QUOTE(Diute_lapelis @ 2009 06 04, 16:02)
sveikutes mamytes,turiu vertinga informacija apie darzeli "vyturelis", na zinoma kam aktualu? na neisgerosios puses, bent jau patarciau pas kuria aukletoja nesirasyti tikrai bu skaudziai nusivilsit.,zmogus be atakomybes jausmo, beto visiskai nesirupinantis ir nemylintis vaikų , o tuo manau viskas pasakyta.Iskylusios problemos manau dabar pajudes is mirties tasko, nes pasikeite vedeja, atejo manau profesionalus, nuosirdus ,atsakingas zmogus,kuris manau isjudins tą gyvacių irstva.
Butu malonu, kad informuotum placiau
. Mes nuo rugsejo pradesim lankyti lopseli, mano vaikui rugseji sueina 2 metai ir man direktore dar dave laiko pagalvoti pas kokia aukletoja norim. Patarkit.
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 15:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai
nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!!.
Idomu...
pries rasant pareiskima siame darzelyje supermamose paskaiciau tik gerus atsiliepimus, o dabar atrodo viskas blogai
, pradedu abejoti, tai nors kokia aukletoja pasirinkti, patarkit!
QUOTE(ausriuxsa @ 2009 06 19, 00:43)
Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis?
Mano dukte lanke zilviti ir mes labai patenkinti, tik vat pasikeitus gyvenamai vietai nebegaliu jo rinktis. Musu aukletoja buvo Onute, laabai gera moteris.
QUOTE(paryziete @ 2009 06 22, 10:50)
Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti
nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso
, mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną
.
Na va, nors kazkas parase geriau
, labai tikiuosi, kad jus nesate sio darzelio darbuotoja
.