Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 09:16)
labas  4u.gif  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???

mes nenesem, bet ir ejom ne rugsejo pirma mirksiukas.gif
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 08:14)
Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių.
Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. 
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...
smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 09:14)
Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių.
Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. 
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...

mieloji as rašiau apie KREGŽDUTE Tulpių gatvėje, o ne apie Žvaigždutę...
Ir manau, kad kiek žmonių tiek ir nuomonių, mūsų pažystamu ratas tikrai platus, taip kad atsiliepima rašau, ne vieno žmogaus nuomone pasiremdama smile.gif
Kaip visada bus patenkintu ir nelabai, tik jus sprendžiate kur geriausia vaikui smile.gif
Žinau atveji kai draugė vedė pas visų išgirtą auklėtoją, o šie tiesiog nerado bendros kalbos..
sekmes visom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 06 30, 20:45)
o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip? g.gif

pagal rajoną turbūt wink.gif Kniaudiškėse darželiai perpildyti (mačiau kandidatų sąrašus vieno darželio doh.gif ) o tuo tarpu kokiame Vilties gatvės rajone mažina grupių skaičių.
Atsakyti
o kazin kaip zemaiciu rajone su darzeliais? ar dideles eiles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 07 07, 00:53)
Mes jau metus laiko ėjom į Žilvitį, tik į lopšelį. Tai vaikui patiko. Ir auklytė Nijolė buvo super thumbup.gif . Nuo rugsėjo pradesim eiti į darželį, tai nžn kaip bus. Esu girdėjusi,kad neblogas darželis. Nors ištikrųjų daug kas priklauso nuo auklėtojų. Tik tiek,kad reikėtų tam darželiui renovuotis. Nes kai ėjo mano vyras,tai dar nelabai kas pasikeitė. Mūsų vaikas miega toje pačioje lovoje biggrin.gif

aciu uz informacija, norejau paklausti, o kiek laiko vaikiukui buvo, kai pradejo eiti i darzeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausriuxsa: 16 liepos 2009 - 08:35
Nuo liepos 1 d pradejom eiti i AZUOLIUKA ax.gif Pirma diena buvome kartu,aukletoja maloni,viska aprode ax.gif Mano ozkyte isterikavo pikta labai buvo doh.gif Antra diena palikau pusei dienos viena,tai patiko atejau pasiimti aukletoja sake kad neisioziavo gera mergaite buvo thumbup.gif Trecia diena pati ileke i grupe ir pamate kad kita aukletoja pasimete,bet pakalbino pradejo zaisti ir viskas buvo gerai, thumbup.gif thumbup.gif Ir po 3 dienu apsirgom ir sergam iki siol doh.gif

Atsakyti
priėmė vasarai nėjusią į darželį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuxsa @ 2009 07 16, 09:34)
aciu uz informacija, norejau paklausti, o kiek laiko vaikiukui buvo, kai pradejo eiti i darzeli

Kadangi buvau sugalvojus pradeti dirbti, tai buvau pradejus vesti nuo 1,3m. Buvo pats maziausias.Kadangi mano vaikas labai aktyvus,tai jam buvo gerai. Taciau pradejo sirgti. Paejom pora men. ir viskas,meciau darba. Nes 2sav. darzelyje, 2sav.sergam ir t.t O po to pradejom eiti nuo beveik 2 metu.
Atsakyti
Sveikutės, labai norėčiau jūsų patarimo. Auginu du vaikiukus, pirmajam tuoj treji, o mažyliui vos metukai. Galvojau, kad dičkio nevesiu į darželį, kol nevesiu ir antrojo, bet dabar susimąsčiau, kad gal jau reiktų, bet va viena bėda, kad mano dičkis vis dar prašo einant miegoti buteliuko su soske. Bandėm visaip atpratinti, bet deja, kai namuose dar vienas mažiukas taip pat su buteliuku, tai ir vyresnėlį sunku atpratinti. Tai va ir galvoju, ar priims koks darželis mano sūnelį. Girdėjau, kad Kauno gatvėje taip su buteliukais "žaidžia". Gal kas turite patirties tuo klausimu ir man galite patarti, gal reikia laukti, kol atpras ir tik tada leisti.
Atsakyti
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 14:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai smile.gif nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi.

Darželis tikrai puikus thumbup.gif Atėjusi nauja direktorė labai faina, jauna turi daug idėjų. Labai fainos auklėtojos yra Daiva ir Audronė thumbup.gif

QUOTE(dark @ 2009 06 16, 18:22)
jei keiciasi direktore-reiskia ten ,,ne kas"  g.gif  kodel? ar teisingai supratau, kad jei butu ,,kas" direktore nesikeistu?

Direktorę jau reikęjo keisti, nes ana buvo mėgstanti stikliuką cool.gif

QUOTE(kristinaeid @ 2009 06 17, 12:35)
labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos  4u.gif

Remontuojant baseiną, nereikėjo nė kapeikos duot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mkristi @ 2009 07 22, 12:49)
Sveikutės, labai norėčiau jūsų patarimo. Auginu du vaikiukus, pirmajam tuoj treji, o mažyliui vos metukai. Galvojau, kad dičkio nevesiu į darželį, kol nevesiu ir antrojo, bet dabar susimąsčiau, kad gal jau reiktų, bet va viena bėda, kad mano dičkis vis dar prašo einant miegoti buteliuko su soske. Bandėm visaip atpratinti, bet deja, kai namuose dar vienas mažiukas taip pat su buteliuku, tai ir vyresnėlį sunku atpratinti. Tai va ir galvoju, ar priims koks darželis mano sūnelį. Girdėjau, kad Kauno gatvėje taip su buteliukais "žaidžia". Gal kas turite patirties tuo klausimu ir man galite patarti, gal reikia laukti, kol atpras ir tik tada leisti.

ir juokinga ir pikta
Atsakyti
QUOTE(mkristi @ 2009 07 22, 11:49)

Su buteliuku trimečiui abejoju ar kas sutiks, bet gal ir gerai? Niekas darželyje jo jam neduos, bus kita tvarka ir atpras mirksiukas.gif o namie pasakykit-didelis, eini jau i darželį, todėl nei soskių, nei buteliukų tokiems vaikams nebebūna.
Manau, kad pats jis tikrai tų įpročių neatsisakys blush2.gif gal tiesiog likęs kūdikiškas įprotis, gal manipuliavimas tėvais, gal konkuravimas su mažėliu. Čia jau jums ieškotis priežasčių.
Atsakyti