Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

O as galvoju,kad vaikui daugiau dziaugsmo kelia zaislas,nei saldainiai. Kad ir pigesnis,bet vistiek zaislas. Aisku, priklauso nuo sumos,kuria skiriat dovanom. Jei tik 5lt,tai tik saldainiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(iammama @ 2009 11 23, 23:28)
Nežinau, jei dėl "Karlsono" nevedei į darželio spektakliuką, gal ir prašovei - mano nuomone, šis spektaklis buvo žemiau vidutinio lygio (gal čia Panevėžy taip prastokai vaidino - kitąkart mėgėjai geriau pasirodo. Iš aktorių patiko tik Prekevičiūtė - Astrida. Be to, kaip vaikams - ryškia per ilgas, jei pastebėjai, antroj daly visi ėmė šnekėtis ir šurmuliuoti. O kaip suaugusiems tai ir tema nedėkinga pasirinkta - kaip sako mano vyras - "multiko dar niekas nenunešė..."). Nežinau, kokie būna Panevėžio darželiuose rodomi spektakliukai, buvau tik Kaune - tai tikrai galiu pagirt, - ir kompozicija, ir veiksmas, ir dialogai - viskas buvo OK, pritaikyta "mažoms akytėms ir ausytėms". Todėl tikėjaus, kad ir čia panašiai, tik retai...
Papildyta:
thumbup.gif
Visom keturiom už tai, kad dovanos daržely - tik saldainiai ir visiems vienodos. Jei jau taip norisi daugiau, galima namie kažką padovanot.

Mes ir žiūrėjom Karlsona,patiko gal galėjo ir geriau suvaidinti bet visai nieko gi negali visiems patikti o dėl mažylių tai buvo rašyta nuo5metų mažesnieji gal nelabai ir suprato ir atsibodo tiek laiko issedet.
O kas liečia dovanėles tai tikrai esu pries saldainius gi ne tie laikai kai mums maziems gauti saldainukai keldavo didziuli dziaugsma dabar tai kasdienybe unsure.gif ir vaikai ju net nemini kad norėtų gaut is Senelio schmoll.gif pernai pirkom vienodas dovaneles 4m vaikams mamos nusprende pirkt lelytes mergaitem berniukams masinytes tai manosios lėlė po kelių pazaidimu guli sau ramiai maišeli hihihi.gif siemet vel norejo pirkt vienodus zaislus bet Ačiū Dievui kad auklėtoja protinga sako mamos taip nedarykit nes vienas žaislas nuo pernai tebesimėto darželi jo mama neėmė...Geriau nupirkit patys ko jūsų vaikučiai norėtu ir atneškit i darželi,manau taip protingiausia vaikas pats pasakys ar issirinks ko nori ir gavęs zaislą apsidziaugs ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2009 11 23, 14:22)
pas mus tai dar karaliauja vejaraupiai  doh.gif  kai kas neveda dar ir del gripo baimes  smile.gif

del sveciu ir dovanu, tai bus susirinkimas 22 gruodzio o dovanos, sake nuo pat pirmu metu taip susitare kad tik saldainiai, o namie jau kaip ir namie buna, na pagalvojus gal ir gerai  g.gif

Nu čia tai nesupratau gal tu turėjai minty kad karnavalas 22d o ne susirinkimas g.gif nes mums karnavalas 21d santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 07 @ 2009 11 24, 01:44)
Geriau nupirkit patys ko jūsų vaikučiai norėtu ir atneškit i darželi,manau taip protingiausia vaikas pats pasakys ar issirinks ko nori ir gavęs zaislą apsidziaugs ax.gif

blink.gif nesąmonė. Vieni tėvai teišgalės knygelę už kelis lt., kiti - kažką brangaus, prabangaus ir didelio (plius būna mėgstančių pasirodyt). Pagalvokit apie vaikus-jokio ten džiaugsmo nebebus, kai visi gaus skirtingai ir vieni geriau, kiti kukliau. Tik skatinsit konkurenciją, pavydą ir širdučių skausmą. Galų gale, jei jie dar maži ir tiki Kalėdų seniu-nusivylimą, gal buvau negeras? kad man tik pvz. knygelė, o kitam-kokia lėlė Anabelė doh.gif per maži jie dar racionaliai mąstyt, tinkamai įsivertint ko jiems reikia. Geriau smulkmenytė-pvz. dėlionė, bet visiems vienodai.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2009 11 24, 10:55)
blink.gif  nesąmonė. Vieni tėvai teišgalės knygelę už kelis lt., kiti - kažką brangaus, prabangaus ir didelio (plius būna mėgstančių pasirodyt). Pagalvokit apie vaikus-jokio ten džiaugsmo nebebus, kai visi gaus skirtingai ir vieni geriau, kiti kukliau. Tik skatinsit konkurenciją, pavydą ir širdučių skausmą. Galų gale, jei jie dar maži ir tiki Kalėdų seniu-nusivylimą, gal buvau negeras? kad man tik pvz. knygelė, o kitam-kokia lėlė Anabelė  doh.gif  per maži jie dar racionaliai mąstyt, tinkamai įsivertint ko jiems reikia. Geriau smulkmenytė-pvz. dėlionė, bet visiems vienodai.

As irgi tokios nuomones,kad visiems vienodos dovanos! Arba bent mergaitems ir berniukams gali buti skirtingos. Ir ne dovanos kaina cia esme. Vaikai nelabai ir suvokia kiek kainuoja,jiems svarbu pats zaislas. Ar jis 20lt kainuos, ar 100lt vistiek tiek pat dziaugsmo teiks. Bet gi dazniausiai vaikai nori to, ka turi kitas vaikas! Va tada ir bus daug asaryciu!
Atsakyti
As vis tiek nepritariu jums nebent patiems maziausiams vienodas pirkt.Sutarėm kad dovanas pirksim iki 50lt.ar gi vaikas supras kad knyga kainavo 10lt o lėlė grupes drauges20lt? jis dziaugsis savo dovanėlę kuria gal but pats issirinko parduotuvėj,manau 5metų vaikas paaiskinus jam supras kad Kalėdų senelis negali atnest visiems vienodų dovanyčių o atnesa ko vaikuciai patys papraso ir manau nebus asaryciu.kam man dar viena lėlė kuri gules maiselyje su praeitais metais gauta lėle hihihi.gif O kai viena mama priestarauja pvz.5mamoms kad mano vaikui nereikia tokio ir tokio zaislo tai negi pirks tik mano vaikui skirtinga zaisla?pirks toki pat kaip ir visiems kuris gal but mano vaikui nereikalingas.As gal ir negaliu neturiu is ko duot sutartos sumos vaiko zaislui uztai nupirksiu uz tiek uz kiek isgalėsiu,tokia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
nezinau de vienodumo, man kazkaip nelabai limpa ta mintis g.gif
pvz maniske nors ir mergaite vis dar svaigsta apie masinas o ne leles, ir ka, kaip priimta manyt ir daryt va, mergaitems bus leles, o berniukams bus masinos tai maniske tikrai butu nusivilus, tai jau geriau gaus darzeli tik saldainius o namuos tai ka nori ir bus patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 07 @ 2009 11 24, 11:19)
As vis tiek nepritariu jums nebent patiems maziausiams  vienodas pirkt.Sutarėm kad dovanas pirksim iki 50lt.ar gi vaikas supras kad knyga kainavo 10lt o lėlė grupes drauges20lt? jis dziaugsis savo dovanėlę kuria gal but pats issirinko parduotuvėj,manau 5metų vaikas paaiskinus jam supras kad Kalėdų senelis negali atnest visiems vienodų dovanyčių o atnesa ko vaikuciai patys papraso ir manau nebus asaryciu.

na turbūt tai ypač tinka devil.gif: vaikams tėvų, kurie ant bankroto ribos wacko.gif ir vaikams reiks išaiškinti, kad jis "norėjo" knygutės, o vat draugui tinka keturratis motociklas...
esu tik už vienodas dovanas, manau tėvai gali suderinti, ką daugmaž 20 vaikų grupė mėgsta... tad jau geriau tik saldainiai darželyje. ir žinoma šventė. nors draugė pasakojo, kad jų darželio grupėje buvo keletas prieš kalėdų senį - esą jie vaikams pasakų neseka ir išvis mažiukai - trimečiai gali išsigasti...
Atsakyti
Pvz. koks puzlius manau, kad tinka bet kokio socialinio sluoksnio ir poreikių šeimoms smile.gif ir numestas nebus, bent kartą panaudos ir naudos bus ir nedaug kainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus darželyje - ir auklėtojų ir daugelių tėvų (ypač pedagogų) - nuomonė vienareikšmiška - DARŽELYJE vaikams reiktų dovanoti vienodas dovanas (kad nesipyktų, kad nesijaustų nuskriausti), tegul ir labai simbolines, o "tikras" dovanas nuo Kalėdų senio vaikai ras namuose, po namų eglute. Darželyje - svarbu - vaikų žaidimai, nuotaikos, bendravimas...
Dėl dovanėlių - pvz. pernai aš pati vėliau vilnonius nykštukus, su jais galima žaisti, kabinti ant eglutės - kažkaip nebuvo nepatenkitų g.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek zmonių tiek nuomoniu.Tėvai juk geriausiai zino kokiu dovanelių reikia jų vaikams.nelabai tikiu kad kas nors i darzeli atgabentu keturrati mastau.gif hihihi.gif Ir kam jus taip kemsat vaikams saldainius?tai jau geriau kinderiu nupirkt bent zaisliuka ras tures ka veikt bent trumpam 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 07 @ 2009 11 24, 14:35)
Kiek zmonių tiek nuomoniu.Tėvai juk geriausiai zino kokiu dovanelių reikia jų vaikams.nelabai tikiu kad kas nors i darzeli atgabentu keturrati mastau.gif  hihihi.gif

Na, mėgėjų pasirodyti - visda yra irnesakyk.gif
keturratis kaip pavyzdys.
Apie tėvų žinojimą - sutinku. iš dalies. nes gali būti irgi labai skirtingi požiūriai į dovanas. + DEMONSTRUOKITE SAVO ŽINIAS NAMUOSE biggrin.gif bus Kalėdų naktis, bus ir dovanos. ar jums svarbiau, kad ir kiti vaikai matytų, ko jūsų vaikas prašė Kalėdų senio?
Atsakyti
QUOTE(iammama @ 2009 11 23, 22:28)
Nežinau, jei dėl "Karlsono" nevedei į darželio spektakliuką,

jau kaip ir minejo spektaklis nuo 5 metų mirksiukas.gif
o darzelyje pati auklėtoja sakė, paskutinio spektaklio vaikai nesuprato schmoll.gif ir dar vitrazinis doh.gif
o del Karlsono, tai aš tik jį paminejau, nes paskutinis mūsų matytas. o šiaip mes jų aplankome nemazai, ir man smagu ir vaikam kartu praleistas laikas thumbup.gif taigi dviguba nauda biggrin.gif
Atsakyti