na ką, atsidaro naujas kioskas

QUOTE(audratum @ 2009 05 13, 09:17)

Siaip patarciau nueit pas homeopata

Niu ka jei jau linkejimus visi siuncia tai ir as prisidesiu! Linkejimai is lietingos ir vejuotos Airijos

Sveiki nauji namučiai
Parsirandu ir aš vėl po dar dvieju baliukų bumo. Pirmadienį šventėm svainiuko, vakar tėčio gimciukus. Kažkaip gal jau perdaug šventimu, šiandien jau jaučias tai kažkaip.
Gerai kad iš šokiukų jau išėjau, galiu truputi pailsėt nuo centro ramiau, antradienį tik vieną dramos repeticiją tik praleidau. Rytoj jau reikės lėkt.
Medute28, uj kokia griežta mamytė.
Mano mama žiurės ar nežiurės vistiek jau žino kad aš savo pasieksiu, pasitiki manim, užsitarnavau šiaip ne taip tai. Kai tik pradėjau lyst iš jos sparnelio, buvo oj kokiu karų, o dabar tokia patenkinta mano savarankiškumu ir viskuo, visur išleidžia ir džiaugias kad taip visur lakstau ir stengiuos dėl savęs.
Tai jau taip, Ramunka ir Airija, jei jūsiškiai jau dabar lovelasai, ruoškitės martelių buriui.
Pas mus centre esam beveik visos Tomo žmonos, net ir darbuotojos, reikalaujam vieną išsirinkt, niekaip negali. Visų jam reik ir viskas.
Joolita, kaip šaunu kad Miglutė stiprėja, šaunuolytė.
Tik gaila kad dabar turėsit užleisti mankšteles. O namie pačios nebandot kažkiek savarankiškai mankštintis? Mane dabar labai prigriebė dramos vadovas, gavau uždavinį per 3m išmokt atsistot ant galvos.
Ir sakė jei po jo užduotu paruošiamuju ant galvos atsistojimo pratimu po tų triju metų beveik visai gerai nevaikščiuosiu- galėsiu jam galvą nukirst. Labai patiko šiuos lažybos. Truksiu plyšiu dabar bet jei po triju metu taip nebus, nebusiu aš.
Iš tiesu tai nuostabiu tempimo - laužimo pratimų parodė, net nemaniau kad galima be kinezių pagalbos pačiai tai išsilaužt ir ištampyt save.
Iš tiesu tai dar karta įsitikinau kad geriausi kinezistai yra vyrai. Moterys tai taip atsargiai viska liepia dirbt, po truputi, o vyrai per jėgą visą laužia bet taip ir geriausia, efektyviausia. Patarimas visoms, jei yra tik galimybių, rinkit savo vaikučiams kinezistus.
Audratum, lauksiu skypėj.
Grek, sveikatytės Rokučiui.

Parsirandu ir aš vėl po dar dvieju baliukų bumo. Pirmadienį šventėm svainiuko, vakar tėčio gimciukus. Kažkaip gal jau perdaug šventimu, šiandien jau jaučias tai kažkaip.

Medute28, uj kokia griežta mamytė.

Tai jau taip, Ramunka ir Airija, jei jūsiškiai jau dabar lovelasai, ruoškitės martelių buriui.

Joolita, kaip šaunu kad Miglutė stiprėja, šaunuolytė.

Audratum, lauksiu skypėj.

Grek, sveikatytės Rokučiui.

Sveikos naujuose namučiuose, bet gausit visos - greit damušam senąją temą

Labas rytas
xixi, jau damušiau seną, galime plepėtis čia
Ernesta, skaitau ir didžiuojuosi tavimi,kokia esi šaunuolė aktyvistė
Andrėja laaaaaaabai pikta, apetitas dingęs,o dantų nė kvapo,matyt lipa pėstute į ketvirtą aukštą...sakiau reikėjo pirkt butą pirmame
bet tikiuosi, greitu laiku sulauksim tų baltų svečių 

xixi, jau damušiau seną, galime plepėtis čia

Ernesta, skaitau ir didžiuojuosi tavimi,kokia esi šaunuolė aktyvistė

Andrėja laaaaaaabai pikta, apetitas dingęs,o dantų nė kvapo,matyt lipa pėstute į ketvirtą aukštą...sakiau reikėjo pirkt butą pirmame

Jau sveikinausi senoj, o dabar ir naujoj temoj - labas
nu laikykitės, kantriai laukit dantukų, kartais jie užtrunka kažkur
Ir mes laukėm kol iki 11aukšto jie užkops, matyt, liftas neveikė
QUOTE(Medute28 @ 2009 05 14, 10:12)
bet tikiuosi, greitu laiku sulauksim tų baltų svečių 

nu laikykitės, kantriai laukit dantukų, kartais jie užtrunka kažkur

Labas rytas, visom miegalėm

Labas rytas, mes ne miegalės, tik daug reikalų lovoje turime

QUOTE(Medute28 @ 2009 05 15, 12:09)

QUOTE(airija123 @ 2009 05 13, 12:44)
Siaip patarciau nueit pas homeopata
mano mazyliui buvo alergija viskam,+bronchine astma dasidejo,sirgo daznai..imunine silpna buvo,tai apsilankiau pas homeopatiste dave vaistuku imuninei stiprint,dar zirniuku limfa kepenis issivalyt(nes seniau jam buvo suduoduota daug antibiotiku+antialerginiu vaistu) ...ir lasiuku nuo alergijos,gydimas truko apie pusmety bet rezultatas koks
,alergija dingo,vaikas jau kokius metus neserga, nors as sirgau kokius keturis kartus (mastau ar ir man nereiktu vaistuku imuninei) ir astma praejo,airiu daktarai apake, sako negali but ,kad alergija ir astma dingo
tai va mamytes pagalvokit jei labai daznai maziai serga tikrai patariu nueit pas zolininku
Tiesa o jus savo mazius skiepinat?as tai ju atsisakiau(manau imunine butent del ju buvo sustreikavusi)
Niu ka jei jau linkejimus visi siuncia tai ir as prisidesiu! Linkejimai is lietingos ir vejuotos Airijos
pas mane kaip tik audru sezonas