sveikutes
na, stai praleke ir musu svente, buvo labai labai linksma. Tik nuotrauku neturiu nes nieko nespejau nufotografuoti
Kvietimukus dariausi pati, svente darem namie, ir viskas buvo saunu visi septyniolika tilpom
Mergyte krikstijom katedroje, paskui po baznycios turejom fotosesija gamtoje, gryzom namucio, ten lauke sveciai, turejom issipirkti vieta savo krykstukei, veliau prasidejo atrakcijos, susipazinimo zaidimukas, dovanos nuo kriksto mamytes, profesijos spejimas, seneliai deliojo puzle is nuotraukos, seneliui dovanojom atidarytuva isdeginta, mociutems issiuvinetus ranksluostukus, o kriksto teveliams dekupazuotas pakabas. Norejom kad dovanos butu praktiskos.
ant sienos buvau pakabinusi piesta mociutes drugeli, ant kurio prikabinejau daug nuotrauku, seneliu mociuciu mazo tecio mano mazos, ir speliojom i ka panasi Krykstuke, veliau dar buvau sukurusi apie kiekviena svecia eiliuotus apibudinimus kas kuo gales padeti gyvenime krykstukei
visiems patiko labai.
Zinoma neapsiejom be sokiu, nors ir bute bet sokti persikelem i vaiku kambari
ten zaidem zaidimus, su kojinem ir vyrams reikejo uzmauti baronka ant buteliu, kadangi buvom jau apsile labai smagiai gavosi.
zodziu net nesitikejau kad taip smagu bus, nepaisant to kad i gamta vaziuojant pamirsom balionus ir dar ten kelis dalykus veliau buvo viskas liuks.
Tiesa masinas puosem tais siuo metu madingais pom pomais, ar kaip jie ten vadinasi :)pati dariau is tampomo popieriau ir labai graziai gavosi super.verta juos daryti.
parasiau taip abstrakciau nes vaikai zuja aplinkui tai neturiu kada visko parasyti tiksliai.