Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijai

QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 01, 10:48)
cia lygiai taip pat kaip as draugei pasireklamavau va kad siuvu kriksto rubiukus ir ji mane isjuoke baisiausiai kokie dar kriksto rubai jos vaikui bus duota zvake ir pirmyn , nu tai va o man  asmeniskai buvo svarbu vaiko kriksto rubai 4u.gif

O tai nuogą vaiką krikštys? Ar su eiliniais kasdieniais džinsais? Mano vaikų rūbai taip pat lininiai bus. Man svarbu, kad jie būtų gražiai aprengti.
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 09 01, 10:13)
Sveikos
Noriu paklausti kur galima gauti lapu "ale senovinio popieriaus", ant kuriu galima rasyti pasizadejimus? 4u.gif

atradima radau: http://www.korteliuc...rteles_1-m.html
puiki ideja (ten rasite ir kad diplomus galima daryti) o taip pat pagalvojau ir apie pasizadejimas ar kazka panasaus ant mediniu korteliu...manau puikiai issilaikytu toks formatas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida009 @ 2010 11 24, 20:42)
O tai nuogą vaiką krikštys? Ar su eiliniais kasdieniais džinsais? Mano vaikų rūbai taip pat lininiai bus. Man svarbu, kad jie būtų gražiai aprengti.

na ne nuoga lotuliukas.gif tiesiog paprasti rubeliai ir zvake rankose ax.gif
mes savo vaika irgi krikstyjom su baltais lininiais rubeliais specialiai siuvomes siai progai:ax:
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 09 01, 11:13)
Sveikos
Noriu paklausti kur galima gauti lapu "ale senovinio popieriaus", ant kuriu galima rasyti pasizadejimus? 4u.gif

Geras variantas [aprasta popieriu kavos tirsciais istrini isdziovini, vel istrini, o kai isdziuna kad nebutu susiraite galima palyginti, o as dar krastus apdeginau, labau gerai gaunasi ir kvepia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės,

šią vasarą planuojame būti krikštatėviais. Gal kas turit krikštynų scenrarijų? Norėtųsi bent gairių, kad būtų lengviau planuoti.
Atsiųskite prašau laurencijan@yahoo.com

Iš anksto labai dėkoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencijan @ 2011 06 05, 16:06)
Sveikos mamytės,

šią vasarą planuojame būti krikštatėviais. Gal kas turit krikštynų scenrarijų? Norėtųsi  bent gairių, kad būtų lengviau planuoti.
Atsiųskite prašau laurencijan@yahoo.com

Iš anksto labai dėkoju smile.gif

atsiversk keleta lapu atgal, net keli yra ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif mano sunelio krikstynos jau ir ne uz kalnu.. noreciau Jusu paprasyti gal kuri turite graziu eiliu seneliams,kad tiktu bendrai ax.gif is karto labai dekoju... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galetu man atsiusti krikstynu scenariju ,nes kadangi ta pacia diena busiu kriksto mama ir krikstinsiu savo mergaite , Saulius2006@hotmail.com
Atsakyti
mes tai krikštynoms nusprendėme pasisamdyti vedėją ir padaryti skoningą ir tuo pačiu linksmą šventę, tai išsirinkome tokį Simą pavedėjauti, kuris pranoko visus mūsų lūkesčius ir surašė scenarijų, pasiūlė lietuviškų tradicijų, davė kitų patarimų bet dėl oficialios dalies o ne vakarinės thumbup.gif Kiek žinau jis užsiima ir kitokių švenčių organizavimu smile.gif jei norit kažko panašaus tai rekomenduoju simasmusic.com wub.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif greitai krikstysime savo mazyle, pasiskaiciau temute ir radau super ideju thumbup.gif aciu visoms uz mintis, scenarijus, issisaugojau, kas man patiko. ax.gif zinau, kad krikstateviai kazkiek ruosiasi, tikiuosi svente pavyks. po krikstynu pasidalinsiu mintimis 4u.gif
Atsakyti
sveiki, o gal kokios informacijos turite lenku kalba.?rasyti i az , aciu
Atsakyti
Gal kas galite įmesti krikštynų scenarijų į paštą indraja.inga@gmail.com
Inga
Atsakyti
QUOTE(jurga1985 @ 2011 08 07, 21:26)
sveiki, o gal kokios informacijos turite lenku kalba.?rasyti i az , aciu

reikia labai labai, bet ko, bet , kad butu lenku kalba, jau siam sekmadieniui!!!! aciu is anksto padejusiems 4u.gif

jjsiciunaite@yahoo.com
Atsakyti