Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

Na mes eisim į Delfinuką Maciulevičiaus g. , tai kaip supratau, susipažinimui ateit šeštadienį, o toliau jau bus matyt, kaip vaikas elgsis vandeny ir t.t. Tikiuosi, kad vanduo nebus lb šaltas, nes Andrėja klyks garsiau nei traukinio sirena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 03, 12:58)
pas mus 10 senasu 180 lt

pas mus 1kar.10lt, gal cia man tik taip pasirode nedaug, nes kitur nuo 30lt ir tt
jei jis pritaikytas vaikams tai temp. buna nuo 34laipsniu, silta labai ir mamai, ir vaikui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa perline: 03 birželio 2009 - 11:04
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 12:00)
Na mes eisim į Delfinuką Maciulevičiaus g. , tai kaip supratau, susipažinimui ateit šeštadienį, o toliau jau bus matyt, kaip vaikas elgsis vandeny ir t.t. Tikiuosi, kad vanduo nebus lb šaltas, nes Andrėja klyks garsiau nei traukinio sirena biggrin.gif

o tam delfiniuke? specialiai uzsiimineja su tokiais vaikais? kiek kainuoja tai?
Atsakyti
Joolita, ten tiesiog baseinas pritaikytas mažiams smile.gif direktorė yra pati trenerė, tai žiūrėsim ką ji pasakys dėl mano mažės...paklausiu ir dėl tavo dukrytės smile.gif o kartas kainuoja atrodo 9 lt, jei nepabrango..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 13:06)
Joolita, ten tiesiog baseinas pritaikytas mažiams smile.gif direktorė yra pati trenerė, tai žiūrėsim ką ji pasakys dėl mano  mažės...paklausiu ir dėl tavo dukrytės smile.gif o kartas kainuoja atrodo 9 lt, jei nepabrango..

tai nedaug visai. miglute ten netoli lanko darzeli. vat pirma karta isgirdau jog ten tokius vaikus galima vezti paplaukioti.
anksciau veziau cia i vietini baseina,pas mama kaime. tai vanduo saltokas buvo,vaiku baseineli. tai susalo migle,lekem i sauna pasedejom pora min ir vel i vandeni. paskui po dusu. jei patiko thumbup.gif
Atsakyti
o, tai čia labai geras būdas grūdintis smile.gif na yra gi specializuoti darželiai su baseinais-Delfinukas ir dar vienas fabijoniškėse, prie mandarino, atrodo ..
Atsakyti
Ir šitoj temoj sveikos lotuliukas.gif

Jūs visos vedat į baseiną, o aš kažkaip susilaikau. Jam vanduo patinka, bet baseine jis visas įsitempia, niekaip negaliu net rankos atgniaužt, visas kaip vieno kaulo. Tai net ir nesvarstau tokios galimybės, nežinau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2009 06 03, 13:06)
Joolita, ten tiesiog baseinas pritaikytas mažiams smile.gif direktorė yra pati trenerė, tai žiūrėsim ką ji pasakys dėl mano  mažės...paklausiu ir dėl tavo dukrytės smile.gif o kartas kainuoja atrodo 9 lt, jei nepabrango..

kur tas baseinas kaip ten papult ? as ir noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2009 06 03, 13:57)
Ir šitoj temoj sveikos  lotuliukas.gif

Jūs visos vedat į baseiną, o aš kažkaip susilaikau. Jam vanduo patinka, bet baseine jis visas įsitempia, niekaip negaliu net rankos atgniaužt, visas kaip vieno kaulo. Tai net ir nesvarstau tokios galimybės, nežinau.  unsure.gif

bijo,issigasta ir issitempia. maniskei taip pat taip buna. kai bijo. cia reikia po truputuka,kad neisgasdinti vaikelio.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 06 03, 15:52)
bijo,issigasta ir issitempia. maniskei taip pat taip buna. kai bijo. cia reikia po truputuka,kad neisgasdinti vaikelio.

as noreciau isbandyti nes maniske vonelej buna na kola tsibosta ,uzvakar dejo i vonia tai patiko atsipalaidavo nerealiai ,o vakar staugimas g.gif ziuresim kaip siandien bus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 03 birželio 2009 - 15:15
QUOTE(Ernestytaaa @ 2009 06 02, 11:59)
Sveikos  4u.gif
Medute28, šaunuolė kad nenuleidi rankų, domiesi visom gydymo galimybėm, taip pat ir Audratum. Patikėkit jei intensyviai mankštinsit vaikučius nuo pat vaikystės tikrai pasieksit neįtikėtinų rezultatų. Jūsų mažiams žiuriu lygiai tas pat kaip man. Pažeistos visos galunės, tokios pačios spastikos problemėlės, tad labai tikiu kad ir juos kažkada tikrai pastatysit ant kojyčių, tik užsispirkit ir tikrai taip bus.  mirksiukas.gif
Aš dabar neseniai pradejau, rodos jau pasakojau truputi, jogos pratimus. Dramos vadovas užlaužė jais visą grupę, tai jau apie kelias savaites jais laužių save, oi kaip pradeda gerėt.  thumbup.gif Sumažejo pėdų, čiurnų spastika, nugara kaip pastiprėjo, dešinė ranką buvus silpnesnė už kairę  dabar beveik taip pat dirba kaip kairioji, pasaką. Imu rimtai tikėti vadovo lažybom kad juos darydama po 3m lakstysiu kaip bitė.  smile.gif Net juokas ima, mat kaip buvau maža dar, viena mano teta burdamasi pas būrėja kažkaip išsikalbėjo apie mane ir užklausė ar man kada pagerės, t. t ir burėja jai tada pasakė, kad nuo 20m aš labai pradėsiu keistis, pasitikėt savim, visko siekt, o nuo 30m visiškai busiu sustiprėjus, beveik gerai vaikščiuosiu, busiu visiškai savarankiškiška.  doh.gif Tai va, pirmoji dalis labai pildosi, nes nuo 20m visko ir siekiu bet kokia kaina, vis labiau pasitikiu savim, tai išsipildys ir antroji, kadangi aš užsibrežiau kad TURI išsipildyt.  tongue.gif Pažiūrėsiu kaip bus iš tiesu.  biggrin.gif
Dar papasakosiu koks man vakar nutikimas buvo.  lotuliukas.gif Vaidinom vakar kauno soboro bažnyčioj ir po visko išėjom jau iš bažnyčios, nulipau tik laiptais prisistatė toks vyrukas, vidutinio amžiaus bet iškart matos toks "prie meno", labai atseit užsimanė susipažint su manim. Nu ka, negaila, prisistačiau aš jam, pasispaudėm rankas, o jis "Nu niekad nemaniau kad su negalia panelė gali būt tokia graži". Nu šakės. Nesupratau tai komplimentas ar kas, bet kaip jis nuėjo taip lūžom visi iš juoko.  hihihi.gif

sveikos vis neturejau laiko pas jus uzlekti.kraustausi i kita buta tai darbu simtai, nieko nespeju. vakarais nusikalu, kad tik i lova greiciau norisi. esu ir as girdejusi apie joga, sako labai padeda kai paaugs maniskis butinai uzsiimsim. manau ir tau Enestyteee tai i nauda. kalbejau del botulino su maziaus terapiste tai ji nepatare daryti, o maziuis vel pradejo kojeles kryziuoti tiesiog nezinau ka daryti. Medute , o tavo mazute ar kojeles kryziuoja?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 06 03, 14:34)
kur tas baseinas kaip ten papult ? as ir noreciau  ax.gif

NIke, Karoliniškėse, Maciulevičiaus g. Delfinukas vadinasi..

QUOTE(audratum @ 2009 06 03, 17:06)
sveikos vis neturejau laiko pas jus uzlekti.kraustausi i kita buta tai darbu simtai, nieko nespeju. vakarais nusikalu, kad tik i lova greiciau norisi. esu ir as girdejusi apie joga, sako labai padeda kai paaugs maniskis butinai uzsiimsim. manau ir tau Enestyteee tai i nauda. kalbejau del botulino su maziaus terapiste tai ji nepatare daryti, o maziuis vel pradejo kojeles kryziuoti tiesiog nezinau ka daryti. Medute , o tavo mazute ar kojeles kryziuoja?

Audratum, mano mažei tik čiurnose didesnis tonusas, daugiau viskas gerai, tik kai stačiomis statau, tada įsitempia, bet kojyčių nekryžiuoja kol kas..o taviškis nuo pat pat kryžiavo??
Atsakyti