QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 09:16)
labas man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???
mes nenesem, bet ir ejom ne rugsejo pirma
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 08:14)
Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių.
Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas.
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...
smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas.
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...