Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(ingauk @ 2009 11 30, 13:33)
o as nematau jokio logiskumo jeigu vaikai ne patys maziausi  mirksiukas.gif

Aš - todėl - kad ne vis vaikai vienodai mėgsta tam tikrus tortus... maniškė, pvz. nevalgo JOKIO torto, išskyrus šakotį... Tai tortas paprastai sueina tėveliams... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 30, 14:54)
Aš - todėl - kad ne vis vaikai vienodai mėgsta tam tikrus tortus... maniškė, pvz. nevalgo JOKIO torto, išskyrus šakotį... Tai tortas paprastai sueina tėveliams... tongue.gif

suprantama, kad kiekviena ziurim pagal savo vaika, ka jis megsta ir ko ne mirksiukas.gif todel dabar suprantu ir jus, kodel jus butent uz sakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
dar yra higieninės normos darželiuose. ir tortų laikymo sąlygos, juk jie - greitai gendantis produktas.
Atsakyti
Darzeliuose nebeleidzia tortu, nes yra atveju,kada vaikai apsinuodijo. Nes nevisada zinai ,kokio sviezumo torta perki parduotuveje! Geriausia iseitis paciai kepti arba sakotis!
Atsakyti
su tortais tai nustebau g.gif ar kai kuriuose darzeliuose leidzia nešti tortus? g.gif blink.gif
mums griežtai pasakė NE.
neleidzia higienistai 4u.gif
nei per kalėdas nei per gimtadienius. todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif
Atsakyti
[quote=zbara,2009 11 30, 16:46]
su tortais tai nustebau g.gif ar kai kuriuose darzeliuose leidzia nešti tortus? g.gif blink.gif
mums griežtai pasakė NE.
neleidzia higienistai 4u.gif
nei per kalėdas nei per gimtadienius. todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif

drinks_cheers.gif tokios higienos normos.taip mums paaiskino aukletoja,kaip pradejom lankyti darzeli.
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 11 30, 16:29)
Darzeliuose nebeleidzia tortu, nes yra atveju,kada vaikai apsinuodijo. Nes nevisada zinai ,kokio sviezumo torta perki parduotuveje! Geriausia iseitis paciai kepti arba sakotis!

del parduotuvinio taip, bet kai naminis ir zinai kas sudeta tai leidzia, bent pas mus, nes dukrai per gimtadieni butent toki ir nesiau, tik aukletojos buvo prasymas nedeti visokiu vaisiu i vidu ir pan, nes tada vaikams idomu ir pradeda knibinet ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Mrs. R,2009 11 25, 22:37]
Man nieko ner baisiau uz saldainines Kaledu senelio dovanas doh.gif Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu, ypac del to, kad as ju vengiu doh.gif doh.gif doh.gif Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius....
[/quote]

Atleiskit, bet susidariau įspūdį, kad esate išlepusi ir išpuikusi mamytė - "man nieko nėr baisiau..."  schmoll.gif Labai arogantiškai skamba: "Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius.... " Nežiūrėkit, niekas neverčia. Ne apie jus čia kalba, jei jums vienai kažkas nepatinka, tai čia jūsų asmeninė problema. Ir jusu vaiko liga yra jūsų (iki vaikelis užaugs, tada pasidarys ir jo) ASMENINĖ problema. Jei jau taip nervina geri žmonės, norintys pamaloninti jūsų vaikelį (..."Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu..."), o dar kaip supratau, visi lyg susitrę - piktybiški (..."ypac del to, kad as ju vengiu"...), tai su jais ir aiškinkitės. Mano vaikai abu alergiški, todėl visus artimuosius ir kitus dovanotojus įspėju, kad arba neduotų nieko, arba viską, ką dovanos, aš patikrinsiu ir leisiu arba ne. Net kaimynams, laiptinėje dovanojantiems vaikui saldainį pasakau: "Atleiskit, mano vaikas alergiškas, saldainiuko neimsim..." Niekas piktybiškai to saldainio nebruka. O aš negalvoju, kad visi lyg susitarę tą saldainį siūlo. Vaikas iki 3 metų išvis saldainio nebuvo valgęs (net į draugų gimtadienius neidavom, kai būdavo "valgomi" gimtadieniai)...
O darželis yra vieša vieta, kur susirenka daug ir įvairių vaikų. Todėl taikytis reikia visiems. Ir ne prie vieno, o prie daugumos. Net jei tas vienas ir sergantis. Tuo labiau turi saugotis jis, o ne kiti.

[/quote]
..... todel nešam sausainius, šakočius ir pan biggrin.gif
[/quote]

Dar galima nešti skruzdėlyną. Kai mes nusinešėm, visi buvo labai patenkinti... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iammama: 02 gruodžio 2009 - 13:40
[quote=iammama,2009 12 02, 13:32]
[/quote]
Dar galima nešti skruzdėlyną. Kai mes nusinešėm, visi buvo labai patenkinti... thumbup.gif
[/quote]
nu kad skanu tai įsivaizduoju, bet kaip vaikai jį valgė unsure.gif juk ištepti sausainiukai medumi.

kazkaip nelabai įsivaizduoju jį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 30, 18:29)

Su šakočiais irgi STOP. Mums uždraudė per vaiko gimtadienį šakotį, nes kažkur salmanelioze vaikai buvo užsikrėtę. Tad geriau auklėtojų pasiklauskit, kad patiems kaip ir mums netektų suvalgyti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(HERBERA @ 2009 12 02, 19:18)
Su šakočiais irgi STOP. Mums uždraudė per vaiko gimtadienį šakotį, nes kažkur salmanelioze vaikai buvo užsikrėtę. Tad geriau auklėtojų pasiklauskit, kad patiems kaip ir mums netektų suvalgyti. sad.gif

spali sventem savo tortadieni darzelyje...sakotis...lapkriti dar keturi vaikai svente sakociai doh.gif vaikam turbut jau pabodo g.gif
maniskis nesiskundzia,jam sakotis patinka smile.gif
Atsakyti
as vaiko gimtadieni darzelyje suprantu kiek kitaip ir visai tortai ar sakociai nereikalingi. Geriau uzsakyti koki personaza, kad 20 minuciu su vaikais pazaistu, pavaidintu. Pnv galima surasti profesionalu aktoriu tokia pat kaina kaip kad uz sakoti kilogramini sumoketum. Manau, vaikui tikrai daugiau ispudziu liks nei suvalgytas sakocio gabalelis...
Savo vaikui butent tokio tipo gimtadieni bandysiu suorganizuot darzely
Atsakyti