Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų scenarijai

QUOTE(Rexe @ 2012 03 16, 18:05)
aciu uz atsakymus:
1.Sidabrines monetos reikia,nes krikstynos vyks Rumsiskese tai liepe atsinesti.ta pribuveja del kazkokiu prietaru reikalauja...kad vaikas visada pinigu turetu manau ax.gif
4.gera nuotaika tai taip,bet kas del zvakes,skraistes ir visu tu krikstynu atributu g.gif

Mane irgi domina, kur ta sidabrine moneta isigyti? Mums taip pat jos reik apeigoms smile.gif
As ieskojau Vilniaus akropoli tai ten tokius sidabrinius medalius- monetas siulo, kurias galima ir isgraviruoti, bet jau kainos tai ka as zinau doh.gif .
Man apeigos pigiau atseis nei moneta. Cia aisku krikstoteveliu dovana turetu buti, bet kadangi kriksto teveliai jau dovana turi, tai man kazkaip nepatogu dar ir monetos is ju puses prasyti. Tad teks paciai nusipirkti.
Tai vat ir galvoju, kur cia butu galima pigiau Vilniuje tokiu daiktu rasti?
Atsakyti
QUOTE(iloniki @ 2012 03 14, 12:03)
Sveikutės šią vasarą planuoju  savo sūnelio krikštynas, viską darau pati nes krikšto tėvai užsieny tai nenoriu jų apkrauti ax.gif tai po kolkas mano planuose: prie bažnyčios pažymėti svečius kaspinėliais (dukrytės krikštynom segiau medalius su jos nuotrauka), po to eiti pasifotkinti prie upės ir leisti laivelius su linkėjimais, gryžus namo žinoma sveikiniai, kiaušinienės kepimas,[SIZE=7] komendantų rinkimas[/SIZE], profesijos rinkimas, pasižadėjimai, žaidimai, dovanos krikšto tėvam, seneliams, svečiams smile.gif jokių eilėraščių  nesiruošiu viskas paprastai tik stengiuosi viską susieti su laivais: tortą, papuošimus...  4u.gif

O kam tie komendantai vaikelio krikštynose?
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2012 03 17, 00:37)
O kam tie komendantai vaikelio krikštynose?

Jeigu krikstynose dalyvauja nemazai sveciu, galima ir sia minti panaudoti. Tik pavadinimas ,,komendantai,, nelabai tinkamas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 03 16, 18:54)
Mane irgi domina, kur ta sidabrine moneta isigyti? Mums taip pat jos reik apeigoms smile.gif

va cia kazka radau...gal pravers www.aureaVerum.lt
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gal kuri galite pasakyti ka reiskia kai vaikeliui maiseliuose dovanoja cukru, kruopu, cesnaka ir t.t
kazkur kazkada skaiciau, bet nepamenu ir nerandu info.
Ruosiames tapti krikstateviais, noretusi padaryti kokiu mielu staigmeneliu.
Atsakyti
Man atrodo, ir šitame forume apie reikšmes daug prirašy smile.gif ta
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 03 16, 19:54)
As ieskojau Vilniaus akropoli tai ten tokius sidabrinius medalius- monetas siulo, kurias galima ir isgraviruoti, bet jau kainos tai ka as zinau doh.gif .
Man apeigos pigiau atseis nei moneta. Cia aisku krikstoteveliu dovana turetu buti, bet kadangi kriksto teveliai jau dovana turi, tai man kazkaip nepatogu dar ir monetos is ju puses prasyti. Tad teks paciai nusipirkti.
Tai vat ir galvoju, kur cia butu galima pigiau Vilniuje tokiu daiktu rasti?

As pries pora metu krikstijau merggaite t.y. buvau kuma, krikstynos vyko Rumsiskese, tai reikejo tureti sidabrine moneta. Tai ja isigijau Lietuvos banke, ten yra isleistos progines monetos, tai pagal nominala ir kaina atitinkama yra, ju paslapyje galima paziureti. Sekmes!!!
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 13, 18:47)
Man atrodo, ir šitame forume apie reikšmes daug prirašy smile.gif ta

Taip, radau ka reiskia kruopos, cukrus, cesnakai.

Gal zinote ka dar galima sudet i krepseli ir reiksmes siu daiktu?
Atsakyti
QUOTE(kinga33 @ 2012 05 15, 10:47)
Taip, radau ka reiskia kruopos, cukrus, cesnakai.

Gal zinote ka dar galima sudet i krepseli ir reiksmes siu daiktu?

šiaudinis sodas - lengvam gyvenimui,
pinigelis - turtingam gyvenimui,
vilnoniai batukai ar kojynytės - kad nesušaltų ir sveikas būtų,
angeliuką - kad angelą sargą turėtų,
muilas ir rankšluostis - kad tvarkingas ir švarus(doras) būtų,
šermukšnio šakelė - kad nuo piktų laumių saugotų.

Atsakyti
QUOTE(jolitukas80 @ 2012 05 16, 07:40)
šiaudinis sodas - lengvam gyvenimui,
pinigelis - turtingam gyvenimui,
vilnoniai batukai ar kojynytės - kad nesušaltų ir sveikas būtų,
angeliuką - kad angelą sargą turėtų,
muilas ir rankšluostis - kad tvarkingas ir švarus(doras) būtų,
šermukšnio šakelė - kad nuo piktų laumių saugotų.

thumbup.gif aciu
papildysim savo sarasiuka!
Atsakyti
Gal tekę dalyvauti dvynukų krikštynose? Gal kažkokį scenarijų-planelį turite ? Būčiau dėkinga, jei pasidalintumėte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pekutis: 16 gegužės 2012 - 12:39
[quote=Reginiukas,2011 08 31, 14:27]
niu prašom gairės, gal kam reikia, negaila gi lotuliukas.gif
čia įmetu mano vestas krikštynas kai buvau krikšto mama, gal kam kas tiks
Emutės krikštynos

Nuostabus Jusu scenarijus. Butinai pritaikysim savai sventei, tik pas mus bus dvigubos krikstynos. Du vaikuciai is skirtingu seimu ir niekaip neismastau koki scenariju paruosti, kad viskas deretu tarpusavy verysad.gif
Atsakyti