Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(joolita @ 2009 06 04, 17:29)
tai tau dabar reikia laukti kada paskambins. o koki maista jus valgote?

misini koses ir tyrele vaisiu ,darzoviu neikalbu niekaip ,be reikia po biski g.gif
Atsakyti
mano Andrėja neėmė į burną nieko iš vaisių ir daržovių iki pat 6 mėn, paskui pamėginau, ir ji valgė smile.gif vis mėgink po šaukštuką, gal atras savo skonį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 04, 18:32)
mano Andrėja neėmė į burną nieko iš vaisių ir daržovių iki pat 6 mėn, paskui pamėginau, ir ji valgė smile.gif vis mėgink po šaukštuką, gal atras savo skonį smile.gif

siaip valgo ciulpia viska ka dedi brnon dziuvesiai bananai obuoliai o darzoviu nea schmoll.gif
Atsakyti
pati verdi? kokias duodi?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 04, 18:38)
siaip valgo ciulpia viska ka dedi brnon dziuvesiai bananai obuoliai o darzoviu nea  schmoll.gif

jo, kokia daržoves bandei?
Man patarė viena mama pradėt nuo morkų, nu žinok labai patiko mano mažiui, saldi tokia košytė gavosi, nes buvių irgi neįkišau niekaip.
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 04, 17:39)
misini koses ir tyrele vaisiu ,darzoviu neikalbu niekaip ,be reikia po biski  g.gif

RC ten kudikiams duoda trinta maista. tai koses ir pietums darzoviene su mesa. migle gal iki 3m valge is buteliuko. labai sunkiai mokemes prie saukstuko. pati maitinau iki 9men. paskui vien koses per buteliuka. mesyte nelabai megsta. bet dabar mes jau tik is sauksto valgome. tik va kai mama ziuri,tai vistiek is buteliuko duoda koses. nes nemoka pamaitinti.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 06 04, 20:18)
RC ten kudikiams duoda trinta maista. tai koses ir pietums darzoviene su mesa.  migle gal iki 3m valge is buteliuko. labai sunkiai mokemes prie saukstuko. pati maitinau iki 9men. paskui vien koses per buteliuka. mesyte nelabai megsta. bet dabar mes jau tik is sauksto valgome. tik va kai mama ziuri,tai vistiek is buteliuko duoda koses. nes nemoka pamaitinti.
ax.gif

o tai idomu mane guldys ten ar reiks vazinet kasdien g.gif o mes valgom isbuteliuko kosytes ir piena tik tyreles (vaisiu)issauksciuko (kosytes nepriverciu valgyt is sauksciuko) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2009 06 04, 18:50)
jo, kokia daržoves bandei?
Man patarė viena mama pradėt nuo morkų, nu žinok labai patiko mano mažiui, saldi tokia košytė gavosi, nes buvių irgi neįkišau niekaip.

morka bulve ,bet nea schmoll.gif neskanu g.gif neikalbu jos g.gif apie pirktas ner net kalbu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 04 birželio 2009 - 20:09
Nike, košes ir kitus tirštus maistus, t.y. ne pieną, ne vandenį, nes sultis ir kitus gėrimus, būtina duoti šaukštuku ! Nekalbu apie tuos atvejus, kai vaikas kitaip negali. Vaikas turi pradėti skirti kur koks maistas, o tu jį suvienodini. Beja, kai duodi morką ir bulvę, pilk mišinuko ir sviestuko gabaliuką, bus skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 05, 00:09)
Nike, košes ir kitus tirštus maistus, t.y. ne pieną, ne vandenį, nes sultis ir kitus gėrimus, būtina duoti šaukštuku ! Nekalbu apie tuos atvejus, kai vaikas kitaip negali. Vaikas turi pradėti skirti kur koks maistas, o tu jį suvienodini. Beja, kai duodi morką ir bulvę, pilk mišinuko ir sviestuko gabaliuką, bus skaniau smile.gif

kolkas man svarbu kad ji valgo ,kosyte duodu skysta kad per soske trauktu ,kitaip nenori o susauksciuku tik tyreles valgo ,po biski bandysiu jau mesytes su darzovem ir ryziu klijukais saukstuku ir .t.t bet as dziaugiuosi kad ji isvis valgo,nes nelabai ji daug valgo ,na merga dietos laikosi smile.gif bet svoriukas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal tu geriau dėl tokio maitinimo pasitark su savo pediatre. Košę ir kitus tirštus maistus būtina maitinti šaukštu. Mano ji ir spyriojosi, nesižiojo, bet išmoko per savaitę. Iš šaukštuko valgo nuo 3 mėn. Ne kur dėsis. Taip reikia. Andrėja ir nevalgi labai, teko maitinti švirkštu, nes nu nevalgo ir taškas. Mišinuką atrodo visą sumaitini, ir kažkas paskutiniam gurkšniui negerai, ir viskas ant manęs ir grindų.. visko buvo. Tėtis klounas, mama dainininkė, abu spektaklius rengiam, kad tik vaikas valgytų biggrin.gif dabar jau valgo, švirkštą pamiršom (tf tf tf...)
Tiesa, klijukams tavo vaikas per didelis jau smile.gif nelabai jai nauda iš jų, nebent viduriukai skysti. Bet tada geriau ryžių miltų košę virt.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 05, 09:28)
Gal tu geriau dėl tokio maitinimo pasitark su savo pediatre. Košę ir kitus tirštus maistus būtina maitinti šaukštu. Mano ji ir spyriojosi, nesižiojo, bet išmoko per savaitę. Iš šaukštuko valgo nuo 3 mėn. Ne kur dėsis. Taip reikia. Andrėja ir nevalgi labai, teko maitinti švirkštu, nes nu nevalgo ir taškas. Mišinuką atrodo visą sumaitini, ir kažkas paskutiniam gurkšniui negerai, ir viskas ant manęs ir grindų.. visko buvo. Tėtis klounas, mama dainininkė, abu spektaklius rengiam, kad tik vaikas valgytų biggrin.gif dabar jau valgo, švirkštą pamiršom (tf tf tf...)
Tiesa, klijukams tavo vaikas per didelis jau smile.gif nelabai jai nauda iš jų, nebent viduriukai skysti. Bet tada geriau ryžių miltų košę virt.

kokiais kiekiais ir ka valgot ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 05 birželio 2009 - 09:17
avižinė, 7 grūdų košė apie 100-130 g + gabaliukas sviestuko
įvairios daržovės + kalakutiena arba lašiša apie 180 g,
kartais jogurto. Nevalgo vaisių. Laukiam naminių braškių, žemuogių, mėlynių smile.gif bus priedas į košę.
Mišinukas 100-150.
Atsakyti