Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

labas merginos bigsmile.gif Jus man neziniukei isaiskinkite pries kiek laiko reikia stoti i eile darzeliui gauti? ar ilgai tenka laukti kol gauni vieta? Nes as nesusiduriau su tokiu atveju tai net zalio supratimo neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 06 29, 19:24)
labas merginos bigsmile.gif  Jus man neziniukei isaiskinkite pries kiek laiko reikia stoti i eile darzeliui gauti? ar ilgai tenka laukti kol gauni vieta? Nes as nesusiduriau su tokiu atveju tai net zalio supratimo neturiu g.gif

Čia priklauso nuo darželio - į vieną gali užsirašyti kad ir rytdienai, o į kitus - eilės du tris metus... blink.gif
Atsakyti
o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2009 06 30, 19:45)
o cia jeigu jau prastas darzelis tai eiliu nebuna,o jeigu prestizinis,viskas super tai vietu nera,taip? g.gif

Būtent - "prestižinis", deja - tai ne visada reiškia "geras"...
Nors - gerumas konkrečiam vaikui priklauso ne nuo sienų, ne nuo direktorės, o nuo konkrečių auklėtojų, kurios užsiima su vaiku, nuo auklėtojos ir tėvų požiūrio į vaiko auklėjimą sutapimo.
Šito ir linkiu jums, bei visoms mamytėms ir vaikučiams 4u.gif
Atsakyti
labas 4u.gif man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 08:16)
labas  4u.gif  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???

Dažniausiai - neša... Čia kaip į mokyklą - rugsėjo pirmą dieną... mirksiukas.gif
Bet galima ir ką nors originalesnio sugalvoti - tai priklauso nuo pačių auklėtojų charakterio... Pas mus, pvz. - labai vertina rankų darbo natūralius dalykėlius, kuriais galima papuošti grupę, ar žaisti vaikams...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 02, 10:43)
Dažniausiai - neša... Čia kaip į mokyklą - rugsėjo pirmą dieną...  mirksiukas.gif
Bet galima ir ką nors originalesnio sugalvoti - tai priklauso nuo pačių auklėtojų charakterio... Pas mus, pvz. - labai vertina rankų darbo natūralius dalykėlius, kuriais galima papuošti grupę, ar žaisti vaikams...

aciu, taip ir galvojau,kad reikia nesti,nes kazkaip nesmagu nueit pirma diena tusciom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 06 12, 23:19)
Apie Kregzdute niekas nekalba  ax.gif

Nuostabios aukletojos, nuostabus prisiminimai, pati dar budama vaiku lankiau ta darzeli, dabar ten veda vaikucius mano drauges Panevezietes, visos labai patenkintos, auklytes nuosirdzios, stropios, atsidavusios, tikrai kiek girdejau atsiliepimu tai vienas ir geriausiu darzeliu Panevezyje 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriuxsa @ 2009 06 18, 23:43)
Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis?

Mes jau metus laiko ėjom į Žilvitį, tik į lopšelį. Tai vaikui patiko. Ir auklytė Nijolė buvo super thumbup.gif . Nuo rugsėjo pradesim eiti į darželį, tai nžn kaip bus. Esu girdėjusi,kad neblogas darželis. Nors ištikrųjų daug kas priklauso nuo auklėtojų. Tik tiek,kad reikėtų tam darželiui renovuotis. Nes kai ėjo mano vyras,tai dar nelabai kas pasikeitė. Mūsų vaikas miega toje pačioje lovoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2009 07 04, 18:20)
Nuostabios aukletojos, nuostabus prisiminimai, pati dar budama vaiku lankiau ta darzeli, dabar ten veda vaikucius mano drauges Panevezietes, visos labai patenkintos, auklytes nuosirdzios, stropios, atsidavusios, tikrai kiek girdejau atsiliepimu tai vienas ir geriausiu darzeliu Panevezyje  4u.gif  4u.gif

Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių.
Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas.
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 07 liepos 2009 - 07:16
QUOTE(kristinaeid @ 2009 07 02, 09:16)
labas  4u.gif  man dabar vienas klausimas ramybes neduoda...ar reikia nesti geliu pirma karta vedant vaika i darzeli (pirma diena)???

mes nenesem, bet ir ejom ne rugsejo pirma mirksiukas.gif
QUOTE(Vilusa @ 2009 07 07, 08:14)
Šis darželis (ŽVAIGŽDUTĖ)- man po langais... aplinką prižiūri gerai, kiek tai įmanoma (nes natimis renkasi jaunimėlis ir viską niokoja), kas aktualu - šįmet UŽDENGĖ SMĖLIO DĖŽES, dažnai (praktiškai kasmet) remontuoja, ir šiais metais bus renovacija. Jei spręsti pagal tai - gal ir vienas iš geriausių.
Bet aš į šį darželį mažosios nevedu.
iš savo pažįstamų - girdėjau daugiau blogų atsiliepimų, nei gerų. ir - ne apie sienas, o apie auklėtojas. 
Bet - aš apie tai jau esu rašiusi šioje temoje...
Pasikartosiu tik tai - svarbiasiai, kad auklėtoja rastų bendrą kalbą su jūsų vaiku, kad jūsų ir auklėtojos požiūriai į vaikus ir jų auklėjimą sutaptų.
Visa kita - jau tikrai mažiausiai svarbu...
smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 07 07, 15:12)
smelio dezes priklauso dengti visiems darzeliams  mirksiukas.gif

Taip - priklauso, bet kituose aplinkui mus - dar nemačiau nei vienos uždengtos, todėl - buvau maloniai nustebinta (nors, tiesa, jau vienos dėžės polietilenas nuplėštas... čia to paties jaunimėlio darbas schmoll.gif )
Atsakyti