Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijai

As ir kaip pasisikaiciau tai atrodo kad tokie luzeriai esam kad vaika pakrikstinom tiesiog baznycia - gamta - balius smile.gif o cia tostai, linkejimai, maldos blink.gif
Atsakyti
Kiekvienas turi teise pasirinkti, kokias krikstynas kelti savo vaikuciui smile.gif
Savo leliukui ir planuoju krikstynas, bet pas mus bus kukliau, nors keliomis idejomis tikrai pasinaudosiu is SM, nes labai nenoriu, kad krikstynos butu vien tik baznycia ir pasisedejimas prie stalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2010 08 17, 22:14)
As ir kaip pasisikaiciau tai atrodo kad tokie luzeriai esam kad vaika pakrikstinom tiesiog baznycia - gamta - balius smile.gif o cia tostai, linkejimai, maldos  blink.gif

na man tie visi spektakliai nepriimtini, kaip ir vestuves pagal tradicijas, tiesiog labai nenaturalus veiksmas ir tiek, mes irgi nedarem jokios programos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikita_G @ 2010 08 19, 13:53)
na man tie visi spektakliai nepriimtini, kaip ir vestuves pagal tradicijas, tiesiog labai nenaturalus veiksmas ir tiek, mes irgi nedarem jokios programos ax.gif

kam spektaklis, kam gražios įsimintinos akimirkos, teko dalyvauti įvairiose krikštynose, visur smagu, bet kartais norisi dalykų, kurie paliktų įspūdį, išliktų atmintyje
Atsakyti
O man tai labai patinka jog ne tik pagerti susirinks....as irgi zadu pasirankioti minciu is cia ir tikrai nenoriu jog tai butu eilinis balius, noriu jog tikrai isimintina butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nemarioji: 21 rugpjūčio 2010 - 14:56
1. Pritariu tai nuomonei, kad kiekvienas rengia tokią šventę, kokią nori ir galų gale kaip kam išeina.

2. Ačiū visoms už sudėtas idėjas, jos tikrai praverčia.

Atsakyti
Sveikos
Noriu paklausti kur galima gauti lapu "ale senovinio popieriaus", ant kuriu galima rasyti pasizadejimus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2010 08 21, 15:05)
kam spektaklis, kam gražios įsimintinos akimirkos, teko dalyvauti įvairiose krikštynose, visur smagu, bet kartais norisi dalykų, kurie paliktų įspūdį, išliktų atmintyje

na as nesakau kad tai yra blogai, juks cia kiekvieno asmeninis reikalas, cia lygiai taip pat kaip as draugei pasireklamavau va kad siuvu kriksto rubiukus ir ji mane isjuoke baisiausiai kokie dar kriksto rubai jos vaikui bus duota zvake ir pirmyn , nu tai va o man asmeniskai buvo svarbu vaiko kriksto rubai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 01 rugsėjo 2010 - 10:48
QUOTE(popuri @ 2010 09 01, 10:13)
Sveikos
Noriu paklausti kur galima gauti lapu "ale senovinio popieriaus", ant kuriu galima rasyti pasizadejimus? 4u.gif

4u.gif Sveiki, skaiciau, kad su kalio pergamanatu galima pasendinti popieriu :-) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 09 01, 10:13)
Sveikos

Dazniausiai jo galima rasti specializuotose rastines prkiu parduotuvese-tokiose kaip buna "offise one" ar panasios mirksiukas.gif Ten berods 10 lapu apie 10 lt.
Atsakyti
QUOTE(torturo @ 2010 09 11, 11:36)
Dazniausiai jo galima rasti specializuotose rastines prkiu parduotuvese-tokiose kaip buna "offise one" ar panasios mirksiukas.gif Ten berods 10 lapu apie 10 lt.

galima atsispausdinti toki ir apdeginti krastus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidoska: 11 rugsėjo 2010 - 15:35
Ruosiuos dukterecios krikstynoms, radau nuostabia ideja, pasizadejimu gele su visa instrukcija kaip apsidaryti thumbup.gif
Per maziausios mano dukros krikstynas tai krikstamote pirko daug daikciuku ir reikejo sveciams traukti ir pagal ta daikta rasyti pasizadejimus. Pvz. istraukia knygele svecias pasizada tarkim ismokinti skaityti ar kita kart i svecius atvaziaves padovanot knygele, istraukia veidrodeli, pasizadejo ismokyti dazyti lotuliukas.gif na ir viskas kas sauna i galva buna uzrasoma, bet su ta krikstynu gele man labiau patiko ir pigiau blush2.gif
Atsakyti