Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 20:37)
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum.  Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...
Savo vaikui butent tokio tipo gimtadieni bandysiu suorganizuot darzely

na cia kiekvieno zmogaus reikalas ir vaiko taip pat.su vaikais dazelyje uzsiima aukletojos ir seimininkes.jos taip pat ruosiasi sugalvoja zaidimu gimtadieniui,dar pas mus sokiai pokiai buna vaikams.po to pasivaisina.o aktoriu,per gimtadieni...tai gal namuose geriau jis tegu vaika linksmina,su sava draugu kompanija..pas mus darzelyje daznai buna spektakliai...mes dar dideli teatro myletojai wub.gif ...tai manau tikrai nekviesciau aktoriaus i gimtadieni darzelyje. g.gif
cia mano muomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 20:37)
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum.  Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...

Nu as nemanau,kad darzelyje reikalingi kokie nors persanozai. g.gif Per gimtadieni as galvoju,kad vaikui labai svarbu uzpusti zvakutes ant torto! (ar ant sakocio) Taip,kad vaikui reikalingas tortas! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krissp @ 2009 12 02, 23:41)
Nu as nemanau,kad darzelyje reikalingi kokie nors persanozai. g.gif Per gimtadieni as galvoju,kad vaikui labai svarbu uzpusti zvakutes ant torto! (ar ant sakocio) Taip,kad vaikui reikalingas tortas! 4u.gif

personazai blush2.gif
Atsakyti
Aš - čia - tik šiek tiek į temą...
Kaip matau, daug mamyčių sutapatina vaiko buvimą (ugdymą) darželyje su jo ugdymu namuose.
Mano manymu - tai yra skirtingi dalykai, turi būti ir skirtingas požiūris į juos.
Namuose - yra tik jūsų vaikas - jūs čia sprendžiate kuo jį užimti, kaip valgdinti, kaip švesti šventes.
Darželyje - yra vaikų KOLEKTYVAS, ten jūsų vaikas - vienas iš daugelio. Ir mamoms (tėveliams) reiktų suprasti, kad vaiką ten - kolektyve - išskirti iš kitų vaikų (pvz. kvieti jam personaliai aktorių gimtadienio atšventimui) - bus rezultate didelė diskriminacija to paties vaiko atžvilgiu, nes labai elementariai jūsų vaikas tą akimirką pasijus kitoks nei jo draugai, o jo draugai - jį atstums kaip kitokį.
Be to - darželyje už vaikų ugdymą atsakingos auklėtojos - ir kaip jos (gal tyliai širdyje) sureaguos į tokį vienos mamos akibrokštą? Gal - kai kurios ir nutylės, o kitos - galiausiai ims išskirti vaiką iš kitų vaikų - gal ingnoruos, gal perdėtai rūpinsis (tipo - mamytė "krūta", reikia pasirodyti).
Jei jau taip norite ir darželyje "dalyvauti" vaiko gimtadienio šventime - gal jame dalyvaukite iš tiesų - pirmiausiai išsiaiškinkite, kaip tradiciškai grupėje švenčiami gimtadieniai (nei vienam darželyje tai nėra tik torto valgymas - visu būna didesnė ar mažesnė šventė), ateikite per tą oškilmingą valandą į darželį, nufilmuokite vaiką, kaip jis linksminasi, kaip džiaugiasi. Tik NETEMPKITE jam iš namų jokių dovanų. Jas padovanosite, kai grįšite namo.
..........
Na - o dabar koliokite mane už mano nuomonę....
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 11:03)
Kaip matau, daug mamyčių sutapatina vaiko buvimą (ugdymą) darželyje su jo ugdymu namuose.
Mano manymu - tai yra skirtingi dalykai, turi būti ir skirtingas požiūris į juos.
Namuose - yra tik jūsų vaikas - jūs čia sprendžiate kuo jį užimti, kaip valgdinti, kaip švesti šventes.
Darželyje - yra vaikų KOLEKTYVAS, ten jūsų vaikas - vienas iš daugelio. Ir mamoms (tėveliams) reiktų suprasti, kad vaiką ten - kolektyve - išskirti iš kitų vaikų (pvz. kvieti jam personaliai aktorių gimtadienio atšventimui) - bus rezultate didelė diskriminacija to paties vaiko atžvilgiu, nes labai elementariai jūsų vaikas tą akimirką pasijus kitoks nei jo draugai, o jo draugai - jį atstums kaip kitokį.
Be to - darželyje už vaikų ugdymą atsakingos auklėtojos - ir kaip jos (gal tyliai širdyje) sureaguos į tokį vienos mamos akibrokštą? Gal - kai kurios ir nutylės, o kitos - galiausiai ims išskirti vaiką iš kitų vaikų - gal ingnoruos, gal perdėtai rūpinsis (tipo - mamytė "krūta", reikia pasirodyti).
Jei jau taip norite ir darželyje "dalyvauti" vaiko gimtadienio šventime - gal jame dalyvaukite iš tiesų - pirmiausiai išsiaiškinkite, kaip tradiciškai grupėje švenčiami gimtadieniai (nei vienam darželyje tai nėra tik torto valgymas - visu būna didesnė ar mažesnė šventė), ateikite per tą oškilmingą valandą į darželį, nufilmuokite vaiką, kaip jis linksminasi, kaip džiaugiasi. Tik NETEMPKITE jam iš namų jokių dovanų. Jas padovanosite, kai grįšite namo.
..........

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 12:03)
..........

Visiskai pritariu, tiesa sakant, dar neteko girdeti tokiu dalyku, kad kviestu kas personaza i grupe, cia jau issisokt kam labai norisi tik gali kilti tokie sumanymai, i namus i kavines svesdami gimtadienius, tai zinoma, nu bet i darzeli schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adore @ 2009 12 02, 21:37)

Pirmiausia sovusi mintis yra puiki, bet... kaip minejo mamytes reiktu tartis su aukletojom, gal ir jos pritartu g.gif
O kas del tu tortu ir sakociu, tai man irgi nera labai fainas dalykas del to, kad namie su seima ir artimaisiais vistiek bus tortas ir tos pacios zvakutes, tai kazkaip tas dubliavimasis neatrodo labai smagiai rolleyes.gif

QUOTE(Vilusa @ 2009 12 03, 12:03)
..........

thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zbara,2009 12 02, 18:12]
Dar galima nešti skruzdėlyną. Kai mes nusinešėm, visi buvo labai patenkinti... thumbup.gif
[/quote]
nu kad skanu tai įsivaizduoju, bet kaip vaikai jį valgė unsure.gif juk ištepti sausainiukai medumi.

kazkaip nelabai įsivaizduoju jį blush2.gif
[/quote]

Kadangi pati dalyvavau gimtadienyje, galiu tik patvirtinti, kad valgė visi vaikai. Tiesa, reikėtų patikslinti, kad tas skruzdėlynas buvo "naminis", keptas vienos pažįstamos moteriškės, sudėliotas ne iš lapelių, kaip kad būna pirktiniai, o iš riebaluose virtų gėlyčių, medaus ten visai nedaug užpilta. Vaikams (ir auklėtojoms)patiko. Tik va, viena bėda, kad toji moteriškė susirgo ir nebekepa tų skaniųjų skruzdėlynų...
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 12 02, 23:43)

100 % sutinku mirksiukas.gif

nesiruosiu kolioti nes taip pat manau, nereikia vaiko isskirti is kitu ir daryt kazkoki sou mirksiukas.gif

QUOTE(huga @ 2009 12 03, 12:29)
Pirmiausia sovusi mintis yra puiki, bet... kaip minejo mamytes reiktu tartis su aukletojom, gal ir jos pritartu  g.gif 
O kas del tu tortu ir sakociu, tai man irgi nera labai fainas dalykas del to, kad namie su seima ir artimaisiais vistiek bus tortas ir tos pacios zvakutes, tai kazkaip tas dubliavimasis neatrodo labai smagiai  rolleyes.gif
thumbup.gif

maniske dar ir dabar kalba kad turejo dug tortu ( ir darzeli buvo, ir namuos) ir tikrai zinau kad kitais metais bus taip pat ax.gif
Atsakyti
..........

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif noreciau paklausti jusu nuomoniu apie darzelius pusynelis ir ramune ax.gif mes nuo rugsejo pradejom eiti i pusyneli, bet nelabai as juo patenkinta unsure.gif nors maniskis labai sirgaliukas, dvi savaites paejo pradzioj, tada apsirgo, menesi namie gydemes, po to tris dienas paejo ir vel menuo namie ir taip kas menesi tik po tris dienas, tame tarpe kai sirgo, buvo susirinkimas, bet niekas nieko nepranese doh.gif o tik atejus pareiske, kad nupirko zaliuzes ir reikia atnesti pinigus doh.gif ir kazkaip nieko nepasakoja, ka jie veikia kaip kas vyksta, jei pati neiskamantineciau tai turbut nei zodzio nepasakytu, yra trys aukletojos, bet tik viena tokia nebloga atrodo, kitos nei siokios nei tokios unsure.gif

viena pazistama rekomendavo darzeli ramune, jis gan tolokai nuo musu, nes mes rozyne gyvenam, bet jei tikrai geras, gal vertetu pabandyti g.gif tik baisu kad begant nuo vilko, neuzsoktume ant meskos unsure.gif

gal kas turi patirties ir galetu pasidalinti ispudziais apie siuos darzelius ax.gif
Atsakyti
Nekeista, kaip supratau mūsų vaikai-grupiokai. mirksiukas.gif O kurios Tau auklėtojos nepatinka? Kad nepranešė apie susirinkimą-nemanau, kad privalėjo. Mokykloj irgi nepranešinėja. Dabar vėl buvo dėl kalėdinių dovanėlių. Dėl lengvesnio bendravimo susikūrėme bendrą paštą-jei bus įdomu-parašysiu prisijungimą mirksiukas.gif O tos rinkliavos, manau, daug kur yra. Kitaip sakant, tai parama darželiui. Labai pykt lyg ir negalim-galutiniame variante gaunasi apie 10lt. už mėnesį. Jei neremsim darželio-nebus gražus ir jaukus mūsų vaikams, nes valdiškai nėra iš ko gerint sąlygų schmoll.gif deja, bet yra taip.
Šiaip ,,Pušynėlis" geras darželis ir personalijų ir inventoriaus ir maitinimo atžvilgiu (lyginu su daug kitų darželių). Mano eina abu vaikai-na absoliučiai jokių priekaištų. Tik ,,ačiū" galiu sakyt visiems: auklėtojoms, šeimininkėms, logopedei, direktorei.
O kad ,,Ramunė" geras darželis g.gif čia manau kas kam tinka ir patinka.
Daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus požiūrio. Man irgi niekas nieko nesako, bet visko klausinėju pati ir nematau bėdos. Vienom mamom vienas svarbu,kitoms-kitas, trečioms gal niekas. Baigiu susipažint su visom mamom, vaikais, nes man įdomu pačiai ax.gif Bandau ir taviškį pagal nuotrauką atpažint, bet nelabai sekasi, paklausiu saviškio biggrin.gif gal pažins.
Ir dar siūlau neskubėt keisti darželio vien todėl, kad ,,draugė sakė", vaikui vėl naujas kolektyvas bus. Žiūrėk ar jam gerai ,,Pušynėlyje" , o ne ar Tau patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 12 05, 18:24)
Nekeista, kaip supratau mūsų vaikai-grupiokai.  mirksiukas.gif  O kurios Tau auklėtojos nepatinka? Kad nepranešė apie susirinkimą-nemanau, kad privalėjo. Mokykloj irgi nepranešinėja. Dabar vėl buvo dėl kalėdinių dovanėlių. Dėl lengvesnio bendravimo susikūrėme bendrą paštą-jei bus įdomu-parašysiu prisijungimą  mirksiukas.gif  O tos rinkliavos, manau, daug kur yra. Kitaip sakant, tai parama darželiui. Labai pykt lyg ir negalim-galutiniame variante gaunasi apie 10lt. už mėnesį. Jei neremsim darželio-nebus gražus ir jaukus mūsų vaikams, nes valdiškai nėra iš ko gerint sąlygų  schmoll.gif  deja, bet yra taip.
Šiaip ,,Pušynėlis" geras darželis ir personalijų ir  inventoriaus ir maitinimo atžvilgiu (lyginu su daug kitų darželių). Mano eina abu vaikai-na absoliučiai jokių priekaištų. Tik ,,ačiū" galiu sakyt visiems: auklėtojoms, šeimininkėms, logopedei, direktorei.
O kad ,,Ramunė" geras darželis  g.gif  čia manau kas kam tinka ir patinka.
Daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus požiūrio. Man irgi niekas nieko nesako, bet visko klausinėju pati ir nematau bėdos. Vienom mamom vienas svarbu,kitoms-kitas, trečioms gal niekas. Baigiu susipažint su visom mamom, vaikais, nes man įdomu pačiai  ax.gif Bandau ir taviškį pagal nuotrauką atpažint, bet nelabai sekasi, paklausiu saviškio  biggrin.gif gal pažins.
Ir dar siūlau neskubėt keisti darželio vien todėl, kad ,,draugė sakė", vaikui vėl naujas kolektyvas bus. Žiūrėk ar jam gerai ,,Pušynėlyje" , o ne ar Tau patinka  mirksiukas.gif

gali buti bigsmile.gif o aukletoja labiausiai patiko tamsiais plaukais tokia maloni,, net vardu nezinau blush2.gif doh.gif mazai einam mes, labai serga vaikis, tris dienas darzeli, tris savaites namie...bet labai apmaudu, kad buvo susirinkimas, buvo direktore ir pan, ir as nieko nezinau, atejau ir kaip is giedro daungaus pasipyle, kad renka pinigus ir pan. unsure.gif liudna kad tiek sergam, retai einam, bet noretusi daugiau zinoti apie viska unsure.gif nezinau, gal veliau viskas aiskiau bus unsure.gif neskubu kazka keisti, nes gana greitai vaikas priprato ten, ir noriai eina, tai gal visgi nera taip blogai blush2.gif tik kazkaip noretusi daugiau bendravimo su aukletojom ir kitais tevais, nors didziausia beda, kad nekokie mes lankytojai verysad.gif tikiuosi pavasari issispres sita beda, gal ligu bus maziau unsure.gif

zinoma, butu labai idomu suzinoti bendro pasto prisijungima ax.gif

paklausk, ar Armina prisimena mirksiukas.gif wub.gif

Atsakyti