Sveikos mamytės gal kuri galetumet pasidalinti krikstynu scenarijumi? krikstynos po 2 sav. labai reikia
el.pastas
anarkun17@gmail.com
Sveikutes, ziuriu cia daug kas dalinasi krikstynu scenarijais svenciant su puntu zmoniu, o vat mes darysime tik tevai ir podziai krikstyneles mazas, nesumastau ka tokiu atveju galima grazaus nuveikti, prasymukus padarysiu, leksim i gamta pietausim "ant dekio", zaidimu, kad zaist keturiese, nei sis nei tas ir tokiu net nera turbut, ka dar galima sugalvoti , jus cia visos tokios isradingos , atsiprasau is anksto nuosekliai nesekiau temos, nes kleckas mazas kiek pribegdama ka uzmatau
Labukas,
Man irgi i labai reikia krikštynu scenarijau, jeigu kas galite atsiųskite el.p. aelitad@gmail.com, bučiau be galo dėkinga.
Man irgi i labai reikia krikštynu scenarijau, jeigu kas galite atsiųskite el.p. aelitad@gmail.com, bučiau be galo dėkinga.
Kaip manot, ar grazus tokie zodziai krikstynoms
Krikštas nėra magija, kurios dėka jūsų vaikas bus sveikas ir laimingas. Krikštatėviai, tėvai, visa šeima ir bendruomenė savo krikščionišku pavyzdžiu, malda, dėmesiu turi pagelbėti, kad per Krikštą gautos dovanos išsiskleistų, duotų vaisių ir žmogus iš tiesų taptų laimingu.
Krikštas nėra magija, kurios dėka jūsų vaikas bus sveikas ir laimingas. Krikštatėviai, tėvai, visa šeima ir bendruomenė savo krikščionišku pavyzdžiu, malda, dėmesiu turi pagelbėti, kad per Krikštą gautos dovanos išsiskleistų, duotų vaisių ir žmogus iš tiesų taptų laimingu.
QUOTE(mamyytė @ 2011 08 26, 18:52)
Kaip manot, ar grazus tokie zodziai krikstynoms
manau gražu
aš sakysiu kažką iš šitų
Palaimink mano rankom, Dieve, Dukrą,
Nuplauk Jai širdį mano ašarų rasa,
Įsupk į mano meile tylia, kuklią,
Globok Ją mano vakaro maldų gausa.
Palaimink mano žodžiais, Dieve, Dukrą,
Suriški mūsų sielas glūduma minties,
Nuleiski Šventą Dvasią, kad apsuptų
Vien aureolėmis šventos dangaus ugnies.
Palaimink mano laime, Dieve, Dukrą,
Įliek į Jos gyvenimą tyros vilties,
Kad kelias Jos tėvynėj austas būtų,
Kuriuo Ji eitų nesiliaudama tikėt.
Palaimink mano meile, Dieve, Dukrą -
Išgirski prašymą širdies manosios kuklų
Tau šiandien gieda angelai
Ir džiūgaudami laimės meldžia.
Tau šypsosi visi žiedai
Ir švelnu aromatą skleidžia.
Tau groja vėjas už langų,
O debesys padangėj šoka.
Tau šiandien dėmesys visų
Mažasis, Jonai, mūsų.
QUOTE(Gingerr @ 2010 07 01, 15:01)
Ziuriu sulaukiau, nemazai susidomejusiu ir ieskanciu pagalbos. sudesiu viska, ka turejau sau, dalinkites, jei kam pravers
Labai tau dekoju kad pasidalinai tokiu lobiu su visais . Mes prisitaikem tavo scenariju pagal save ir gavosi nuostabi svente
QUOTE(airiukste @ 2011 08 29, 15:31)
mamytes man beda,pas mane nera lietuviskos klaviaturos(ta prasme raidziu lt),kaip jus jas padarot su pauksciukais ir taskiukais niekaip nesumastau
Na pas mane, tai monitoriaus apacioje desineje puseje yra tokia ikona (maza klaviatura) kuria paspaudus pasirenki kokia nori kalba
Sveikos, gal ka patartumet, nes turim tokia situacija, kad busim ir pirsliai ir kriksto tevai viena diena. Sese tuoksis ir dar ju vaikeli krikstysim, norisi pasiruosti labai gerai kad abi sventes butu paminetos.