Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

Sveikos mamytės,

Žiūriu jau apie kalėdines dovanas diskutuojat, bet aš norėčiau kita tema įsiterpti. Renku savo pupai darželį, šiaurės rytinėje miesto dalyje, tiktų tokie darželiai: "Žibutė"
"Sigutė"
"Žiburėlis"
"Žilvinas"
"Kregždutė"
"Dobilas".
Bučiau labai dėkinga, jei pareikštumėte savo nuomonę apie šiuos darželius 4u.gif .
Atsakyti
Lankome Žilviną. Darželis nerenovuotas, lauke žaidimų aikštelė gal 30 metų senumo, bet labai tvarkinga tiek lauke, tiek grupėse. Mes pačių mažiausiųjų grupėje. Ugdo ir užiminėja puikiai, maistas geras. Nekeisčiau į jokį renovuotą smile.gif Mano manymu, psichologinis klimatas ir požiūris į vaiką žymiai svarbiau už patalpų ir aplinkos grožį ar modernumą.
Atsakyti
Man nieko ner baisiau uz saldainines Kaledu senelio dovanas doh.gif Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu, ypac del to, kad as ju vengiu doh.gif doh.gif doh.gif Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius.... Tik karta seneliai pvz sugebejo atnesti morku saldainiu, as buvau patenkinta ir vaikai laimingi.
O siaip saldainiu rinkiniai keliauja siuksliadezen, kad nebut pagundu... Ir galit neteist- mes ligoniai ir renkames maista.

taip kad, bet kokia smulkmena mums yr geriau nei salduskes. Kas bus siemet - nznau - sergam, nebuvom susirinkime...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 11 25, 22:37)
Man nieko ner baisiau uz saldainines Kaledu senelio dovanas doh.gif Is viso man nieko ner baisiau uz Kaledas, kai mano vaikasm visi jaucia preiga atnesti saldainiu, ypac del to, kad as ju vengiu doh.gif doh.gif doh.gif Negaliu ziureti i tuos kaledinius maiselius.... Tik karta seneliai pvz sugebejo atnesti morku saldainiu, as buvau patenkinta ir vaikai laimingi.
O siaip saldainiu rinkiniai keliauja siuksliadezen, kad nebut pagundu... Ir galit neteist- mes ligoniai ir renkames maista.

taip kad, bet kokia smulkmena mums yr geriau nei salduskes. Kas bus siemet - nznau - sergam, nebuvom susirinkime...

zinoma eigu vaikas serga tai suprantama ir jusiu poziuris i juos mirksiukas.gif
nors maniske kad diena gauna saldainius bet jai vis dar kaip as sakau maza ir maza, ir jeigu kas nors duoda saldaini butinai ji pasiims doh.gif taip kad as bent savo atveju nematau nieko blogo, tik aisku noreciau nors ir kokios smulkios dovaneles kad butu bet gi ne nuo manes vienos priklauso mirksiukas.gif tuo labiau kad dar buvo apie dovanas nuspresta per pacius pirmus metus, o musu tada dar nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
na as irgi uz lygybe darzelyje.pernai mes dejomes po 50lt.tai vaikai gavo po delione ir saldainiu.visi laimingi!
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 26, 17:31)
na as irgi uz lygybe darzelyje.pernai mes dejomes po 50lt.tai vaikai gavo po delione ir saldainiu.visi laimingi!

As uz lygybe, bet cia tai jau man daugokai 50 lt doh.gif gi cia darzelis, gal pakanka ir simboliskesnes dovanas dovanot rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2009 11 29, 17:10)
As uz lygybe, bet cia tai jau man daugokai 50 lt  doh.gif  gi cia darzelis, gal pakanka ir simboliskesnes dovanas dovanot  rolleyes.gif .

Na - pas mus irgi po 50 renkam, bet čia bus už viską - už dovanėles su saldainiais, už kalėdų senį, dovanėlės auklėtojoms, ir rinkliava - popieriui, tualetiniam popieriui, vilnai, kitoms reikmėms (darželis šįmet nebeskiria doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 29, 18:17)
Na - pas mus irgi po 50 renkam, bet čia bus už viską - už dovanėles su saldainiais, už kalėdų senį, dovanėlės auklėtojoms...

na ir dar pasisedejimas vaikams buvo su sakociu,sultimis,vaisiais.siemet dar susirinkimo nebuvo...jei susirinks visa aukstuomene, gal jau ir po daugiau rinks...o gal krizes ir gripo paveikti maziau rinks g.gif
as manau 50lt. pakankamai,nenoreciau daugiau...
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 29, 17:41)
na ir dar pasisedejimas vaikams buvo su sakociu,sultimis,vaisiais.siemet dar susirinkimo nebuvo...jei susirinks visa aukstuomene, gal jau ir po daugiau rinks...o gal krizes ir gripo paveikti maziau rinks g.gif
as manau 50lt. pakankamai,nenoreciau daugiau...

Pas mus į šią kainą - tik didelis tortas, o vaisiai, sultys ir sumuštiniai - nešasi kas ką nori, turi, gali...
Atsakyti
pas mus torto neleidzia verysad.gif tik sakotis arba sausainiai
Atsakyti
QUOTE(matuko mamyte @ 2009 11 29, 18:50)
pas mus torto neleidzia verysad.gif  tik sakotis arba sausainiai

... šiaip tai -logiška... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2009 11 30, 11:48)
... šiaip tai -logiška... g.gif

o as nematau jokio logiskumo jeigu vaikai ne patys maziausi mirksiukas.gif
Atsakyti