Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(krissp @ 2009 11 20, 14:30)
Musu darzelyje Zilvitis nuo rugsejo iki sios dienos buvo 2 spektakliukai. po 4lt. Mane viskas tenkina. Nei per daug tu spektakliuku,nei per brangu. O ypac,kai pagalvoji,kad as pati vaiko nesu nuvedus nei i viena spektakliuka. g.gif

3 buvo biggrin.gif
ir man tas nepatinka, nes nepraleidziu progos nueit su vaikais i miesto spektaklius, kurie žymiai geresni rolleyes.gif ir dabar prieš kelias dienas buvom Karlsone, ir i darzo spektakli nevedziau.
ir auklėtoja sakė kad šis buvo visai nesuprantamas vaikam cool.gif tik gaila kad maniškė turėjo likti grupėj viena su šeimininke. verysad.gif
per susirinkima kelsiu šita klausimą. vienoj pradinėj mokykloj vaikai surinkę parašus išsikovoję mažesnę kainą už spektaklius drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pas mus - Rugelyje - buvo 2 spektakliai šįmet (jei kokio, aišku, nepraleidom dėl ligos) po 4 Lt. Kadangi jie būna iš ryto - aš nei viename nebuvau, apie kokybę spręsti negaliu. Mažąjai - patiko.
Atsakyti
pas mus spektakliukas buvo tik vienas bent kiek zinau iki lapkricio men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 20, 15:40)
3 buvo  biggrin.gif
ir man tas nepatinka, nes nepraleidziu progos nueit su vaikais i miesto spektaklius, kurie žymiai geresni  rolleyes.gif ir dabar prieš kelias dienas buvom Karlsone, ir i darzo spektakli nevedziau.
ir auklėtoja sakė kad šis buvo visai nesuprantamas vaikam  cool.gif tik gaila kad maniškė turėjo likti grupėj viena su šeimininke.  verysad.gif
per susirinkima kelsiu šita klausimą. vienoj pradinėj mokykloj vaikai surinkę parašus išsikovoję mažesnę kainą už spektaklius  drinks_cheers.gif

Turbut mes viena praleidom! biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinote apie lopseli-darzeli Dobilas?
Atsakyti
Ar darzeliai bus uzdaromi,del gripo? Mes visa sav. sirgom,tai nieko nzn. g.gif Mokyklos uzdarinejamos, o kaip bus su darzeliais,gal kas zinote? Ar daug vaiku serga?
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 11 22, 16:05)
Ar darzeliai bus uzdaromi,del gripo? Mes visa sav. sirgom,tai nieko nzn. g.gif  Mokyklos uzdarinejamos, o kaip bus su darzeliais,gal kas zinote? Ar daug vaiku serga?

ir mes nejom , tai tokie pat klausimai ir man iškilo g.gif
bet maniškaii nors ir pasveiko visteik nuo rytojaus neisim. tikiuos gydytoja duos pažymas.
geriau namučiuos pabūsim 4u.gif

Krispp ar ne tavo berniukas Adomas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 22, 17:14)
ir mes nejom , tai tokie pat klausimai ir man iškilo  g.gif
bet maniškaii nors ir pasveiko visteik nuo rytojaus neisim. tikiuos gydytoja duos pažymas.
geriau namučiuos pabūsim  4u.gif

Krispp ar ne tavo berniukas Adomas mirksiukas.gif

ne,maniskis Emilis! mes einam i Dobiliukus
As ir sakiau dar nevesiu,kol tas gripo bumas praeis. Maniskis ir taip imlus ligoms, o tai dabar,tai isvis...
Bet reikes paciai uzbegti i darzeli, pasiklausineti. Esu atsakinga uz kaledines dovanas,tai idomu kaip cia viskas bus. g.gif Jei bus daug vaiku serganciu,tai gal ir ....svenciu nebus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2009 11 22, 16:34)
ne,maniskis Emilis! mes einam i Dobiliukus
As ir sakiau dar nevesiu,kol tas gripo bumas praeis. Maniskis ir taip imlus ligoms, o tai dabar,tai isvis...
Bet reikes paciai uzbegti i darzeli, pasiklausineti. Esu atsakinga uz kaledines dovanas,tai idomu kaip cia viskas bus. g.gif Jei bus daug vaiku serganciu,tai gal ir ....svenciu nebus doh.gif

tai mes vienodos drinks_cheers.gif man taip pat ant pečių dovanėliu pirkimas, pirmad turėjo daryt susirinkima, tai girdėjau kad nukėlė doh.gif
tai nezinau kaip tos šventės šiemet bus unsure.gif
Atsakyti
sergančių daug, bet niekas nekalbėjo apie uždarymą. Pas mus aplinkui visos mokyklos uždarytos, tai vaikų daug nėra dėl to, kad vyresnieji broliai sesės namuose...
Atsakyti
pas mus tai dar karaliauja vejaraupiai doh.gif kai kas neveda dar ir del gripo baimes smile.gif

del sveciu ir dovanu, tai bus susirinkimas 22 gruodzio o dovanos, sake nuo pat pirmu metu taip susitare kad tik saldainiai, o namie jau kaip ir namie buna, na pagalvojus gal ir gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2009 11 20, 15:40)
... nes nepraleidziu progos nueit su vaikais i miesto spektaklius, kurie žymiai geresni  rolleyes.gif ir dabar prieš kelias dienas buvom Karlsone, ir i darzo spektakli nevedziau.
...

Nežinau, jei dėl "Karlsono" nevedei į darželio spektakliuką, gal ir prašovei - mano nuomone, šis spektaklis buvo žemiau vidutinio lygio (gal čia Panevėžy taip prastokai vaidino - kitąkart mėgėjai geriau pasirodo. Iš aktorių patiko tik Prekevičiūtė - Astrida. Be to, kaip vaikams - ryškia per ilgas, jei pastebėjai, antroj daly visi ėmė šnekėtis ir šurmuliuoti. O kaip suaugusiems tai ir tema nedėkinga pasirinkta - kaip sako mano vyras - "multiko dar niekas nenunešė..."). Nežinau, kokie būna Panevėžio darželiuose rodomi spektakliukai, buvau tik Kaune - tai tikrai galiu pagirt, - ir kompozicija, ir veiksmas, ir dialogai - viskas buvo OK, pritaikyta "mažoms akytėms ir ausytėms". Todėl tikėjaus, kad ir čia panašiai, tik retai...
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2009 11 23, 14:22)

... dovanos, sake nuo pat pirmu metu taip susitare kad tik saldainiai, o namie jau kaip ir namie buna, na pagalvojus gal ir gerai  g.gif

thumbup.gif
Visom keturiom už tai, kad dovanos daržely - tik saldainiai ir visiems vienodos. Jei jau taip norisi daugiau, galima namie kažką padovanot.
Atsakyti