Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(zbara @ 2009 07 22, 15:08)
ir juokinga ir pikta

nesupratau, kas čia jums juokinga, ir kas pikta?
Atsakyti
Ne visai į temą - bet prisiminiau savo vaikystę. Gyvenome kaime. Tai iki pat mokyklos, kas rytą į lovą (dar miegančiai) mama atnešdavo buteliuką (su soske) su šviežiu karvės pienu... Daugiau per dieną niekada nereikdavo soskės, bet tas rytinis ritualas - taip įstrigo į atmintį, kad liko tikriausiai vienu maloniausiu vaikystės atsiminimu...
....................................
O šiaip - darželyje tikrai nuo to greitai atpratins. nes darželiuose (lopšeliuose0 taip labai greitai ir nuo sauskelnių atpranta vaikai - o tai jau sudėtingesnis reikalas, nei buteliukas prieš miegą...
Atsakyti
QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 06 04, 16:02)
sveikutes mamytes,turiu vertinga informacija apie darzeli "vyturelis", na zinoma kam aktualu? na neisgerosios puses, bent jau patarciau pas kuria aukletoja nesirasyti tikrai bu skaudziai nusivilsit.,zmogus be atakomybes jausmo, beto visiskai nesirupinantis ir nemylintis vaikų      , o tuo manau viskas pasakyta.Iskylusios problemos manau dabar pajudes is mirties tasko, nes pasikeite vedeja, atejo manau profesionalus, nuosirdus ,atsakingas zmogus,kuris manau isjudins tą gyvacių irstva.
  ax.gif

Butu malonu, kad informuotum placiau g.gif . Mes nuo rugsejo pradesim lankyti lopseli, mano vaikui rugseji sueina 2 metai ir man direktore dar dave laiko pagalvoti pas kokia aukletoja norim. Patarkit.

QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 15:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai smile.gif nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!!.

Idomu... ax.gif pries rasant pareiskima siame darzelyje supermamose paskaiciau tik gerus atsiliepimus, o dabar atrodo viskas blogai doh.gif , pradedu abejoti, tai nors kokia aukletoja pasirinkti, patarkit!

QUOTE(ausriuxsa @ 2009 06 19, 00:43)
Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis?

Mano dukte lanke zilviti ir mes labai patenkinti, tik vat pasikeitus gyvenamai vietai nebegaliu jo rinktis. Musu aukletoja buvo Onute, laabai gera moteris.

QUOTE(paryziete @ 2009 06 22, 10:50)
Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti  thumbup.gif nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso  biggrin.gif , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną  thumbup.gif.

Na va, nors kazkas parase geriau bigsmile.gif , labai tikiuosi, kad jus nesate sio darzelio darbuotoja ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 07 24, 14:28)
Butu malonu, kad informuotum placiau  g.gif . Mes nuo rugsejo pradesim lankyti lopseli, mano vaikui rugseji sueina 2 metai ir man direktore dar dave laiko pagalvoti pas kokia aukletoja norim. Patarkit.

Jei gerai žinau, tai mažuliukus turėtų gaut auklėtoja Daiva, ji labai šauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaigita @ 2009 07 24, 16:26)
Jei gerai žinau, tai mažuliukus turėtų gaut auklėtoja Daiva, ji labai šauni  thumbup.gif

Aciu uz info, bet dar gal kas galetu pasakyti ka nors apie Gitana, Audrone, Laima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborga2 @ 2009 07 25, 10:58)
Aciu uz info, bet dar gal kas galetu pasakyti ka nors apie Gitana, Audrone, Laima  bigsmile.gif

Audronė dirba, ar bent jau pernai dirbo su Daiva, tai jos būdas kiek kitoks, ji smarkesnė, gal truputį griežtesnė, bet irgi labai faina, kažkaip visada rasdavo bendrą kalbą su vaikais thumbup.gif
Atsakyti
merginos,o ka jus galite pasakyti apie darzeli voveraite? kaip jis?
Atsakyti
PURIENA bus remontuojama iki sausio men. Tai dabar idomu...o kaip su vaikais bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 29, 21:57)
PURIENA bus remontuojama iki sausio men. Tai dabar idomu...o kaip su vaikais bus?  g.gif

va Purienos pradėta renovacija galima sakyti rugpjūčio pradžioje ir mane neramina unsure.gif ... per mėnesį tikrai nespės taip sutvarkyti, kad nereiktų vaikų grupių jungti ar vaikai ramiai pietučių miegotų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2009 07 30, 09:41)
va Purienos pradėta renovacija galima sakyti rugpjūčio pradžioje ir mane neramina  unsure.gif  ... per mėnesį tikrai nespės taip sutvarkyti, kad nereiktų vaikų grupių jungti ar vaikai ramiai pietučių miegotų  unsure.gif

na nemanau,kad spes g.gif taip norejau vaika i puriena vesti,bet dabar jau dziaugiuosi kad kitur uzsirasem biggrin.gif kazkokia nesamone jei cia padare su tuo remontu schmoll.gif
Atsakyti
na jie čia įdomiai su tom renovacijom. ir Vyturėlis ir Kastytis pradėjo tvarkytis, o rugsėjis jau čia pat g.gif doh.gif
Atsakyti
o kaip kazi Zvaigzdute, girdejau kad lyg ir renovacija darys, bet kazkaip is isores tai nesimate kad ka darytu g.gif
Atsakyti