Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(audratum @ 2009 05 17, 12:31)
4u.gif
4u.gif sveikos, as noreciau padiskutuoti apie skiepus, savo maziui as esu dariusi gal tik tris, nes buvo atsirade traukuliukai tai dakktarai ilgai neleido daryti. po metu padarem dar du su daktaru prieziura, o dabar nesiryztu skiepyti. pazystu viena berniuka kuriam sumaise skiepa ir po to suparalyzavo ir sep visokiu kalbu prisiklausiau. kaip reikalai su tais skiepais ypac cerebrinukams patarkit kada tu Ernestyteee buni prisijungus skaipe niekaip taves nepagaunu doh.gif

sveikute. maniske kai gime gavo tuos pirmus skiepus,o paskui tik sulaukus dvieju metuku kitus paeiliui paskiepijo. ir nebuvo jokiu temperaturu nei jokiu neramumu. jei buna kokia rizika manau gydytojai patys i tai atsizvelgia. pasitark su daktarele. paziurek ka ji tau patars.
Atsakyti
smile.gif sveika zinai ir maniskis tuos skiepus neblogai pernese, temperaturos turejom, bet seip viskas ok buvo. as jaudinuosi del epilepsijos traukuliuku. turejom gan rimtus labai sunkiai numalsino daktarai. aciuDievuliui dabar gyvenam su depakinu, bet ju nuturim. va del ko as labai jaudinuosi verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas,
po antro hepatito skiepo atsirado ir pas mus traukuliai sad.gif buvo depakinas, paskui konculeksas nes jį lengviau buvo sugirdyti, o dabar nitrozepamas, nes valproinė rūgštis ėmė gadinti kraują ir kepenis..o skiepyti aš dbr lb bijau sad.gif gal po kelių metų, kai vaikas sustiprės, bet ne dabar. Reik saugoti imuninę.
Atsakyti
biggrin.gif laba ryta.pas mus ne nuo skiepu atsirado traukuliukai, o seip is kazkur atejo ir tiek is pradziu buvo lengvi, bet daktarai ne iskrt pastebejo tai ir gydimas buvo sunkus ligoninei pragulejom visa menesi. depakinas mums visai nieko aisku sunku mazyliui ji isgerti bet nieko jau apsipratom du metai kaip geriam tris kartus per diena. esam visalaika daktaru kontrolei dabar neuzilgo darysim tyrimus ziures ar uztenka depakino kraujyje, ar smegenys neduoda nauju impulsiu nuo kuriu atsiranda traukuliai, bet nezinau ar rizikuosim daryti skiepus, kad ir visi tyrimai bus geri.
Atsakyti
Sveikos, nu atbuvom ir mes šventinį savaitgalį pagaliau rolleyes.gif Galim pailsėt bigsmile.gif

Ojei, kaip jūs čia baisiai rašot apie skiepus, man tai irgi niekas nieko nesakė dėl pasėkmių g.gif Tik kalbėjau su keliais gydytojais dėl roto viruso skiepo, tai nerekomendavo nei vienas.
Atsakyti
Na kai paskaičiau apie skiepų pašalinius poveikius, gaurai pasišiaušė blink.gif o dėl roto, tai sakė nepadeda ten niekas, tik pinigų leidimas beprasmis.
Depacinas tai tas pats kaip konvuleksas, tik jis nera saldus, bet daug lengviau nuryjamas, nei depacinas, manoji nuo jo ziaugčiojo.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Dėl skiepų, tai mane kiek skiepijo niekad jokiu pašaliniu poveikių nebudavo. schmoll.gif smile.gif Labai gerai pernešdavau. Dėl tu pašalinių poveikiu aprašymų tai ant kiekvienų vaistų dabar yra milijonai perspėjimu apie juos, tai bent aš nebelabai kreipiu į juos ir demesio. biggrin.gif Bet aišku geriausia dėl visko pasikonsultuot su daktarę. smile.gif
Audratum, tikrai kažkaip prasilenkiam skaipe, nors šiaip aš tik nuo pentadienio iki vakar visiškai nebuvau nes gastroliavau po kaimus, o taip bent vakarais lyg būnu daugmaž. biggrin.gif Vakar lyg buvau tave pagavus bet kol parašiau, išėjai iš skaipo. Gal rytoj vakarėlį busi? Nežinau kada rytoj gryšiu namo bet vėliausiai nuo 20.00 turėčiau būt pasijungus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Audratum nuotraukytės smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 19 gegužės 2009 - 16:57
Fainutis Audratum išdykėlis wub.gif
Papildyta:
Ernesta, gastroliuotoja tu, kada tu pasikrauni savo energizerius ? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
tik pasilabinu, nes mažius turškiasi su tėčiu vonioj, einu žiūrėt, kad kaimynų neapsemtų doh.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 05 19, 17:42)
Audratum nuotraukytės  smile.gif

oi koks fainuolis mėlynakis wub.gif smagu susipažinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 18, 11:10)
Na kai paskaičiau apie skiepų pašalinius poveikius, gaurai pasišiaušė  blink.gif  o dėl roto, tai sakė nepadeda ten niekas, tik pinigų leidimas beprasmis.
Depacinas tai tas pats kaip konvuleksas, tik jis nera saldus, bet daug lengviau nuryjamas, nei depacinas, manoji nuo jo ziaugčiojo.

O as apie skiepus tik blogai atsiliepiu...Imunines gadinimas ir vsio,persirgo beveik viskuom nuo ko skiepinau ir sukiom formom! O drauges mazylis kuris neturi nei vieno skiepo ateidavo vis aplankyt musu kai sirgdavome nepagavo nieko g.gif Jei kas norit info kur daktaru atsiliepimai apie skiepus galiu nuorodas i video duot(bet tik rusiskai ten ,nors kazkur ir lietuviskai skaiciau straipsnius) O daktarai aiskus kad siulis skiepint jiems juk pinigeliai kapsi is valstybes uz tai,vykdo normas blink.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos aciu uz koplimentus, tokie fainuoliai gaunasi, kad vis dazniau save pagaunu galvojant apie trecia blush2.gif labai jau noreciau mergaites...
Atsakyti