Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 14:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai smile.gif nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi.

Mano dičkis ėjo į Vyturėlį pas Gitaną, negalėčiau pasakyti apie ją ką labai blogo, juk svarbiausia kaip vaikas priima, o vaikus ji tikrai myli, tokia mamiška ji, motiniška ir mano dičkis po šiai dienai apie ją labai gražiai pasakoja, dažnai prisimena. Paruošė tik mokyklai prastokai, bet čia turbūt ne tik auklėtojų reikalas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Rassa-: 16 birželio 2009 - 14:04
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 13:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai smile.gif nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti.

jei keiciasi direktore-reiskia ten ,,ne kas" g.gif kodel? ar teisingai supratau, kad jei butu ,,kas" direktore nesikeistu?
Atsakyti
Aciu merginos uz savo nuomone, gal tiesiog aplinkiniu pasisakymai nustato pries tam tikra darzeli. Mums labai patogu butu eiti i Vytureli, bet tiesiog baiminuosi kad vaikas nepakliutu pas nekokia aukletoja. o gal kas atsirastu kurios vede i Diemedi? aciu Jums wink.gif
Atsakyti
/ABVD'qicrk
v
Atsakyti
QUOTE(*grettule* @ 2009 06 16, 15:47)
Sveikos mamytes, labai aktuali tema tie vaiku darzeliai smile.gif nuo rugsejo menesio turetume eiti i Vytureli, taciau apsiklausinejau kad tikrai nekas tame darzelyje, keiciasi direktores, be to busimos aukletojos Vlada ir Gitana tikrai nera geriausios!!! nusprendeme paluketi iki pavasario kai mums bus 2.5m ir kol kas nevesti. gal atsirastu mamyciu kurios vede ar dar zada vesti savo angelelius i si darzeli? o gal geriau netoliese esantis Diemedis bei Puriena? prasau atsiliepimu nes esu visai pasimetusi.

labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaeid @ 2009 06 17, 12:35)
labukas,bent jau mano nuomone is jusu isvardintu darzeliu geriausias yra puriena,i vytureli galit vest jei neturit kur pinigu deti,nes kiek girdejau ten sugalvoja,tai baseina remontuot tai vel kokia nesamone...mes nuo rudenio keliausim i darzeli tik mes pasirinkom Ausra,mano nuomone vaikui griau geros aukletojos,nei geros sienos  4u.gif

man ,,aušra,, prie pat namų-bet einam į riešutėlį.tik ką galiu pasakyt-viskas priklauso nuo auklėtojų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 06 17, 14:15)
man ,,aušra,, prie pat namų-bet einam į riešutėlį.tik ką galiu pasakyt-viskas priklauso nuo auklėtojų smile.gif

tikrai taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, domiuosi apie vaiku darzeli Zilvitis, gal kas galit pasidalinti savo patirtimi. Nuo rugsejo menesio noriu vesti savo maziuke, bet neturiu ko pasiklausti, kaip tas darzelis?
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2009 06 15, 15:15)
Jūs man nesusipratėlei paaiškinkit, kaip suprasti, kad viena auklėtoja visi skundžiasi, net kreipiasi į direktorę, kuri kaip teigiama yra šaunus žmogus, BET kažkodėl tą siaubingą auklėtoją vis tiek laiko savo vadovaujamame darželyje????  blink.gif Tėvai skundžiasi, o ragana dirba??? Tai jei kokie tėvai nedrįsta skųstis ir šeimoj pergyvena, tai tų vaikai turi kentėt? Nu nieko nesuprantu...  g.gif

matai, man kas nepatiko tai ir nuejau is karto pas direktore ir pasakiau, kita mama sake is vis keis darzeli, bet kaip supratau dar nebuvo pas direktore kalbetis, o grupej 5 vaikai tik, gal kitiems gera g.gif nezinau to schmoll.gif
o kodel neatleidzia jos tai nezinau g.gif gal per maza vien keliu tevu skudu, o gal tik man ji bloga g.gif
Atsakyti
Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti thumbup.gif nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso biggrin.gif , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną thumbup.gif.
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2009 06 22, 10:50)
Na mes jau du mėnesiukus lankome Vyturėlį ir negalime atsidžiaugti  thumbup.gif nežinau iš kur čia pasklidusios kalbos, kad reikia kažkam kažką duot, tikrai niekas nieko nėra prašęs. Priešingai, kai pradėjom lankyti paklausėme gal reikia kažko nupirkti, tai mums buvo atsakyta, kad tikrai nieko nereikia. Turėjom problemų, nes vaikutis niekaip nedraugavo su puoduku, o darželyje pasakė, kad pamperiukų nebeneškit, ir mažius po poros savaičių pilnumoje viską daro į puoduką, išmoko eilėraštukų,visokių šokių judesiukų, o apie baseiną tai iš viso  biggrin.gif , mažius iki šiol prašo mama vesk mane į baseiną  thumbup.gif.

tai nieks ir nesako,kad ten viskas blogai, bet kad tarp cigonu vagiu pasitaiko tai faktas. g.gif ,paziuresi ka pasakytum, kai viena diena vaika pasiimtum ne tik sukandziota ir subraizyta, bet ir akiu uzdegimu, nes matai aukletoja nesugeba keliu vaiku priziuret, beje tai lopselinuku grupe verysad.gif . ,tai va gerai kad jusu grupeje rupestinga ir padori aukletoja, kuri jaucia atsakomybe uz paliktus vaikus. smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 06 02, 14:35)
laba diena,

Gal ka nors zinot apie darzeli "Pasaka"  g.gif  Lankom kol kas "Vaivorykste", bet PPT siuncia i logopedini, nes mazai kalba mazoji mano, o "Vaivorykstej" tik du kartus eina pas logopede  verysad.gif  Bijau pakliuti ant kokios raganos, kaip kad buvo pirma karta  cool.gif

Laba,
Mano dukryte islanke PASAKA.Nu ispudziai tokie:dierektore kysininke (bet su dovanelem galima susitarti del daug ko),o grupes lanke trissu paruosiamaja)-visos aukletojos papuole l.geros.Turejom sveikatytes problemu - nu tikrai padejo,suprato ir vaika mylejo wub.gif
Dabar metus laiko vedziau ir suneli - tai nepatiko.Grupej pasikeite aukletojos,atsitrado viena jaunesne ir l.nemaloni.Turbut nebuvo dienos be pretenziju :tai vaikas isdykauja(judrus labai:),tai kosti (turim bronchine astma), tai siaip - problemu daug ir visada nepatenkinta.
Bet...mus nuo rugsejo jau ismeta (istaisyta logopedine problema).
Uzrasem i Kastyti.
[B]gal galit ka nors papasakot apie Kastyti ax.gif Noretusi zinot kokiu niuansu apie aukletojas, direktore ir t.t.
Atsakyti