terapija. o maniskis irgi sedi vezime gerai kaip tikras vyras, stotis nori, stove stovi.kalbeti pradejo. tai va einam i prieki pobiski. thumbup.gif
Atsakyti
GREK, nesimandrinam mes smile.gif tiesiog nereikia, kai reikės, tada ir imsim smile.gif mes ir dėvim bellos, ir labai gerai, ir net labai jie laimingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 07 16, 18:41)
GREK, nesimandrinam mes smile.gif tiesiog nereikia, kai reikės, tada ir imsim smile.gif mes ir dėvim bellos, ir labai gerai, ir net labai jie laimingi biggrin.gif

nieko nesuprantu, kaip nereikia, gi perki vistiek, ar gauni nemokamai?
O man tai nepatinka tie "laimingi" lotuliukas.gif Dar turiu aš jų, o jau nereikia, reiks ieškot kam atiduot.
Mano vyrukas išmoko be sauskelnių taip lengvai, kad džiaugiuosi ir neatsidžiaugiu. Tik kaime vieną kartą naktį avarija įvyko, matyt, jau pervargęs vaikas buvo per dieną, tai nepribudo ax.gif močiutės lovą pakrikštijom lotuliukas.gif

Atsakyti
na tu man pasakyk, ką per mėnesį pakeis tos 15 sauskelnių? trims dienoms maksimum...mes bellos parsivežę iš lenkų pusę vagono, dar Norfoj su gera nuolaida prigriebiau tai pusė balkono užkrauta biggrin.gif žinok Andrėjai labai tinka jie, ir nešunta vaikas ir neberia smile.gif
Atsakyti
Labas is ryto

QUOTE(Medute28 @ 2009 07 16, 20:47)
na tu man pasakyk, ką per mėnesį pakeis tos 15 sauskelnių? trims dienoms maksimum...mes bellos parsivežę iš lenkų pusę vagono, dar Norfoj su gera nuolaida prigriebiau tai pusė balkono užkrauta biggrin.gif žinok Andrėjai labai tinka jie, ir nešunta vaikas ir neberia smile.gif

30 gaunu as g.gif Ir issirasau ne del to, kad neturiu uz ka nusipirkt ax.gif
nepyk, tik paklausiau mirksiukas.gif
Atsakyti